Jp1880 Nederland Anmeldelser

1.040

4,4

De service is perfect (vriendelijk en behulpzaam), het complete proces van bestellen naar levering en eventueel retourneren is overzichtelijk en snel en de kleding is van goede kwaliteit. Voor mij... Se mere

2 Bermuda's besteld, waren toch net te krap. Gelijk geretourneerd en 2 andere besteld, deze zijn perfect. Betaald en klaar. Alles vlot en probleemloos geregeld. Dat is wat je wil.

1. Tøjbutik med store størrelser
  2. Herretøjsbutik
  3. Overtøjsbutik
  4. T-shirtbutik

Om Jp1880 Nederland

Mannelijkheid, authenticiteit en stoere nonchalance – dat is waar ons merk voor staat, waarmee we de uniciteit en persoonlijkheid van onze klanten willen benadrukken.

Onze collecties zijn perfect afgestemd om moeiteloos van het dagelijks leven naar spannende avonturen over te gaan.

JP1880 gaat verder dan alleen kleding – hier presenteren we een lifestyle die net zo dynamisch, veelzijdig en uniek is als jij.

We ontwerpen coole statement-stijlen en basics voor mannen die weten wat ze willen – gewoon goed gekleed zijn!

Grote maten zijn onze specialiteit – wij maken mode draagbaar voor alle maten.
Wij bieden oplossingen voor de uitdagingen die sterke mannen tegenkomen bij het kiezen van hun outfit en bieden unieke productvoordelen.

We ontwikkelen perfecte snits en optimale pasvormen om onze klanten een draagervaring met maximaal comfort te bieden.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen staat JP1880 voor kwaliteit, duurzaamheid en een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Dit alles in een enorme maatselectie en uitstekende kwaliteit – we cover your needs.

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.040)

492 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Prima bedrijf

Snelle levering. Goede pasvorm. Jammer dat een overhemd verkleurd was en ik hem terug moest sturen. Daar moet de afdeling die de pakketten klaar maakt voor verzending beter op letten dat het product in orde is.

26. juli 2026

Prima producten

Prima producten,
Aanbiedingen waren niet goed doorgerekend, na reclameren goed en verzorgd gecorrigeerd.
Vriendelijk geholpen en op tijd geleverd

25. juli 2026

Kwaliteit & service

Voor mij als grote maat, zit er altijd iets bij wat past. :)

24. juli 2026

Hi George,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, het bestelproces en de kwaliteit van onze kleding! We zijn blij dat je altijd iets passends kunt vinden in ons assortiment, vooral als het gaat om grotere maten. Dank je wel voor je positieve feedback!

Neem dan contact op met onze klantenservice via 0800 - 0 201 420 of stuur een e-mail naar service@ullapopken.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
We helpen je graag verder!

Het JP1880-team

Eindelijk een winkel waar ik kleding…

Eindelijk een winkel waar ik kleding kan kopen die mij ook past!!! Door een niet standaard lichaamsbouw is kleding kopen een drama voor me. En toen was daar JP. Kwaliteitskleding in maten die wel passen. Absoluut een aanrader voor de zware, grote en anders dan anders mannen onder ons.

26. juni 2026

Besvarelse fra Jp1880 Nederland

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Snelle levering

Snelle levering mooi poloshirts mijn man is er blij mee

Snelle levering

Snelle levering. Goede en mooie producten. En netjes verpakt.

het JP1880-team

Het is een goede kwaliteit en de…

Het is een goede kwaliteit en de service was prima..

Hi,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze service. Bedankt voor de mooie beoordeling!

Mooie aanbieding.

Uitstekend product, goede kwaliteit en prijs. Snel geleverd.

22. juli 2026

Hi Wilma,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons product, de kwaliteit en de prijs! We zijn ook erg blij dat de levering snel was. Bedankt voor je positieve feedback!

Het JP1880-team

Snelle levering de polo shirts zijn…

Snelle levering de polo shirts zijn echt mooi klantenservice goed geholpen en de retour snel afgewikkeld

22. juli 2026

Hi Gea,

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat de polo shirts zo mooi zijn! We zijn blij dat onze klantenservice je goed heeft geholpen en dat de retour snel is afgehandeld. Bedankt voor je positieve feedback!

2 Bermuda's.

Hi Piet,

Wat fijn om te horen dat het omruilproces zo soepel is verlopen en dat je nu de perfecte Bermuda's heeft! We waarderen je positieve feedback enorm.

Het JP1880-team

Kwalitatief goede spullen en de…

Kwalitatief goede spullen en de maatvoering klopt.

21. juli 2026

het JP1880-team

goede kwaliteit maar verzending duurt…

goede kwaliteit maar verzending duurt lang

31. marts 2026

Hi,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat de kwaliteit goed was. We begrijpen dat de verzending langer duurde en we werken eraan om dit te verbeteren.