Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niestety firma nie jest godna…

Niestety firma nie jest godna polecenia. Zamówiłam klocki, zapłaciłam blikiem. Po godzinie zorientowałam się, że zamówiłam nie to co chciałam. Anulowałam na infolinii zamówienie. Miało to miejsce 4 grudnia, do tej pory nie otrzymałam zwrotu środków, Wielokrotnie dzwoniłam, wypełniałam formularze i dalej nic, ciągle jestem zapewniana, że zostaną mi zwrócone środki ale nadal ich nie ma, jestem odsyłana do rożnych osób, ale nadal nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Produkt nie został do mnie wysłany, nie ponieśli żadnych kosztów, godzinę po dokonaniu zamówienia anulowałam je. Niestety inaczej tego nazwać jak oszustwo się nie da.

18. januar 2026

Oszustwo

Oszustwo
Farby kupowałam, te z połyskiem, i to jest chińskie g@wn@. Wartość takich farb to pewnie z 4-5 zł, a sprzedają za 60. I w cale to tak nie wygląda jak oni tak reklamę kręcą

10. januar 2026

Lipa straszna

Lipa straszna, klocki maincrafta - 300zl za kartoniki z latającymi magnesikami w środku. Towar wart 30zl max. Kompletnie nie podobny do tego produktu na filmach. Tandeta jak cholera. Dostaliśmy 8 paczek takiego samego zestawu i mozemy zbudować ziemiankę xd nie polecam, firma ma to w d****, w sumie ja też - młody się pocieszy na gwiazdkę i wyrzucę to do śmieci, ale nie polecam nikomu czegoś u nich zamawiać.

11. december 2025

!!! czy to oszustwo??

!!!szkoda ze nie zapoznałam się z opinią o firmie przed zakupem. Też oczekuję na odpowiedź bo otrzymałam połowę zamówienia i do tego zepsutą.zamówienie 11.11.2014, dostawa 23.11.2024, odbiór tego samego dnia, reklamacja tego samego dnia bo już w punkcie odbioru po otwarciu stwierdziłam brak części zamówienia i nie diałającą część zamówienia.

23. november 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

TO SĄ ALBO OSZUŚCI ALBO KOMPLETNIE NIE OGARNIĘCI LUDZIE

Niestety, moje doświadczenie z zamówieniem w tej firmie pozostawia wiele do życzenia. Po raz kolejny muszę pisać z prośbą o wyjaśnienie sytuacji dotyczącej mojego zamówienia.

Pierwsza przesyłka dotarła, była opłacona, jednak paczka z paczkomatu nie została mi wydana i ostatecznie wróciła do nadawcy. Po tej sytuacji skontaktowałem się z obsługą klienta, prosząc o ponowne wysłanie zamówienia. Ku mojemu zdziwieniu, w systemie ktoś dodał nowe zamówienie, które zostało zrealizowane za pobraniem. Tym razem paczka dotarła ponownie, ale nie opłaciłem jej, co tylko pogłębiło moje wątpliwości.

Próbuję uzyskać zwrot pieniędzy lub ponowne wysłanie paczki bez pobrania, jednak brak reakcji ze strony firmy sprawia, że zaczynam obawiać się, czy nie padłem ofiarą oszustwa. Mam nadzieję, że moja sytuacja zostanie szybko rozwiązana, bo obecny stan rzeczy jest frustrujący i nieprofesjonalny.

Zdecydowanie oczekuję lepszej obsługi klienta i bardziej przejrzystych procedur dotyczących zamówień.

22. oktober 2024

Uwaga na oszustów

Uwaga na oszustów, reklamują zupełnie inny towar, dobrej jakości, a przysyłają gówniany produkt który nie ma a nic wspólnego z tym na reklamie.
Poza tym to zagraniczna firma, która nawet nie ma polskiej strony

28. maj 2024

jestem bardzo rozczarowana

jestem bardzo rozczarowana zakupem! Filmik pokazowy na fb ,który skłonił mnie do zakupu dwóch kompletów "baza dla dzieci "nie ma absolutnie nic wspólnego z rzeczywistym towarem ,który do mnie dotarł. Zabawka jest bardzo złej jakości , plastikowe rurki łączące to raczej miękkie słomki zakończone ostrymi krawędziami. Połączenie elementów jest bardzo trudne dla dziecka ,ponieważ otwory w kulkach są zbyt małe i dziecko samodzielnie nie jest w stanie połączyć elementów nie uszkadzajac slomki lub dłoni! Zarowno na filmie instruktażowym jak i na opakowaniu proporcje zabawki nie są zachowane.Zabawka sprawia wrażenie duzo większej niż jest w rzeczywistości i nie odnosi się do tego co zastałam w opakowaniu. Bardzo slaba jakosc plastiku co moim zdaniem jest niebezpieczne dla dziecka.Nie ma możliwości zrobić bazy ,narzucając koc na konstrukcję ,ponieważ konstrukcją jest bardzo słaba i wygina się
Czuję się oszukana i bardzo chętnie odeślę tą tandetę na wasz koszt.

14. juni 2024

jojoy. pl

Nie mogę znaleźć polskiej strony internetowej gdzie mogła bym wystawić opinie. Chodzi o
Sklep jojoy.pl
Zamówiłam zabawkowy namiot dla dziecka plus zabawkę niespodziankę (dodatkowo płatną). Niestety sporą niespodzianką był jedynie fakt że zabawka nie przyszła. Brak kontaktu ze strony sklepu pomimo pisania maili. Nie polecam!

11. marts 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.