Købte et hovedtøj som jeg skulle bruge ugen efter. Får en mail om at den ikke er på lager og måske kommer det til weekend måske først om 2 uger. Str hovedtøj kan stadig bestilles på hjemmesiden... Se mere
Super god service og hurtig levering Bestilte en lammesadel som var for lille, returnerede og modtog en større inden for få dage samt penge for den første retur ligeså hurtigt
Kundeservice i verdensklasse. Selvom det er en webshop, så er det også fysisk en mulighed at se stedet og varerne. Og det er lækkert!
Dårlig oplevelse!
Hjemmesiden er meget uoverskuelig med mange forvirrende undermenuer.
Det er dårligt markeret om varen er på lager eller skal bestilles hjem.
Så godt som næsten ingen svar via mail (der gik næsten 4 dage før der var svar) og tilbagebetaling af mine penge tager langt over en uge uden svar på min mail. Ringede dertil og fik beskeden at det nåede de nok til....
Rigtig rigtig dårlig service så tænk dig om før du handler dér
Brugte varen, men betaler for en ny!
Købte en hultang gennem Jo-po.dk
Den kostede 300 i normalpris, men var på tilbud til 199 kr.
Den hultang jeg efterfølgende modtog havde orginal kassen været åbnet mange gange, og var ødelagt, selve hultangen var MEGET brugt, med slid, rust og den kunne desuden heller ikke klippe..
Jeg fik sendt tangen retur og fik mine pengen tilbage, men at man vil være bekendt at sende sådan noget bras i første omgang!
Ham jeg snakkede med i telefonen var uforstående overfor at jeg havde fået en brugt vare.
Her anbefalede han mig at købe en ENDNU dyrere hultang, det synes jeg godt nok er useriøst når de nu havde sendt mig noget skrammel der var brugt og ubrugeligt første gang..
De har en lammeskindssadel som jeg leder efter, men aldrig om jeg vil ligge 3.200 kr hos dem, så får jeg nok også en brugt sadel??
Hurtig levering og god kvalitet
.Jeg har handlet hos jo-po mange gange og er som regel meget tilfreds..men de har ind imellem nogle ret dårlige beskrivelser og billeder på hjemmesiden. Og har et par gange modtaget de forkerte varer og haft problemer med deres størrelser Jeg modtog sko i en str. 37, som passes af en str. 40! Mærkeligt...
god service:)
Rigtig god service ved reklamationer:) intet at sætte en finger på:) handler der gerne igen:)
Super oplevelse
Hurtig tilbagemelding på mail, hurtig levering.
Kan klart anbefales. :-)
Fornuftig oplevelse
Ok hjemmeside, ekspedition og levering.
Mangler lidt kundeservice, men ellers udemærket!