Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Mandrup Anmeldelser 22

4,6

Vi har netop solgt vores hus gennem Jesper Mandrup og det har været en rigtig god oplevelse. Fra vores allerførste møde med Jesper følte vi os i de bedste hænder. Han er utrolig tillidsvækkende at... Se mere

Jeg kan varmt anbefale ejendomsmægler Jesper Mandrup, som har gjort et stort og meget professionelt stykke arbejde med salget af mit hus. Hele salgsprocessen har været både tryg og ordentlig f... Se mere

Kære Jesper Vi vil gerne takke dig for en professionel og nærværende salgsproces. Du blev valgt på baggrund af din ordentlighed hvilket gjorde vi fra start kunne mærke at du ville sørge f... Se mere

4,6

En mægler man kan stole på - tryghed fra start til slut.

Fra vores allerførste møde med Jesper følte vi os i de bedste hænder. Han er utrolig tillidsvækkende at tale med og det betød meget at vi ikke bare følte os som et nummer i rækken, men mødte et menneske, der virkelig lyttede og forstod vores situation.
Gennem hele salgsprocessen har kommunikationen været i top, og vi har aldrig følt os overladt til os selv.
Vi kan give Jesper og hans team vores allerstørste anbefaling og hvis du vil have en mægler det er både dygtig og et virkelig rart menneske, så er det ham du skal vælge.

1. marts 2026

Seriøsitet, engagement og erfaring

Seriøsitet, engagement og erfaring.
Efter at have haft vores hus til salg i 6 måneder hos en anden ejendomsmægler valgte vi at skifte til ejendomsmægler Jesper Mandrup, som vi fik anbefalet. Det lykkedes Jesper at sælge huset efter 1. åbent hus, så han levede til fulde op til det, vi havde hørt om, at han formår at sælge ejendomme, andre i branchen ikke har kunnet.
Derfor vil vi til enhver tid give ham og hans team vores varmeste anbefalinger.
Mvh Kirsten og Frank

4. marts 2026

De største og varmeste anbefalinger til Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Mandrup.

Hele salgsprocessen har været både tryg og ordentlig fra start til slut.

Jesper er positiv, nærværende og yderst kompetent i sin rådgivning. Samtidig har Jesper Mandrup og hele teamet altid været hjælpsomme og klar med svar, når der er opstået spørgsmål undervejs.

En meget professionel oplevelse, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.

27. februar 2026

Fra stilstand til salg på rekordtid – Jesper Mandrup gør forskellen!

Efter at have haft mit hus til salg i 6 måneder hos en anden mægler uden resultat, skiftede jeg til Jesper Mandrup. Det er det bedste valg, jeg har truffet. Hvor den tidligere mægler kun præsterede få fremvisninger på et halvt år, formåede Jesper at skabe mange flere fremvisninger og et salg på kun 2,5 måned.

Jesper er i en liga for sig selv. Han er ekstremt professionel, vedholdende og følger altid op på potentielle købere. Han kommer med konkrete, gode idéer, til både købere og sælger, og er bare en markant bedre mægler end det, man ellers finder i byen. Hvis du vil have solgt din bolig og ikke bare have den "til salg", så vælg Jesper Mandrup. 5 store stjerner herfra!

26. februar 2026

Roskildes dygtigste ejendomsmægler Jesper Mandrup

Vi havde overtaget en dyr ejendom på tvangsauktion beliggende til Roskilde Fjord. Vi fik vurderet ejendommen af tre forskellige ejendomsmægler og da vi mødte Jesper var vi ikke i tvivl og sikke et godt valg. Jeg arbejder med ejendomsmægler hver dag, men den service og ekspertise som Jesper har udvist fra dag et, har jeg aldrig oplevet før. Jeg vil opfordre alle der bor i Roskilde og omegn og som skal sælge deres ejendom at de tager en snak med Jesper. Ejendommen vi skulle sælge kostede 26 millioner og var solgt på 3 uger. En fantastisk oplevelse og et samarbejde ud over det sædvanlige✨✨✨✨✨5 kæmpe store stjerner herfra.

19. februar 2026

Trygt og tillidsfuldt salg af bolig

Vi fik anbefalet Jesper Mandrup gennem en fælles bekendt i forbindelse med at vi overvejede salg af vores rækkehus.

For os var det vigtigt at finde en ejendomsmægler, der forstod os og vores ønsker til salgsprocessen. Vi vidste, at der ville være relativ høj interesse for vores hus, og det var vigtigt for os, at det hele ikke gik for hurtigt og at vi ikke følte os presset til hurtige beslutninger.

Jesper læste os helt rigtigt og var ekstremt imødekommende og anerkendende overfor vores ønsker og behov. Han guidede os trygt igennem hele processen, stod selv for fremvisningerne og havde en tæt kontakt til os før og efter hver fremvisning.

Vi har oplevet os prioriteret og taget seriøst i hele salgsforløbet og vi er sammen med Jesper lykkes med at sælge vores bolig til den ønskede pris, til de helt rette købere og med den overdragelsesdato, der passede os.

Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb - tusind tak for at hjælpe os godt igennem Jesper!

Der er virkeligt mange ejendomsmæglere i Roskildeområdet, men vi ville uden at tøve gå til Jesper igen, hvis vi skulle sælge påny. De varmeste anbefalinger herfra.

16. februar 2026

God og kompetent mægler

Fantastisk oplevelse. Fra start til slut. Fra start kom Jesper med input til hvordan boligen så indbydende ud. Hvis der var spørgsmål undervejs, var Jesper og hans team hurtig til at svare og få det løst. Følte mig godt båret igennem hele processen

1. februar 2026

Fantastisk slagsproce

Kære Jesper

Vi vil gerne takke dig for en professionel og nærværende salgsproces.

Du blev valgt på baggrund af din ordentlighed hvilket gjorde vi fra start kunne mærke at du ville sørge for at tage os godt igennem vores proces med at sælge hus.

Du har altid svaret hurtigt og kompetent og været til rådighed når vi har haft behov.

Vi sender de bedste anbefalinger og sender helt sikkert potentielle kunder i din retning.

De bedste hilsner fra
Mathilde og Mads, Dronning ingeborgs vej

15. januar 2026

En ejendomsmægler

En ejendomsmægler, du kan regne med!

Vi kan varmt anbefale Jesper Mandrup som ejendomsmægler. Han holder sine aftaler, er til at få fat på, og han følger op på de potentielle kunder. 5 stjerner herfra !

2. december 2025

Den bedste ejendomsmægler

Tre forskellige ejendomsmægler kunne ikke sælge vores hus i Tåstrup, der har været til salg i 10 år. Så fandt vi jesper mandrup super sød og meget behagelig person, han var på lige fra starten af,med annoncer og fremvisninger,så nu skete der noget, efter et lille år, ja så var huset solgt. Det er vi utrolig glade for, så tusind tak for alt, og din dejlige behagelige måde at være på tak jesper de varmeste hilsner fra kim og lene.

1. september 2025

Særklasse god service og kommunikation

Jesper hjalp mig med salget af mit sommerhus!
Som blev solgt på knap 2 måneder!

Forløbet har været helt i særklasse, med højt serviceniveau fra start til slut!

Jeg har følt mig hørt, og godt vejledt og vil klart anbefale andre at vælge Jesper som ejendomsmægler til både salg, eller vejledning ifm. køb/handel.

26. oktober 2025

Vi har solgt vores hus

Vi har solgt vores hus, ved ejendomsmægler jesper Mandrup
Jesper har fra det første møde været meget professionel, og haft stor respekt for os som sælger, han har lyttet til vores ønsker, vi har under hele processen haft tæt dialog,, samarbejde,
og været gode til at afstemme forventningerne, der har været god hjælp til at indhente de forskellige dokumenter der skal bruges i forbindelse med hus salg.
Der har ikke stress og jag, tværtimod har Jesper hele tiden sagt, vi har tid nok!!!
Markedsføring var helt i top, der blev taget meget flotte billeder, og salgs opslaget blev flittigt delt på de sociale medier!!!
Der har været godt samarbejde omkring fremvisning og åben hus arrangementer.

Huset blev solgt på under 50 dage!!!

Det var en meget rart og behagelig overdragelse til de nye købere, og der var en virkelig god stemning ved overdragelsen af huset.

Vi vil hermed give Jesper Mandrup vores bedste anbefaling!!!

Mvh Henrik Hansen og Mette Kristensen

1. oktober 2025

Professionel på en fed måde

Jesper er top professionel på en måde man sjælden møder .
Dette salg hos Jesper giver troen tilbage på at der stadig er sælger der holder ord og holder fast på troværdighed og ærlighed
Tak for en fantastisk oplevelse,
Jesper

1. juni 2025

Kvalitet og ordentlighed

Fra start kunne vi mærke, at Jesper gør sig umage. Han har stor kvalitet i sit arbejde. Vi kunne gennem hele salget mærke, at han gjorde alt hvad han kunne. Dialog med potentielle købere og effektive SoMe-kampagner. Og så er han bare et behageligt bekendtskab

2. september 2025

Jesper Mandrup, pålidelig og professionel

Jesper Mandrup har igennem hele vores salgsforløb været engageret og løsningsorienteret. Vi har løbende fået tilbagemeldinger på aktiviteten omkring vores bolig, markedsføringen er løbende blevet justeret for at få optimeret interessen, og vi har oplevet Jesper som en pålidelig og engageret mægler. Vi anbefaler meget gerne Jesper Mandrup.

26. marts 2025

Jeg kan kun give Ejendomsmæglerfirmaet…

Jeg kan kun give Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Mandrup mine varmeste anbefalinger.
Jeg er MEGET tilfreds med den venlige, ærlige og yderst professionelle måde, som Mandrup og hans team har guidet mig igennem hele forløbet med mit hussalg på.
Jeg har ikke et sekund været i tvivl om, at mit salg var i de bedste hænder.

16. november 2024

Roskildes absolut bedste ejendomsmægler

Vi har både købt og solgt bolig hos ejendomsmægler Jesper Mandrup og er slet ikke i tvivl om, at han er Roskildes bedste ejendomsmægler.
Udover at være utrolig professionel tager han sig tid til at sætte sig grundigt ind i boligen, så han kan præsentere den på bedst mulig måde både online og ved fremvisninger. Der er god kommunikation gennem hele processen. Jesper er nemt at få fat på, er troværdig og har fokus på at finde fælles løsninger til glæde for både køber og sælger.
Vi vil til enhver tid både købe og sælge hos ejendomsmægler Jesper Mandrup.

1. februar 2024

Professionel og engageret mægler

Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse at have Jesper Mandrup til at sælge vores hus. Jesper overtog vores hus fra en anden mægler og solgt på en måned til udbudsprisen. Jesper er meget troværdig og engageret i salget fra beskrivelse over billeder og til det endelige salg. Jesper er med hele vejen og giver altid god feedback på fremvisningerne. Hvis du skal sælge eller købe hus, kan vi på det varmeste anbefale at handle med Jesper.

1. september 2023

6 stjerner - Fantastisk service

Skal du sælge fast ejendom, så er vores absolut største anbefaling, at vælge Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Mandrup.

Vi har fra allerførste kontakt oplevet en fuldstændig dedikeret, professionel, respektfuld og tillidsfuld håndtering af vores salg og en helt enestående kommunikation, vejledning og tilbagemelding omkring fremvisninger og alt hvad der rørte sig omkring salget.

Kæmpe anbefaling og tak herfra
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16. juli 2024