Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK Anmeldelser 12

4,4

1. Ejendomskonsulent

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK er den ejendomsmægler i Roskilde, der varetager flest hussalg i Roskilde Kommune. Herunder af villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, andelsboliger, fritidshuse og grunde.

• Jernbanegade 12, 4000, Roskilde, Danmark

• hensrik.dk

4,4

Fantastisk

Vi er meget taknemmelige for den behandling, vi har modtaget hos ejendomsmæglerfirmaet Hensrik. Hele forløbet har været præget af høj professionalisme, engagement og en imponerende arbejdsindsats i forbindelse med salget af vores bolig.

Der er blevet afholdt over 40 fremvisninger med mere end 50 potentielle købere, og vores ejendom blev solgt på under tre måneder – et resultat, som overgik vores forventninger. Julie, som var vores primære ejendomsmægler, har i særdeleshed gjort processen til en rigtig god oplevelse. Hun har været nærværende, kompetent og altid tilgængelig.

Hele teamet hos Hensrik består af de mest imødekommende og tillidsvækkende mennesker, og vi har gennem hele forløbet haft fuld tillid til deres arbejde. Kommunikation og vejledning har været klar, tydelig og professionel, og der har på intet tidspunkt været tvivl om, at vi havde valgt den rette ejendomsmægler.

Vi takker hjerteligt for den gode behandling og kan til enhver tid give vores varmeste anbefaling til andre, der står over for at skulle købe eller sælge bolig.

16. januar 2026

Julie var rigtig god og meget vidende…

Julie var rigtig god og meget vidende omkring mange ejendomsforhold, jeg har lært meget om ejendomme i forløbet, og jeg er godt klar over at der også er et godt team bag Julie som hun sparer med ind imellem, derfor 5 stjerner herfra.
Mvh Jens Helleskov

26. august 2025

Aldrig har min mor og jeg været så…

Aldrig har min mor og jeg været så tilfredse med hensrik de var gode fra start til slut Julie har været helt igennem perfekt super dygtig ejendomsmægler hurtig handel kan helt klart anbefale dem derfor for de 5 stjerner herfra

20. august 2025

Nemt hus salg

Vi valgte at bruge Hensrik som ejendomsmægler, og har ikke fortrudt et sekund.

Vi havde brug for et hurtigt salg og fra start til slut var det en god oplevelse - udbudsprisen stemte med markedsprisen, og huset var solgt på 8 dage.

Rasmus fra Hensrik, er klart at anbefale til alle jer der skal sælge eller købe hus, professionalisme, styr på alt.

13. august 2022

Jeg har købt en ideel anpartslejlighed…

Jeg har købt en ideel anpartslejlighed hvor det var Henriks ejendomsmæglerfirma som stod for salget. Jeg fik en fremvisning, men der var mangelfuld viden om huset og dets historie.
Ved overdragelse var sælger ikke tilstede, og der var ingen vejledning i forhold til brug af huset.
Jeg vil aldrig selv bruge dette firma til salg af mine ejendomme.

30. januar 2022
Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK-logo

Besvarelse fra Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

Kære KK,
Tak for dit input af din oplevelse med os. Vi er altid åbne for forbedringer.
Nu kan jeg ikke eksakt se, hvilken en af vores ejendomshandler det drejer sig om, men jeg har en ide om hvilken en det kan være. En ejendomsmæglers primære opgave er, at få købere og sælgere til at blive enige om selve handlen, og i den proces bl.a. servicere dig som køber med svar til alle de spørgsmål du måtte have. Det har årene vist, at vi generelt er ret gode til. Men vores mulighed for at servicere hænger i høj grad sammen med sælgers grad af samarbejde med os i processen. Vi kan aldrig nå en sælgers vidensniveau om en konkret ejendom, hvis ikke vi har oplysningerne.
Derfor tilstræber vi altid, at netop sælger er til stede på en nøgleoverdragelse, så du som køber kan få tilfredsstillende vished i overtagelsen af ejendommen. Der er dog ikke et krav om at sælger altid deltager, så de kan derfor vælge, at vi deltager på sælgers vegne. Dette respekterer vi naturligvis, men er samtidigt klar over, at det for køber ikke er optimalt. Beklageligvis, var det ikke muligt i din handel.
Såfremt, at du stadig sidder med uafklarede spørgsmål, så kontakt mig meget gerne.

Vh Rasmus Svendsen, Indehaver
Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

Varm anbefaling til Hensrik

Tusind tak til Anders fra Hensrik for et hurtigt salg af vores hus. Vi følte os taget meget seriøst og havde en rigtig god dialog om salget allerede fra starten. Vi valgte Hensrik, fordi vi troede på, at en lokal mægler med netværk og kendskab til lokalområdet, ville hjælpe vores hussalg godt på vej, og vi kunne ikke have drømt om, hvor hurtigt og godt et hussalg det blev. Anders var meget grundig i hans gennemgang af processen og papirerne, hvilket var vigtigt for os, da vi vi var førstegangs-sælgere. Det administrative med selve købsaftalen hjalp Kasper fra Hensrik os med, og igen har vi simpelthen følt os så godt hjulpet på vej. Lige meget hvilke spørgsmål, vi kunne komme op med, hjalp Kasper os altid med et godt svar, og guidede os godt og trygt igennem det sidste af handlen. Anders, Kasper og Hensrik har vores varmeste anbefalinger.

30. november 2021

God rådgivning og en god, tryg proces

Jeg har været ret skeptisk overfor de ejendomsmæglere vi har talt med i forbindelse med køb af hus: De siger en masse ting, men er det ærlgit, eller er de "sælgers mand"? Her 4 måneder efter vi har købt huset igennem Hensrik, så må jeg sige at alt er som lovet, der var god rådgivning og en god, tryg proces hele vejen igennem, og vi er rigtigt glade for det hus vi har købt.

19. oktober 2021

Vores oplevelse som køber

Opdatering:
Det eneste Thomas var interesseret i, var at vi skulle slette denne anmeldelse og ikke mente de havde gjort noget forkert, hvilket bare bekræfter mig i min beslutning om aldrig at se på noget de har til salg.

Som boligkøber, vil jeg gerne fortælle hvordan vi bliv behandlet af Hensrik.
Vi var ude d. 21/5-2021 og få en fremvisning på et hus som havde stået til salg meget længe og kom med et bud derude for at vise vi var seriøse.
Ejendomsmægleren spurgte om vi ville skrive under på det bud, hvilket vi svarer ja til. Han ville ringe til den ejendomsmægler som havde ejendommen (han havde nemlig fri den dag), samt til sælger med det samme, da der var 12 min. til næste fremvisning (der var 2 fremvisninger den dag) og så ville han ringe tilbage til os efter ca. 10 min.
Efter der var gået flere timer hvor vi ikke hørte noget, skriver jeg en sms til ham og spørger ham om han ikke skulle have haft ringet til os.
Han ringer kort tid efter og fortæller at nr. 2 par havde budt og at sælger havde accepteret, så nu var ejendommen solgt. Hvilket vi syntes var meget mærkeligt og totalt useriøst.
I min verden ringer man til en eventuel køber som lovet, for måske ville vi have haft hævet vores bud. Sælger kunne dérmed have haft truffet valget om at sælge til de andre, hvilket havde været helt iorden. Men vi fik ikke en chance og blev brugt som løftestang overfor det andet par.
Vi ville gerne have købt huset og det ville også have været helt iorden, hvis vi var blevet valgt fra, men den måde det blev gjort på, var godt nok en vild oplevelse.
Vi kommer aldrig til at kikke på bolig hos Hensrik mere uanset hvor interessant huset er og kommer heller aldrig til at vælge dem som ejendomsmægler når vi engang skal sælge. Vi vil fraråde på det kraftigste til alle vi kender, for sådan behandler man ikke en køber.
Han skrev efterfølgende en laaaaang sms om at det jo var sælgers valg og at han "kun" gjorde hvad sælger beder ham gøre.
Undskyld mig, men grunden til at vi ikke var blevet ringet op, var at sælger ikke tog sin telefon og da sælger så tog den, fremlagde han de 2 tilbud, også selvom han valgte ikke at ringe til os for at få en højere pris. Sælger bad ham ikke om, at han ikke skulle ringe til os som lovet efter 10 min.
Er det i sælgers interesse?
Vi ved alle, at ejendomsmarkedet er hot lige nu, men bare vent der kommer et tidspunkt hvor man ikke har det så let som nu, hvilket vi også så i 2008 - 2015

22. maj 2021
Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK-logo

Besvarelse fra Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

Kære MK

Vi er i disse tider oftere ude for, at der er flere interesserede købere til en bolig end tidligere. Vi er derfor meget bevidste om at håndtere de situationer bedst muligt, da det nemt kan afføde frustrationer. Vi er sælgers mand, men ønsker også at køber skal føle sig ordentlig behandlet. Det er dog ikke altid at vi kan agere, som vi helst selv så eller I som købere finder rimeligt.

Der er regler vi skal overholde, og så skal vi altid varetage sælgers interesse. Nogle gange er det en udfordring at navigere til alles tilfredsstillelse. De købere som ikke får boligen, er som regel skuffede. Vort mål er, at de trods alt skal føle at de blev behandlet ordentligt og at processen var fair.

Det fornemmer jeg klart, at I ikke føler i denne situation. Jeg kan ud fra Jeres sms-korrespondance se, at I og min kollega er ret enige om forløbet frem til I bliver oplyst om sælgers beslutning. Uenigheden går mere på hvordan I gerne havde set det håndteret, holdt op mod hvordan vi mener at vi var nødt at håndtere det.

Jeg forstår godt, hvis I har spørgsmål, som I har brug for at få svar på, for at få en mere nuanceret opfattelse af det skete. Det vil jeg godt invitere Jer til et møde om. Jeg synes ikke at Trustpilot er et passende forum for dialog. Hvis I bagefter mener at Jeres kritik stadig er berettiget, kan I fastholde opslaget, men jeg håber at I har større forståelse for håndteringen efter et evt. møde.

I er også velkomne til at ringe til mig.

Mvh. Thomas, 50602981
Medindehaver og daglig leder af Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK

Vælg rigtig første gang!

Jamen hvad skal jeg sige, vi startede med at prøve en anden ejendomsmægler fordi vi var så ignorente at tro at salæret(de var lidt billigere læs 5000kr) var vigtigt men vi endte jo med at have huset til salg i et år så hvis du regner ejendomsskat med havde Hensrik næsten været halv pris... Fordi da de overtog sagen skal jeg love for at der blev linet fremvisninger op og man kunne bare mærke at der var styr på tingene! Det var som at gå fra en Skoda til en Bentley altså nat og dag. Der gik ikke lang tid efter Hensrik fik sagen så fik vi det smukke opkald om at der lå en underskrevet slutseddel og endda med 200.000kr mere end vi faktisk var gået med til hos tidligere mægler. Særligt tak til Katrine, Rasmus, Elliot og Martin

10. juli 2019

Hensrik

Vi har lige afsluttet et salg med Hensrik, hvor vi havde Martin Vester som vores primære kontakt.

Der har været god sparring gennem salgs processen og vi har hele vejen igennem følt at vores sag har haft stor prioritet.

Da vi var ved at komme i mål med salget der var det Martin, der anbefalede at vi fastholdte prisen fremfor at reducere til købers bud. Dette var heldigvis en god beslutning 😊 Synes det var en yderst possitiv oplevelse at der blev tænkt på vores bedste, fremfor at forsøge at få en hurtig aftale lukket.

Synes derfor at Martin og Hensrik fortjener denne possitive anmeldelse.

19. marts 2019

Som køber hos HENSRIK

Som køber hos HENSRIK, har jeg indtil nu oplevet en super dialog imellem mægler og mig.

Vi er et ungt par, som specifikt har valgt at kigge i Vindinge, og da der desværre ikke var noget fra start vi var interesseret i, har mægler været utrolig aktive, omkring at fremvise ALLE nyeboliger m.m. til os. Det har virkelig været en god oplevelse at være i deres køberkartotek.
Dialogen har været god.

Ved fremvisninger har vi heller ikke oplevet at mægler har været pressende overfor salg, men været rolig og taget vores tanker til sig i forhold til nye emner der efterfølgende er sat til salg.

19. marts 2019

Vi har brugt Hensrik i forbindelse med …

Vi har brugt Hensrik i forbindelse med salg af vores hus. Vi har været særdelses tilfredse med den service vi har fået af Thomas. Han er omhyggeligt, informativ og effektiv i handling og kommunikation. At han samtidig er en rigtig rart menneske at omgås er også et stort plus.

Mangler du en mægler i Roskilde og omegn kan jeg uden at blinke anbefale Hensrik.

17. maj 2017