Jeroen heeft mij erg geholpen door me goed inzicht te geven in de energiehuishouding van mijn woning, i.v.m. mijn voornemen een energieopslagsysteem aan te schaffen. Door middel van een stroomanalyse... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jeroen.nl is een overzichtelijke en vooral ook gratis site waar je heel veel info en advies kunt vinden over alles wat met energie te maken heeft. Jeroen zelf geeft via zijn FAQ op de site al hee... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeroen levert inzicht. In de eerste plaats kun je op zijn website onafhankelijke informatie opdoen over energie. Vervolgens helpt de stroomanalyse om het algemene verhaal te vertalen naar jouw si... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
- Vedvarende naturressourcer
- Energiforsyningsselskab
- Prissammenligningsside
- Anmeldelsesside
- Online samarbejdsplatform
Skrevet af virksomheden
Bewustwording creëren rondom het gebruik van stroom. Dat is de missie van Jeroen. Met eerlijke onafhankelijke informatie zonder commerciële poespas.
Kontaktoplysninger
Holland
- jeroen.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jeroen geeft heel veel in depth info
Jeroen geeft heel veel in depth informatie op een relatief eenvoudige manier toegelicht, uiteraard hoef je het niet met al zijn conclusies eens te zijn maar je kan de data wel gebruiken om er je eigen conclusies uit te trekken vanuit jouw gezichtspunt en principes.

Besvarelse fra Jeroen.nl
Grote Batterijen die je oplichten!
Als gepensioneerde die ruim 40 jaar met name in energie productie en consumptie heeft mogen werken, heb ik nu m’n eigen productiebedrijfje met 9 kWp aan panelen. In het werk waren de kW’n dan wel MW’n maar de principes zijn in de basis helemaal gelijk. Jeroen weet “energie” heel laagdrempelig te brengen zonder concessies te doen aan de basis. Goed bezig!
Zoals vele anderen (vermoed ik) word ik ook bestookt door de Batterijen Maffia in Nederland. Zij beloven gouden tijden, maar bovenal de zekerheid van hoge rekeningen en natuurlijk korte terugverdientijden.
De maat-offerte die ik deze week kreeg spande de kroon met 30 kWh batterijen en 6-7 jaar terugverdientijd bij bedrijf Z (details voeg ik niet toe). Ik dacht dat 5-10 kWh nog enigszins verdedigbaar zou moeten zijn. Jeroen denkt aan 5 kWh.
Dus voor alle batterijen dromers: een duistere aanbieding maakt je leven niet beter, maar vooral je banksaldo flink lager.
Dankjewel Jeroen: typefout gecorrigeerd! 😉

Onafhankelijk en ontzettend handig
Ik kom hier regelmatig om dynamische energieleveranciers te vergelijken en om de stroomprijzen per kwartier te bekijken. Wat ik er zo sterk aan vind is dat het echt onafhankelijk is: geen verkooppraat, gewoon eerlijke uitleg en data waar je iets aan hebt. De historische prijsdata en de inzichten heb ik zelf al vaak gebruikt. Jeroen test bovendien veel op zijn eigen huis en deelt daar de echte data van, en dat merk je aan de praktische, nuchtere toon. Een aanrader voor iedereen die slimmer en bewuster met energie wil omgaan.

Besvarelse fra Jeroen.nl
Uitgebreide site en snelle support
Uitgebreide site en snelle support. Nuttige informatie, leverancier onafhankelijk.

Besvarelse fra Jeroen.nl
Super website om je energieverbruik te…
Super website om je energieverbruik te analyseren. Zeker doen voordat je een batterij aanschaft!

Besvarelse fra Jeroen.nl
Zeer uitgebreide opsomming van allerlei…
Zeer uitgebreide opsomming van allerlei zaken over de thuisbatterij, uiteenzetting van energie tarieven, vast contract en dynamisch contrakt
Zeer informatieve site die ik met plezier en aandacht bekijk e niet alleen voor een keer.
Zeer zeker de moeite waard voor iedereen die geïnteresseerd is in bovengenoemde zaken ik zou zeggen kijk eens op jeroen.nl

Betrokken
Er waren wat problemen met mijn energie simulatie, maar na meerdere mailtjes over en weer zijn we er toch uitgekomen! Ik waardeerde dat echt.

Besvarelse fra Jeroen.nl
Zeer duidelijk hoe Jeroen zijn kennis…
Zeer duidelijk hoe Jeroen zijn kennis aan velen laat weten.
Dank je wel.

Jeroen verzamelt kennis
Jeroen verzamelt kennis. En die deelt hij met iedereen. Chapeau.

Besvarelse fra Jeroen.nl
Veel heldere uitleg en tips!
Veel heldere uitleg en tips!! Ik vind het helpend in het doolhof van alles met stroom

Besvarelse fra Jeroen.nl
Kreeg heel veel handvatten om mee…
Kreeg heel veel handvatten om mee verder te kunnen.
Kan het begrijpen dat Jeroen geen persoonlijk advies kan geven, maar met zijn site en mijn account iemand wel verder kan helpen

Besvarelse fra Jeroen.nl
Inzicht in verbruik en opwekking.
Zoals ik al eerder heb vermeld erg goed. Als je inzicht wil hebben in je verbruik en opwekking, is Jeroen.nl een uitkomst. Via Jeroen.nl ben je ontlast om bv zelf allerlei excel bestanden te maken. En vragen aan Jeroen, worden beantwoord en je heeft er wat aan.

Besvarelse fra Jeroen.nl
Duidelijke en volledige site.
Duidelijke en volledige site.
Snelle en vriendelijke communicatie

Een duidelijke site
Een duidelijke site met heel veel informatie.

Gisteren Jeroen ontdekt😀
Gisteren Jeroen ontdekt😀. Wat een fantastische site heeft hij. Ben er vandaag een paar uur(!!!) op gaan kijken. Quizzen gedaan en veel geleerd.
Het zal Jeroen veel tijd kosten, maar hij helpt er ook veel mensen mee. Chapeau Jeroen! En dankjewel.
Rob

Bevlogen energie expert.
Bevlogen energie expert.
Uitgebreide, leuke en informatieve website.

Besvarelse fra Jeroen.nl
Eindelijk iemand die je helpt
Eindelijk iemand die je helpt in de energie jungle.
Je zou verwachten dat de overheid deze rol zou hebben, nemen of invullen.
Alles duidelijk en vooral een eerlijk verhaal wat te volgen is voor een leek.
Jeroen, Hartelijk dank

Stroomanalyse
Jeroen levert inzicht.
Vervolgens helpt de stroomanalyse om het algemene verhaal te vertalen naar jouw situatie. Ja, je moet er wel wat voor doen. Aan de andere kant, het is niet héél gecompliceerd. Hiermee kun je het gesprek met een installateur goed voorbereiden.
Daarnaast reageert Jeroen op berichtjes, hoewel hij aangeeft dat je van een gratis dienst niet al te veel inspanning mag verwachten.

Besvarelse fra Jeroen.nl
Mijn vraag was: historische dynamische e-tarieven
Mijn vraag was: wat zijn de kale dynamische E-tarieven?
Omdat ik wil inschatten wat niet-salderen straks gaat betekenen. Heb al een half jaar een thuisbatterij, die nog geen tarieven laat downloaden.
Met Jeroen.nl lukte het zo en ik zie, dat er nog veel meer wordt aangeboden.

Besvarelse fra Jeroen.nl
Prima stroomanalyse op basis van eigen data voor juiste batterij grootte keuze.
Ik kwam met jeroen.nl in contact na een zoektocht op het internet naar een goede vergelijking voor de grootte van een thuisbatterij systeem. Bij Jeroen kon ik op basis van eigen aangeleverde data over het afgelopen jaar een onafhankelijke stroomanalyse maken. Deze stroomanalyse gaf mij inzicht in welk batterijgrootte het meest geschikt was voor onze eigen situatie. De website bevat daarnaast ook nog goede onafhankelijke informatie om je zelfconsumptie van de zelf opgewekte energie zo hoog mogelijk te maken en de netafhankelijkheid sterk te reduceren. Een aanrader voor iedereen die bewust bezig is met opwek, opslag en verbruik van (zonne)energie.