Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 58 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med den hurtige og præcise levering, samt de fornuftige priser og det gode sortiment. Mange fremhæver, at produkterne lever op til forventningerne, og at kvaliteten er god. Dog var nogle utilfredse med produktkvaliteten, hvor enkelte oplevede, at varer gik i stykker efter kort tids brug, eller at størrelsen ikke passede. Enkelte kunder nævnte også problemer med emballagen, som var beskadiget eller ikke passende til varen.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet. Nogle kunder roser produktkvaliteten og nævner "super gode... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen. Kunder roser den hurtige levering, hvor mange... Se mere

Quality

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kvaliteten. Mens nogle forbrugere roser "super gode vandresko og... Se mere

Price

Brugere beskriver positive interaktioner med prisen. Kunderne fremhæver super priser og fornuftige priser på... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik lavet et impulskøb af et fiskehjul, som var alt for tungt til mig (vægten stod på hjemmesiden!). Jeg havde fået revet kassen i stykker, men skrev til Jan og Bo om jeg måtte returnere de... Se mere

Har købt min nye oilskinsjakke hos “Jan og Bo”. Desværre var der en mindre fejl ved hætten, men fik hurtig, venlig og effektiv service, så både hætten og jakken igen kunne matches. Bestemt ikke sids... Se mere

Super oplevelse. Hurtigt ekspederet og sendt. Modtaget dagen efter. Her handler jeg gerne igen

God service og hurtig levering. Kan jeg godt anbefale Jan og bo. Med venlig hilsen Torben Larsen 😀

1. nr. 7 af de 9 bedste virksomheder i Jagt- og fiskeributik

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Hurtig levering, og super gode bukser.

3. december 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Mads - tak for din flotte anmeldelse, og dejligt at du er tilfreds med dit køb - fortsat rigtig god aften - Jørgen og Bo

Købte et par bugser til 500kr

Købte et par bugser til 500kr. Ok pris men normal pris 1000kr. Det ville jeg ikke syntes de var vær

3. december 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej JS Montage - tak for din anmeldelse, og godt at de lever op til din forventning - Jørgen og Bo

Super gode varer til en fornuftig pris.
Alletiders service samt meget hurtig levering 🙂

29. november 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Henriette - mange tak for din flotte anmeldelse og fine ord - rigtig god jul til dig og dine - Jørgen og Bo

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. God service hvis man har brug for at ringe og spørge til råds. Har købt støvler.....de er fantastiske. Kan kun anbefale janogbo.

24. november 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Annaliva - mange tak for din flotte anmeldelse og fine anbefaling :-) - rigtig god weekend til dig og dine - Jørgen og Bo

Super og hurtig service 💪

Super og hurtig service 💪
Og vandrebukserne passer perfekt👍

14. november 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Stig - tak for din flotte anmeldelse :-) - ikke altid lige nemt at købe bukser på nettet, men godt at vi ramte rigtigt - god aften - Jørgen og Bo

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering. Samt fantastiske støvler, som passer perfekt.

30. oktober 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Gitte - tak for din flotte anmeldelse og fine ord - dejligt at du er tilfreds med støvlerne :-) - rigtig god dag - Jørgen og Bo

Hurtig levering, fik et telefon opkald da en vare jeg havde bestilt desværre ikke var på lager i den størrelse, så der med det samme kom en løsning på det.
En perfekt oplevelse

29. oktober 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Olav - tak for din flotte anmeldelse - godt at vi fandt en tilfredsstillende løsning :-) - rigtig god dag Jørgen og Bo

Hurtig levering . Kvalitet i top

27. oktober 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Per - mange tak for dine fine ord og flotte anmeldelse :-) - rigtig god weekend til dig og dine - Jørgen og Bo

Talte med Bo i telefonen ang og fik en kyndig vejledning

26. oktober 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Jesper - tak for din flotte anmeldelse :-) - dejligt at vi kunne hjælpe - god aften Jørgen og Bo

Venlig og god betjening

God og venlig betjening. Og så er det virkelig stor butik med et overdådigt varesortiment.

11. oktober 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Michael - tusind tak for din flotte anmeldelse og fine ord :-) - rigtig god dag til dig, hold på hat og briller, de lover storm - Jørgen og Bo

Har ikke modtaget mine vare

Har ikke modtaget mine vare
De laver store reklamer om deres vare men kan ikke levere
Og giver ingen kombination for man ikke få 🤬

4. oktober 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Lars - tak for din anmeldelse - du lægger din ordre d.4.okt - d.5.okt skriver vi til dig, at vi har lidt forlænget leveringstid, men forventer at kunne sende medio næste uge, - det syntes jeg passer meget godt med, at vi har afsendt din ordre i dag. Den burde være fremme hos dig senest fredag - god aften Bo Vogelius

De har ikke de vare de sælger på nettet…

De har ikke de vare de sælger på nettet så man skal vente til at de selv får bestilt deres vare!

4. oktober 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Michael - tak for din anmeldelse - det er ikke helt korrekt som du skriver. Vi har bukserne på lager og sælger masser af disse både i vores fysiske butik i Roskilde og på nettet. Derfor løber vi af og til tør i nogle farver/størrelser - du lagde din ordre d.4.okt, og den er afsendt i dag d.11.okt. Om det er for lang leveringstid kan diskuteres, nogle gange er den forlænget, hvilket vi også skrev til dig på mail d.5.okt - vi håber trods alt at du bliver tilfreds med dine varer, som burde være fremme hos dig senest fredag - god aften Bo Vogelius

Jeg havde bestilt et par vandrestøvler…

Jeg havde bestilt et par vandrestøvler , et par vandresko. Begge par var forkerte str. Skrev hvordan jeg gjorde for at få byttet til et par vandresko og etn sovepose. ( Den måtte ikke være for lille, da jeg bedst har det med "luft") Fik en god service og sendt retur. Dagen efter havde jeg sagerne og til stor nydelse. Ikke sidste gang jeg handler hos dem. Kan klart anbefale dem til andre.

1. september 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Connie - mange tak for dine fine ord, anbefaling og flotte anmeldelse :-) - godt at soveposen var som du havde håbet - rigtig god aften - Jørgen og Bo