Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 58 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med den hurtige og præcise levering, samt de fornuftige priser og det gode sortiment. Mange fremhæver, at produkterne lever op til forventningerne, og at kvaliteten er god. Dog var nogle utilfredse med produktkvaliteten, hvor enkelte oplevede, at varer gik i stykker efter kort tids brug, eller at størrelsen ikke passede. Enkelte kunder nævnte også problemer med emballagen, som var beskadiget eller ikke passende til varen.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet. Nogle kunder roser produktkvaliteten og nævner "super gode... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen. Kunder roser den hurtige levering, hvor mange... Se mere

Quality

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kvaliteten. Mens nogle forbrugere roser "super gode vandresko og... Se mere

Price

Brugere beskriver positive interaktioner med prisen. Kunderne fremhæver super priser og fornuftige priser på... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik lavet et impulskøb af et fiskehjul, som var alt for tungt til mig (vægten stod på hjemmesiden!). Jeg havde fået revet kassen i stykker, men skrev til Jan og Bo om jeg måtte returnere de... Se mere

Har købt min nye oilskinsjakke hos “Jan og Bo”. Desværre var der en mindre fejl ved hætten, men fik hurtig, venlig og effektiv service, så både hætten og jakken igen kunne matches. Bestemt ikke sids... Se mere

Super oplevelse. Hurtigt ekspederet og sendt. Modtaget dagen efter. Her handler jeg gerne igen

God service og hurtig levering. Kan jeg godt anbefale Jan og bo. Med venlig hilsen Torben Larsen 😀

1. nr. 7 af de 9 bedste virksomheder i Jagt- og fiskeributik

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Erling - tak for din anmeldelse - som jeg skrev til dig, dagen efter din bestilling gik igennem, så er vi ved at skifte platform for vores webshop. I den forbindelse er der sket det, at en del deaktiveret produkter, er blevet aktiveret ved en fejl. Dette er rettet nu, og som jeg fortalte dig telefonisk, så arbejder jeg på at finde et alternativ for dig. Den proces er stadig i fuld gang, hvilket jeg egentlig havde forståelsen af at du var ganske godt tilfreds med? Med ønsket om en god aften - Jørgen og Bo

fik varen hurtigt men bukserne var…

fik varen hurtigt men bukserne var desværre for små

2. april 2024

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Michael - tak for din flotte anmeldelse, ærgerligt at de var for små, tænker at det er noget vi kan løse? - god dag - Jørgen og Bo

Hurtig og korrekt levering

Nem bestilling og hurtig levering

28. marts 2024

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Jørgen - tak for din flotte anmeldelse og fine ord, det luner ekstra meget i det kølige forår :-) - rigtig god weekend til dig og dine - Jørgen og Bo

God oplevelse

Hurtig afsendelse/levering, god pris og helt tilfreds :-)

25. februar 2024

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Kristina - tak for din anmeldelse og fine kommentarer. Dejligt at tingene kom frem hurtigt - rigtig god påske til dig og dine - Jørgen og Bo

🥳🥳🥳🥳

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

6. marts 2024

Hej Laila - tak for din fine anmeldelse :-) - rigtig god dag - Jørgen og Bo

Synes ikke de er så bløde

Synes ikke de er så bløde, at have på, som jeg troet
Har et andet mærke, de er mere bløde inde i

10. marts 2024

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Søren - tak for din fine anmeldelse - jeg er lidt i tvivl om hvilken vare du henviser til, men håber at du er tilfreds alligevel? rigtig god søndag - Bo Vogelius

God service. Hurtig levering.

28. februar 2024

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Kim - tak for din flotte anmeldelse og fine ord - rigtig god dag til dig - Jørgen og Bo

14. januar 2024

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Jan - tak for din flotte anmeldelse, og dejligt at GLS lever op til vores forventninger - fortsat rigtig god søndag til dig og dine - Jørgen og Bo

Super guidning over tlf og produktet…

Super guidning over tlf og produktet lever fuldt op til mine forventninger. Tak for godt service og lynhurtig levering

5. januar 2024

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Morten - tak for din flotte anmeldelse, og dejligt at du tager kontakt til os også via telefonen, det sikrer at vi rammer rigtigt første gang :-) - rigtig god weekend Jørgen og Bo

Gode sko

Gode sko, hurtig levering.

1. januar 2024

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Marlene - tusind tak for din flotte anmeldelse, og godt at skoene nåede frem på trods af vejret :-) - god dag - Jørgen og Bo

De er meget nærværende og hjælpsomme

De er meget nærværende og hjælpsomme.
Kanon service og en hyggelig butik med gode parkeringsforhold.
I butikken har de et stort udvalg så fik shoppet lidt ekstra.

30. december 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Anders - tusind tak for din flotte anmeldelse og fine ord - knæk og bræk med din nye udstyr. Håber snart at vandet holder op med at være stift, så er det tid til en fisketur - alt det bedste i 2024 - Jørgen og Bo

Det er første gang jeg handler hos Jan…

Det er første gang jeg handler hos Jan og Bo men sikkert ikke den sidste. Jeg fik en lækker jakke som passede perfekt og en meget hurtig levering. Tak 5 ⭐️ herfra.

10. december 2023

Besvarelse fra www.shop.janogbo.dk

Hej Kim - tak for din flotte anmeldelse og fine ord, du og dem omkring dig ønskes en rigtig god jul og et godt nytår 2024 - Jørgen og Bo