Super tevreden! Het is heel eenvoudig om de gewenste afmetingen in te voeren en de juiste kleur/soort op de website. De levering is ook keurig ingepakt en geregeld. Het tijdstip van levering is me... Se mere
Se, hvad kunderne siger
op 26/07/26 bestelling geplaatst en betaald. echter géén bevestiging ontvangen. op vrijdag 14/08/26 werd mijn produkt reeds geleverd , zeer goed verpakt , voldoet 100% qua kleur en afmetingen , z... Se mere
Virksomheden har svaret
Begin maart een bestelling geplaatst en meerdere keren contact gehad ivm levering. Laatste keren werd er gezegd dat hij verstuurd zou worden, maandag weer een bericht dat het nog niet ontvangen is en... Se mere
Jaloezieën-fabriek.. die met het streepje ertussen.. Lang gewacht op de levering. Op hun verzoek akkoord gegaan met de wissel van aluminium jaloezieën naar houten jaloezieën ivm lever probleme... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Jaloezieën Fabriek We zijn pas 19 jaar online maar nu al hangen onze producten in duizenden huizen in de Benelux. We zijn uitgegroeid tot veruit de grootste retailer in Nederland en België met een assortiment bestaande uit meer dan 4000 op maat gemaakte jaloezieen en gordijnen. U kunt van elk product een kleurstaal gratis aanvragen, mocht u vragen hebben en/of opmerkingen bereik ons dan via de contactpagina op onze website.
Kontaktoplysninger
Mezenkampstraat 8A, 5922VG, Venlo, Holland
- jaloezieen-fabriek.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 24 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alles goed ontvangen
Alles goed ontvangen. Prima jaloezieën! Wel twee keer een uitgestelde levering, maar deze zijn vooraf netjes gecommuniceerd. Al met al erg tevreden.
Helaas ontvingen we geen bevestiging …
Helaas kregen we geen bevestiging van de bestelling en werden we een beetje ongerust over onze bestelling. De klantenservice was telefonisch onbereikbaar maar toch een bericht ingesproken op de voicemail en na 1.5 week werden we teruggebeld. Daarna hebben we ook de bevestiging van de bestelling ontvangen en kregen we meteen te horen wanneer de producten binnen zouden komen bij hen. Hierna de bevestiging van een aankomende bezorging gekregen en daarna keurig conform aangegeven tijdsvak in goede orde ontvangen. Geduld is wel van belang.
De Producten zijn keurig zeker voor de prijs.. al moesten we wel de bedieningskanten zelf aanpassen. Maar dat is een kleinigheidje.
De levering liet wat op zich wachten…
De levering liet wat op zich wachten maar ik werd goed op de hoogte gehouden.
De vouwgordijnen en houten jaloezieën zijn prachtig. Kortom, ik heb een goede ervaring.
Ik kreeg ook nog twee kussentjes in de kleur van de gordijnen erbij 😊
4 weken geleden een bestelling…
4 weken geleden een bestelling geplaats, ik kan ze op geen enkel manier bereiken. Momenteel weet ik niet wat ik moet doen niks ontvangen
Prijs is ook concurerend
Bestelling online ging heel vlot. Zoals geadviseerd, makkelijk zelf te installeren. Alles zoals gevraad keurig verpakt, goede info i.v.m. plaasten en afregelen. Goede communicatie, eerlijke prijzen en duidelijke hoe je juiste afmetingen besteld.
Ik ben zeer tevreden en zal zeker terugkeren, ook zal ze introduceren bij familie en kennissen.
Geduld geduld geduld maar het komt
Ik deel hier mijn eerlijke mening over jalozieen-fabriek. Om mensen misschien gerust te stellen.
Ik heb op 25 januari 3 houten jaloezieën besteld wit met band. Ik kreeg geen bevestiging, na 3 dagen gebeld geen gehoord (eigenlijk nooit via de telefoon) via contact formulier kwam er wel reactie en kreeg ik alsnog de order bevestiging… 14 dagen leveren dat halen ze in elk geval noooit. Ik heb 3x contact gezocht via het contact fomulier en kreeg ook wel reactie niet om over na huis te schrijven maar oke.. de levering werd van 3 maart naar 16 maart naar 25 maart verplaatst maar ze zijn uiteindelijk gekomen.
De kwaliteit is goed. Ben er tevreden mee, helaas heb ik zelf 1 verkeerde maat besteld 6 en 9 omgedraaid bij bestellen…
Dus iedereen die hier besteld, heb geduld het komt, en de prijs kwaliteit is goed.
Zeer lange leveringstermijn
Zeer lange leveringstermijn, geen feedback, nooit geen e-mail ontvangen wat er juist besteld is. De vouwgordijnen stof is niet in één stuk gemaakt, langs weerszijden een stuk aan genaaid, dit is geen mooi zicht. De voering die er op geplaatst is is, niet verduisteren. Deuken in het ophanginssysteem. Er is zelfs een bedieningssysteem zonder koord, en wat gaan we nog allemaal tegen komen. Het is een goedkope side maar de afwerking laat gewoon de wensen over. Nooit zal ik hier nog bestellen.
Lang gewacht en ben keurig benaderd…
Lang gewacht en ben keurig benaderd over de tijd het duurde inderdaad lang.
Maar eenmaal binnen gekregen keurig ingepakt.
En heb ze echt net binnen gekregen de verzender was ook zeer netjes en behulpzaam.
Heb net een doos open gemaakt.
Echt prachtig mooie kleur en even wat langer op gewacht maar is de moeite waard.
Echt ga nu ook voor me ouders bestellen.
Dit bedrijf is niet het snelste maar levert wel mooie producten
Slechte afwerking en service
Slechte communicatie service. Maten komen niet overeen met de bestelling. Ipv 3/4 weken levertijd werd het in totaal 12 weken levertijd. Matige afwerking.bespaar je zelf de moeite en onkosten en bestel ergens anders!
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf! Wil je van je geld af, plaats dan hier een bestelling. Geen bevestiging na betaling, geen mail contact mogelijk en telefonisch niet te bereiken. Inmiddels paar weken verder en niets ontvangen! Begin er niet aan!!!
Zeer slechte ervaring!
Zeer slechte ervaring!! Véél te laat geleverd, niet comform beloofde levertijd. Zéér zeer moeilijk te bereiken. Brutaal over de mail. Verkeerde bestelling ontvangen. 7 jaloezien besteld, 1 ipv op de raam/in de raam ontvangen. Contacteren via website is onmogelijk, omdat je je order nr moet selecteren, maar er staan alleen een paar ordernummers van 2023 ertussen?? Zeer wazige site en wazig bedrijf. Ben benieuwd of ik de verkeerde levering kan retourneren en mijn geld terug krijg...
Komen hun afspraken niet na
Komen hun afspraken niet na. Daarbij verschrikkelijke lange levertijden van maanden en maanden!!
Houten jaloezie besteld ,je krijgt…
Houten jaloezie besteld ,je krijgt netjes een opdrachtbevestiging zodra je betaald hebt maar de toegezegde leverdata komen ze niet na Max 14 werkdagen ,mailen via het contact formulier lukt niet omdat de captcha niet werkt telefonisch niet bereikbaar .nu maar hopen dat ooit nog je jaloezie komt denk het niet .de officiële eigenaar zit in Australië ? Lekker in de zon van jouw centen …..
Betel dus nooit waar je niet achteraf kunt betalen met Klarna of Riverty .
Onbereikbaar en niet leveren
Bestelling 22 januari gedaan en betaald. Levertijd binnen 2 wk. Niets binnen. Telefonisch niet te bereiken en emails onbeantwoord !
Ben zo klaar met zulke bedrijven. Goedkoop is duurkoop
Na wat moeilijkheden i.v.m
Na wat moeilijkheden i.v.m. de gegevens van de bestelling is alles zeer goed in orde gekomen! Waarvoor dank.
Top service en kwaliteit
prima service
Op 20 oktober een gordijn besteld waar…
Op 20 oktober een gordijn besteld waar 10-14 dagen levertijd voor stond. Uiteindelijk na veel mailen op 19 februari binnen gekregen. Gordijn is verder prima alleen vind ik dat de communicatie richting klant veel beter kan. Werd mij steeds een leverdatum beloofd die keer op keer niet gehaald werd en moest hier zelf dan weer achteraan mailen. Begreep dat er problemen met de toeleverancier waren maar zorg dan in ieder geval pro actief de klant gaat benaderen.Was al bang dat bedrijf failliet zou gaan en ik kon fluiten naar mijn bijna 900 euro. Gelukkig is het goed gekomen. Hoop dat jullie hier wat mee kunnen. Ik zal in ieder geval niet snel weer een bestelling plaatsen terwijl product er echt prima uitziet. Jammer!
Na twee maanden wachten uiteindelijk…
Na twee maanden wachten uiteindelijk mijn vouwgordijnen ontvangen maar de kleur kwam totaal niet overeen met die op de website. Beige besteld, grijs/bruin gekregen en dan begint de ellende pas echt. Telefonisch is de jaloezieënfabriek niet bereikbaar, mails worden pas dagen later beantwoord en niets is hun schuld.
Ik heb aan deze bestelling een rot gevoel overgehouden.