Jaloezieën Fabriek Anmeldelser 1.168

TrustScore 3 ud af 5

3,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb jaloezieën besteld. Binnen de garantie periode ging een onderdeel stuk. Ik heb gevraagd om een vervangend onderdeel. Die zou worden opgestuurd. Nu maanden later nog steeds niets ontvangen. Tel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een geweldige service! Vandaag onze jaloezieën op gehaald. Een haperde na zeven jaar trouwe dienst! Dan verwacht je toch dat er wel iets betaald moet worden. Nee hoor service! Waar vind je di... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Meer dan 2 maanden gewacht op de bestelling waarvan de levertijd zogezegd 14 dagen was. Het gordijn werd geleverd met de verkeerde (goedkopere) motor. De stof ziet er heel goedkoop uit en is zowe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Persiennebutik
  2. Butik med udstyr til vinduesbehandling

Skrevet af virksomheden

Jaloezieën Fabriek We zijn pas 19 jaar online maar nu al hangen onze producten in duizenden huizen in de Benelux. We zijn uitgegroeid tot veruit de grootste retailer in Nederland en België met een assortiment bestaande uit meer dan 4000 op maat gemaakte jaloezieen en gordijnen. U kunt van elk product een kleurstaal gratis aanvragen, mocht u vragen hebben en/of opmerkingen bereik ons dan via de contactpagina op onze website.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Jaloezieën stuk binnen garantieperiode

Die zou worden opgestuurd. Nu maanden later nog steeds niets ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken, telefoon staat altijd uit. Maakt niet uit welk tijdstip van de dag/week je belt.

29. maj 2026

WAARSCHUWING

WAARSCHUWING! Voor een hoop geld hier verschillende jaloezieën besteld, je krijgt totaal geen waar voor je geld. Levering liep zware vertraging op, je kunt dit bedrijf bijna niet bereiken (alleen per mail) en je krijgt altijd als antwoord dat zij zelf kampen met vertraging op onderdelen van hun leveranciers. Vervolgens wordt er iets geleverd en kom je erachter dat dit maar een deel van de bestelling is. Na hierover geklaagd te hebben vragen ze welk deel van de bestelling je wel hebt gehad, en wat je nog mist (dit zouden zij moeten weten toch?). Vervolgens weer lang wachten, wordt er weer een deel geleverd welke compleet anders is in afwerking (de koof van de houten jaloezieën is niet afgewerkt en compleet beschadigd). Uiteraard weer een mail hierover gedaan met klacht en foto's (want ja bellen kan niet met Jaloezieën Fabriek) en dat ik de rest van de bestelling wil annuleren en gecompenseerd wil worden voor de rotzooi die ze opsturen en ze reageren gewoon niet meer. Inmiddels 2.5 maand verder en alleen maar ellende. BESTEL HIER NIET! WEES GEWAARSCHUWD!

25. maj 2026

waardeloze rommel ontvangen

Het gordijn werd geleverd met de verkeerde (goedkopere) motor.
De stof ziet er heel goedkoop uit en is zowel links, rechts als onderaan scheef gestikt. Er zijn ook 3 verschillende kleuren draad gebruikt voor het stikwerk, wat een heel slordige indruk maakt.
Als we de reviews lezen dan zullen we maar niet teveel verwachten van de service na verkoop. Dit bedrijf leeft van pure scam en bedrog!
Denk twee maal na voor je hier je geld aan geeft!

20. maj 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een geweldige service!

Wat een geweldige service!
Vandaag onze jaloezieën op gehaald.
Een haperde na zeven jaar trouwe dienst!
Dan verwacht je toch dat er wel iets betaald moet worden. Nee hoor service!
Waar vind je dit tegenwoordig nog!
Bedankt!

12. maj 2026

Verschrikkelijk

Zelden zo’n slechte kwaliteit én service meegemaakt.

Wij hebben meerdere vouwgordijnen besteld, maar wat geleverd is, heeft weinig met maatwerk te maken. De gebreken zijn overduidelijk en niet te verklaren door normale marges:

* Vouwgordijnen die zichtbaar scheef hangen
* Grote verschillen in breedte binnen één en hetzelfde gordijn
* Onderlinge maatverschillen waardoor er kieren ontstaan
* Lengtes die niet overeenkomen (de één hangt op de vensterbank, de ander zweeft erboven)

Daarnaast is er zelfs een vouwgordijn geleverd dat simpelweg niet de bestelde maat heeft, maar veel te groot is.

Wat het nog erger maakt, is de afhandeling. Ondanks dat wij meerdere keren uitgebreide foto’s en video’s hebben aangeleverd, blijft de klantenservice vragen om nóg meer bewijs en komen ze steeds met smoesjes. De foto's zijn niet goed, je hebt het scheef opgehangen, je hebt te laat een klacht in gediend. Vooral die laatste is lachwekkend, aangezien ze er zelf minstens 2 weken over doen om überhaupt te reageren op een mail.

Ik kan nu alles terug sturen en dan gaan ze zelf wel even beoordelen wat ze er wat vinden. Mijn vertrouwen is zo beschadigd dat ik dat natuurlijk niet ga doen... Heb ik straks helemaal niets voor het raam tot dat ik het geld bij elkaar heb om wat nieuws te bestellen.

Conclusie: slechte afwerking, verkeerde maten en een klantenservice die vooral tegenwerkt in plaats van oplost.

Wees gewaarschuwd! Koop hier niets!

16. april 2026

Goede communicatie

Wat ik vooral als positief heb ervaren was de communicatie vanuit het bedrijf. Mijn oorspronkelijke bestelling kon niet geleverd worden vanwege materiaal tekort. Het bedrijf heeft het keurig laten weten en oplossingen aangeboden. Zeer tevreden.
Wat jaloezieën zelf betreft zijn de latten die op het systeem moeilijk op te hangen. Een klein minpuntje.

25. april 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Levertijd ruim overschreden, geen duidelijke communicatie

Bestelling geplaatst op 11 maart met een levertijd van 10–14 werkdagen.

Inmiddels zijn we ruim 7 weken verder en heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. De levertijd is meerdere keren overschreden en toegezegde updates blijven uit.

Op 9 april werd aangegeven dat levering in de week van 20 april verwacht werd en dat ik een update zou ontvangen. Deze update is nooit gekomen. Ook op recente berichten krijg ik geen inhoudelijke reactie meer.

Wat vooral teleurstelt is het gebrek aan duidelijke communicatie en het uitblijven van een concrete verzenddatum.

Ik ga er nog steeds vanuit dat dit netjes wordt opgelost, maar op deze manier verliest het vertrouwen snel.

2. maj 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben heel erg tevreden

Laat ik beginnen met dat het ietsje langer heeft geduurd dan ik hoopte of begreep, maar aan de klantenservice ligt het niet en vandaag zijn ze eindelijk geleverd: de zwarte houten jaloezieën, perfect op maat, makkelijk op te hangen en nu is onze woonkeuken echt helemaal af! Bedankt! Volgende keer bestel ik ze voor de woonkamer, ik heb er alle vertrouwen in. Bezorging ook super en precies op tijd.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte communicatie en lange levertijd!!!

Slechte communicatie en wij wachten nog steeds op 2 vouwgordijnen voor in de slaapkamers. De bestelling is ruim twee en een halve maand geleden gedaan ( en natuurlijk al betaald....stom van ons )! Telefonisch contact is NIET MOGELIJK, je nummer achterlaten werkt ook niet want ze bellen niet terug en mailcontact is ook waardeloos want daar krijg je ook geen antwoordt wanneer de spullen geleverd zullen worden. Ik ga mijn rechtsbijstand erop zetten ......misschien dat die WEL antwoordt krijgen waar de vouwgordijnen blijven. Ik zou willen adviseren KOOP HIER NIETS !!!!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 18 maart bestelling gedaan voor 1…

Op 18 maart bestelling gedaan voor 1 simpele jaloezie. Levertijd zou 7-10 werkdagen zijn. Het is nu 29 april en nog steeds geen product. Reactie telefonisch niet mogelijk, reactie via mail alleen dat er vertraging is. Product zou gisteren of vandaag worden geleverd ... niet dus. Dat er vertraging is kan ik me voorstellen, maar 30 werkdagen (en nog niets ontvangen) is wel erg veel.

een hele slechte service

een hele slechte service. De jaloezie komt buiten de bak en hangt door. Nu zeggen ze dat het komt dat het plafond scheef is?? Een scheef plafond heeft niets te maken met een jaloezie die buiten de bak komt??? Die is volgens mij gewoon niet goed gemaakt!! Al 3,5 maand mee bezig, ik weet niet hoeveel foto's moeten toesturen en we zijn er nog niet uit. Als ik nul sterren zou kunnen geven dat zou ik dat doen. Geen fijn bedrijf

24. april 2026

falsche Ware viel zu spät geliefert - keine Rückmeldung

Wir haben Ende letzten Jahres 4 Raffrollos bestellt. Die Lieferzeit war noch zur Auslieferung im letzten Jahr angegeben. Kurz vor Weihnachten kam dann eine Meldung, dass es sich etwas verzögert. Da es sich verzögerte und wir für ein Zimmer kurzfristiger eine Lösung brauchten, bat ich dann darum, 2 Artikel der Bestellung zu stornieren. Als Antwort erhielt ich die Aussage, dass dies nicht ginge, da die Artikel schon in der Fertigung seien. Die Lieferung kam dann allerdings auch erst Ende Februar ...
Nun ja, 2 der Artikel sind wirklich gut, 2 der Artikel sind für uns nicht zu gebrauchen, da sie obwohl in gleicher Ausführung für ein Zimmer bestellt komlett unterschiedliches Material und Farbe haben!? Ich habe dies mittlerweile 3 x reklamiert und sogar angeboten, dass man nur den Stoff schickt, damit ich es selbst austausche, da die Maße einen Versand wirklich schwierig machen. Bis heute habe ich keine Rückmeldung!?! Unfassbar - wir werden voraussichtlich weitere Schritte einleiten

24. april 2026

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Begin oktober jaloezieën besteld. Keer op keer wordt de afleverdatum uitgesteld. Uiteindelijk zijn ze niet meer bereikbaar. Telefoon wordt niet opgenomen en mails worden niet beantwoord.
Ik raad iedereen aan die opgelicht is om aangifte te doen.

6. oktober 2025

Waardeloos....

18 januari jl heb ik houten jaloezieën besteld, met een levertijd van 7 tot 10 werkdagen. Uiteindelijk pas op 2 april, na 10 weken het product ontvangen. Let wel er was op geen enkele wijze contact te krijgen (op mails wordt niet gereageerd en bellen is niet mogelijk) Geen excuses, verklaring of compensatie gehad.... waardeloos.

P.s. heb hen zelf in gebreke moeten stellen (ik bedoel maar)

2. april 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.