IT Services Anmeldelser 870

4,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 59 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser konsekvent den hurtige og effektive service, især når det kommer til reparationer og udskiftning af skærme, som ofte udføres på stedet eller inden for få dage. Mange fremhæver personalets venlighed, hjælpsomhed og professionalisme, hvilket bidrager til en positiv kundeoplevelse. Kommunikationen beskrives som klar og imødekommende, og mange sætter pris på de hurtige svar på henvendelser. Dog var nogle kunder utilfredse med manglende kommunikation og lange ventetider, især i forbindelse med reparationer, hvor der var forsinkelser på reservedele eller manglende opdateringer om status. Enkelte oplevede også, at sager trak ud, og at de selv skulle være proaktive for at få information.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver hurtig og professionel hjælp samt effektiv... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, som beskrives som venligt, hjælpsomt og yderst... Se mere

Product

Kunder havde tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle rapporterede hurtige reparationer af deres... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af responstiden, hvor nogle kunder rapporterer om hurtig service og... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice, hvor nogle oplever frustration og føler, at virksomheden er... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Under al kritik, synes jeg. Anbefalet af Samsung selv og jeg forstår virkelig ikke hvorfor. Jeg skulle have skiftet beskyttelsesfilmen på min Z fold4, og blev henvist af Samsung... Se mere

Kan kun give mine varmest anbefalinger. Fantastisk service. Stod med en ny iMac som var blevet låst og som skulle nulstilles. De fantastiske medarbejdere fik fikset problemet på under en time. Så... Se mere

Jeg indleverede min iPhone til gendannelse da den var gået helt i baglås. Den flinke medarbejder informerede mig om at det var en kendt fejl jeg kom ind med og fik lynhurtigt fixet problemet. Da j... Se mere

Min gamle og nye iPad gik begge i stå under brug pga fejl i I-cloud. IT-services fandt og løste problemet hurtigt og effektivt. Supervenlige medarbejdere. Kan kun anbefales.

1. Computerservice
  2. Reparation af mobiltelefoner
  3. Reparation af telefoner
  4. Telefonservice
  5. Tv-reparation
  6. Hvidevarereparation

IT Services har siden 2001 været førende inden for service og reparation af IT og elektronik. Vi servicerer både forsikringsselskaber, erhvervs virksomheder samt privat kunder. Som Authorized Apple Service Provider tilbyder vi høj kvalitet, kompetent rådgivning, god personlig kontakt. Grundstenen i vores forretning er en enestående høj kundeservice. Uanset om du er privatkunde eller virksomhed vægter vi datasikkerhed højt. Du kan trygt have tillid til, at vores procedurer for behandling af dine personlige data lever op til de højeste standarder, både nu og i fremtiden. Du kan aflevere din enhed direkte i en af vores butikker i Kolding, Hvidovre og Århus. Kontakt til vores kundeservice 75 53 44 80

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

Super god service 🤗

Blev mødt af det venligste personale og meget hjælpsomme, med min ødelagte telefon som var en forsikringsskade som de ikke kunne rede, men de bestilte en ny og dagen efter var den til afhentning og alt blev overført til den nye telefon, virkelig god service 🤗

6. juni 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!🌟

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os – og at vi kunne hjælpe dig godt videre, selvom telefonen desværre ikke stod til at redde.

Det betyder meget for os at kunne levere både hurtig og personlig service, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi står klar skulle uheldet være ude en anden gang.

Ønsker dig en fantastisk dag! ☀️

Ét ord: ELENDIGT

Telefon sendt til rep. gennem forsikring.
-Medarbejderne kunne ikke finde ud af sende en pakkelabel(4 forsøg)
-Da tlf. endelig kom retur var bagcoveret sat forkert på.
-2. gang de havde den på værksted for at sætte cover ordentlig på, kom den igen tilbage med coveret sat forkert på. Fiksede det hos en anden part på 15 min.
-Medarbejder ville sende tlf. til pakkeboks. Den blev sendt til dør. Den endte med at ligge foran døren hele weekenden.

Alt i alt:
Elendig kundeservice
Elendige teknikere
Elendig oplevelse

19. maj 2025

Kære Thomas,

Først og fremmest vil vi gerne beklage den oplevelse, du har haft i forbindelse med din reparation hos os. Vi sætter en stor ære i at yde en høj og ensartet service til alle vores kunder – og vi følger naturligvis op, når noget ikke lever op til de standarder, vi har sat for os selv. I dit tilfælde må vi desværre erkende, at forløbet ikke har været tilfredsstillende, og det er vi oprigtigt kede af.

Vi har gennemgået din sag og kan se, at der opstod problemer allerede i forbindelse med afsendelsen, hvor du ikke modtog den forsendelseslabel, der skulle bruges til at indsende din defekte Samsung-enhed. Det er naturligvis uacceptabelt, at du måtte kontakte os fire gange, før dette blev løst – det skal ikke ske, og det er langt fra vores normale procedurer. Vi har allerede taget sagen op internt for at sikre, at vi fremover håndterer lignende henvendelser langt mere effektivt.

Ved selve reparationen modtog vi desværre et defekt bagcover fra Samsung, som viste sig at være årsag til, at coveret løsnede sig under forsendelsen tilbage til dig. Da vi efterfølgende modtog din enhed igen som reklamation, blev den behandlet af en af vores mest erfarne Samsung-teknikere. Her blev bagcoveret udskiftet på ny, og enheden blev gennemtestet i henhold til Samsungs kvalitets- og tryktestprocedurer. På det tidspunkt viste testen ingen fejl. Vi beklager, hvis der alligevel fortsat har været problemer med det monterede bagcover. Det er generelt ikke anbefalet at genanvende et bagcover, da den tilhørende tape mister sin vedhæftning, når coveret først har været taget af. Derfor kræves også en ny test for at sikre, at alle krav fra Samsung er opfyldt.

Til sidst skal det nævnes, at vi – som du korrekt beskriver – bad om, at pakken skulle udleveres med kvittering ved begge forsendelser. At PostNord valgte at afvige fra dette og levere pakken foran din dør, har vi desværre ingen kontrol over, selvom vi klart deler din frustration over forløbet.

Den oplevelse du har haft hos os, afspejler ikke det, vi ønsker at tilbyde vores kunder. Skulle du ønske at få yderligere afklaring eller drøfte sagen, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi vil gerne sikre, at du føler dig ordentligt behandlet.

Ønsker dig en god dag! 😊

ITServices

Superhurtig ekspedition og rigtig god…

Superhurtig ekspedition og rigtig god kundeservice.

14. maj 2025

Kære Jan,

Tusind tak for de pæne ord.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores ekspedition og kundeservice. Det betyder meget for os!

Du er altid velkommen hos os igen.

Meget professionelle

Meget professionelle, nemt at min mobil aflevere til reperation. Selvom den ikke kunne fikses så fik jeg en ny af min forsikring som de samarbejder med, og den kunne jeg bare hente dernede. God oplevelse.

8. maj 2025

Hej Caroline,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!
Vi er glade for, at du oplevede en nem og professionel håndtering.

Vi står klar hvis uheldet skulle være ude en anden gang.

Ønsker dig en god weekend! ☀️

Dårlig service

Dårlig service. Inden man får sagt hvad iPad’en fejler gir han en pris på ca 3000kr. Han får slet ikke kigget på fejlen og man skal presse medarbejderen om han måske ikke skulle se hvad problemet var med den inden man slyngede en pris ud. 0 stjerner herfra. Ren pengemaskine.

8. maj 2025

Kære PraPri,

Tak fordi du har delt din oplevelse – vi er kede af at høre, at du ikke føler, at I fik den service, I havde forventet.

Vi tager al feedback meget seriøst, da det giver os mulighed for at forbedre vores service og sikre, at alle kunder får en god oplevelse. I den forbindelse har vi gennemgået hele forløbet internt og set videooptagelsen fra jeres besøg i butikken. Her fremgår det, at I blev mødt af en af vores medarbejdere, som netop var i gang med at hjælpe en anden kunde. Kort efter bliver det jeres tur, og vi kan se, at der en god og imødekommende dialog, hvor alle smiler under samtalen, og der udveksles informationer i cirka seks minutter.
Min kollega tager herefter iPad’en med ud på værkstedet, hvor han forsøger at nulstille den – uden held. Enheden starter op, men går i "boot loop" og kan ikke sættes i "diagnostics mode", hvilket betyder, at vi ikke kan foretage en dybere fejlanalyse. På baggrund af dette kunne vi konstatere, at der er tale om en hardwarefejl og ikke en softwarefejl, da en gendannelse ellers ville have været mulig.

Som autoriseret Apple-reparatør er det vigtigt at nævne, at vi ikke kan udføre reparationer på iPads – vi kan udelukkende tilbyde ombytning gennem Apple. Dette er en fast procedure fra Apples side for at sikre kvalitet og sporbarhed i alle servicesager.
Min kollega kom efterfølgende tilbage og forklarede, hvad han havde fundet ud af. Ifølge ham havde I en god snak om mulighederne – bl.a. om ombytning via Apple – men da omkostningen hertil ville være tæt på prisen for en ny enhed, blev det nævnt som en mulig og bedre løsning at overveje et nyt køb, da man i samme prisleje kunne få en bedre såvel som nyere model.

Vi er oprigtigt kede af, at I har haft en dårlig oplevelse, og vi ønsker altid at yde en ærlig og kompetent rådgivning – også når det betyder, at vi anbefaler ikke at bruge penge på en reparation / ombytning, hvis det ikke kan betale sig.

Skulle du ønske at få yderligere afklaring eller drøfte sagen, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi vil gerne sikre, at I føler jer ordentligt behandlet.

Vi ønsker dig en god weekend! :-)

ITServices

God hurtig service og meget venligt…

God hurtig service og meget venligt personale. Kan klart anbefales.

30. april 2025

Kære Heidi,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen og vores personale. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os – det er den bedste ros, vi kan få.

Du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe igen!

Ønsker dig en fantastisk solskins dag :-)

god kundeservice

god kundeservice , som hurtigt løste opgaven

28. april 2025

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede god kundeservice, og at vi hurtigt fik løst opgaven for dig. Det er netop den service, vi altid stræber efter at levere – effektiv, venlig og løsningsorienteret.

Du er altid velkommen til at tage kontakt igen, hvis du får brug for hjælp i fremtiden.

ITServices / Maja

Deres kundeservice kan ikke finde ud af…

Deres kundeservice kan ikke finde ud af det af at sende mails med de info jeg skal bruge. På trods af 3 forespørgsler.

7. marts 2025

Hej Martin,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er naturligvis kede af at høre om din utilfredshed, men vi har desværre ikke kunnet finde nogen sag, der matcher dine oplysninger i vores system. Vi har tidligere forsøgt at kontakte dig gennem Trust Pilot for at få flere detaljer, så vi eventuelt kunne finde frem til sagen og hjælpe dig videre – men vi har endnu ikke modtaget svar.
Derfor har vi svært ved at se, at denne sag relaterer sig til vores virksomhed. Vi tager al feedback alvorligt og vil meget gerne hjælpe dig, hvis det viser sig, at der alligevel er tale om en sag hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte med relevante oplysninger, så vi kan undersøge det nærmere og sikre, at du får den rette hjælp.

Vi ønsker dig en god dag! :-)

Fantastisk service

Fantastisk service. Tak for det <3

11. april 2025

Kære Katcha,

Tusind tak for din varme anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er så glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os – det betyder virkelig meget. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe dig igen.

Ønsker dig en god påske :-)

De bedste hilser,

God service! :-)

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet god service – det er netop dét, vi arbejder for hver dag.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi står naturligvis klar, hvis du får brug for vores hjælp igen.

Ønsker dig en god weekend :-)

ITServices / Maja

It services har I ugevis haft min SAGE…

It services har I ugevis haft min SAGE ESPRESSO MASKINE uden at fixe den.
Vi taler om to indleveringer, bliver ved med at insistere, og insinuere at jeg har gjort noget forkert. Det har jeg ikke. Maskinen vil ikke brygge espresso. IT services taler om at der ikke er en fejl på maskinen, og bliver ved med at nægte at tage ansvar.
At LB forsikring bruger dem, det er mig absurd.

Brug IT services hvis du gerne vil føle dig taget ved næsen.

Kære Oskar,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi forstår godt din frustration. Vi vil dog gerne uddybe forløbet.

Ved den første indlevering konstaterede vi, at din Sage espressomaskine var udstyret med et lavtryksfilter (enkeltbundsfilter), og at der ikke var medsendt andre filtre. Et lavtryksfilter er desværre ikke egnet til at brygge espresso, da det ikke skaber det nødvendige modtryk – til espresso skal der anvendes et højtryksfilter (dobbeltbundsfilter). For at være helt sikre sendte vi maskinen videre til et autoriseret, eksternt værksted. De nåede frem til samme konklusion, og dette blev dokumenteret i den medsendte servicerapport.

Da du efterfølgende oplyste, at du nu benyttede et dobbeltbundsfilter, og stadig oplevede problemer, tilbød vi som ekstra service at afhente maskinen direkte hos dig – for vores regning. Vi bad samtidig om, at alle filtre blev vedlagt, så der kunne foretages en grundig test. Desværre modtog vi igen kun lavtryksfilteret. Maskinen blev igen sendt til autoriseret værksted, hvor de testede maskinen med et korrekt højtryksfilter til 2 kopper og kunne konstatere, at maskinen bryggede espresso som den skulle, med korrekt tryk på manometeret. Hele processen blev dokumenteret på video, som både du og forsikringsselskabet har modtaget, sammen med et billede af det anvendte filter. Maskinen blev returneret til dig med det filter, du havde indsendt, da vi desværre ikke kan medsende værkstedets filter.

Vi er naturligvis kede af, at du har valgt at give os 1 stjerne. Vi forsøger altid at være grundige og transparente i vores kommunikation, og vi beklager, hvis du har oplevet det anderledes. Vores intention har aldrig været at insinuere noget, men blot at forklare, hvor udfordringen ligger – og hvordan den kan løses, heri ved brug af korrekt filter. Såfremt det er espresso man ønsker at lave, er det vigtigt kun at bruge højtryksfilter (dobbeltbundsfilter).

Vi tager alle sager seriøst, og vi håber, denne forklaring giver lidt mere klarhed over forløbet.

Ønsker dig en god weekend! 😊

Fantastisk service

Fantastisk service. Kom med 2 par AirPods som var i stykker og allerede dagen efter kunne jeg hente 2 nye par.
Kæmpe anbefaling herfra.

Kære Anne Sofie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt med dine defekte AirPods. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når noget ikke virker som det skal – derfor betyder det meget for os at kunne tilbyde en løsning, der både er effektiv og gnidningsfri.

Vi er enormt taknemmelige for din anbefaling, og vi håber, at du ikke tøver med at kontakte os igen, hvis der skulle opstå spørgsmål eller behov i fremtiden.

ITServices / Maja

Super god service og behageligt…

Super god service og behageligt personale.
Kan kun anbefales

7. april 2025

Kære Jan,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og at både servicen og personalet levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os videre – det er den største ros, vi kan få!

Vi står altid klar, hvis du skulle få brug for hjælp igen.

Det bedste hilsner,

8. april 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os, at du har oplevet super service – det er netop dét, vi stræber efter hver gang. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

ITServices / Maja

Høflig og venlig betjening.

Høflig og venlig betjening.

3. april 2025

Kære Bengt,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores betjening.
Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Ønsker dig en fantastisk weekend ☀️

Venlige, hurtige og ordentlige

28. marts 2025

Kære Jacob,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som venlig, hurtig og ordentlig – det er præcis det, vi stræber efter. Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

En god oplevelse

Venlige personel, hurtige behandling.

24. marts 2025

Hejsa :-)

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores personale som venligt, og at du fik en hurtig behandling. Vi gør altid vores bedste for at yde en service, der er både effektiv og imødekommende, så det betyder meget for os at få din positive feedback.

Vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp.

Tak for fantastisk kundeservice

Tak for fantastisk kundeservice, lyttende og var ikke oversalgende.

19. marts 2025

Kære Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du oplevede en god kundeservice, hvor du blev lyttet til uden at føle dig presset. Det er præcis sådan, vi ønsker, at alle vores kunder skal føle – godt vejledt og trygge i deres beslutninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har brug for hjælp eller rådgivning.

Maja / ITServices

Fejl efter batteriskifte - MEN super god service efterfølgende!

Fik skiftet batteri i iPhone tirsdag og betaler 1.000,-
Efterfølgende kan telefonen ikke finde Bluetooth forbindelser. Disse kan findes fra andre enheder.
Jeg ringer til IT Services og får af vide at de ikke kan gøre det store, men at jeg kan ringe til Apple service. De kan hjælpe med at lave en fejlfinding og finde evt problemer.
Jeg kontakter Apple service og får af vide at der efter batteriskift er fundet et hardware problem og at denne bør skiftes.
Jeg ringer tilbage til IT Service og forhører mig om hvad jeg skal gøre. De svarer at de kan udskifte hardware for en pris på 3.600,-. Altså udover de 1.000,- jeg i forvejen har betalt for batteriskift.
Enden af det hele blev at IT Services ikke mener der er sket en fejl fra deres side og derfor vælger jeg ikke at gå videre med sagen.
I stedet købte jeg ny telefon, men HVIS jeg havde valgt yderligere reparation havde det kostet mig 4.600,-. Den nye telefon har kostet mig 6.300,- og mit mobilselskab gav 1.400,- i bytte pris, så min reelle pris for den nye telefon har været 4.900,-. Altså næsten samme pris som min reparation af hardware havde kostet mig.
Jeg synes ikke prisen stemmer overens med servicen og jeg kommer ikke til at gøre det samme igen!

OPDATERING
Jeg gav 1 stjerne ved første anmeldelse. Dog er dette rettet til fuld række, efter nedenstående oplevelse:
Efter jeg anmeldte IT Services her på Trustpilot blev jeg ringet op af IT Services og de kunne se at fejlen var på deres side. Teknikkeren har ikke opdateret at testen har meldt en fejl.
Medarbejderen som ringede mig op, kunne fuldt ud forstå at jeg ikke var tilfreds med oplevelsen. Hun tilbød med det samme at jeg får pengene retur og derfor opdaterer jeg denne anmeldelse. En dårlig oplevelse er vendt og blevet god efter acceptabel kundeservice og jeg er stor tilhænger af at man kontakter virksomheden, hvis man oplever noget lignende min situation. Jeg er i hvert fald positiv efter opkaldet.

4. marts 2025

Kære Jane,

Tak for din opdaterede anmeldelse – vi er glade for at høre, at din oplevelse har ændret sig til det positive.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback og give os muligheden for at rette op på situationen. 🙌

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med den opfølgning, vi har tilbudt, og vi er glade for, at vi kunne finde en løsning, der har givet dig tilfredshed.

Tak igen for at kontakte os og for din forståelse. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig i fremtiden.

Vi ønsker dig en dejlig dag! ☀️

Rigtig hurtig service 👌

18. marts 2025

Kære Listelotte,

Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord.
Vi er glade for, at vores service levede op til dine forventninger!

Vi står altid klar såfremt uheldet skulle være ude igen.

Ønsker dig en god dag! :-)