1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Italia Designs Furniture - Barcelona, Charles Eames, Van der Rohe, Egg Chair, Chaise longue, Corona

1,2

Dårlig

Snyde firma!!!

Snyde firma!!!! Jeg har nu bestilt samme lampe 3 steder fra, og har fået fra de andre 2. Italia design bliver ved med at komme med dårlige undskyldninger og har nu skrevet at de har fået ny ejer, så de kan ikke hjælpe mig mere. Aldrig bestil fra dem!!! 122design derimod er til at stole på 👍🏼

10. december 2017

Bestilte en lampe i April måned 2017 …

Bestilte en lampe i April måned 2017 spurgte til den sidst i juni. Sidst i juli svarede de at jeg kunne forvente den sidst i september 2017. kontaktede firmaet igen først i oktober, men har ikke hørt fra dem eller modtaget varen.
LAD VÆRE MED AT HANDLE MED ITALIADESIGNS DU BLIVER I BEDSTE FALD FYLDT MED BS OG MISTER DINE PENGE.

19. november 2017

Har bestilt varer

Har bestilt varer, som jeg nok aldrig nogensinde får. Så lad være med at handle med dem. De svarer ikke tilbage. Helt igennem en rigtig dårlig webside

19. november 2017

Skod bix

Skod firma. Bestilte en lampe i Marts, og har skrevet utallige mails til dem. Uden svar tilbage. Hold jer langt langt væk fra dem.
Må nok indse at mine ca.1400 kr er pist væk.
100% assholes

19. oktober 2017

Bestilte en lampe i februar i år

Bestilte en lampe i februar i år. Pengene trukket med det samme.
Har rykket dem flere gange. og i begyndelsen skrev de tilbage at leveringen var 12 uger. Men som tiden gik og der kom stadig ingen lampe skrev jeg endnu engang, med svar at nu var leveringstiden ca. 24 uger. Har efterfølgende prøvet at skrive til dem flere gange, uden respons. Sidste gang med en trussel om anmeldelse; men stadig ingen svar. Hold jer langt væk fra denne hjemmeside.

19. september 2017

Bestilte en lampe i december 2016, men stadig ingen lampe og pengene har de trukket.

Bestilte en lampe i december 2016. Netop denne lampe skulle være på deres lager og derfor hurtig leveringstid.
Efter 2 måneder skrev jeg, for at hører hvornår jeg kunne regne med at modtage min lampe. Deres svar og undskyldning var, at den var blevet beskadiget under transport, så derfor vil der gå op til 20 uger til levering, da den først skulle produceres.
Jeg spurgte dem, om jeg evt. kunne annullere købet og dette var mulighed, eftersom de ikke kunne levere varen til aftalt tid.
De skulle bruge nogle bankoplysninger, som de fik og derefter ville der gå ca. 2-3 uger.
Siden har jeg ikke hørt fra dem og de svare ikke på mine mails mere.
Jeg vil fraråde alle ikke, at købe eller bestille fra dette firma.

30. juli 2017

Kan ikke anbefales

Jeg bestilte en lampe den 11. december '16. Pengene blev trukket på min konto 2 dage efter. Jeg rykkede for svar om levering ultimo december, og primo januar skrev jeg og aflyste min bestilling, og krævede pengene tilbage. Jeg har ikke fået svar på mine henvendelser.

16. januar 2017

Tror Italiadesigns er fup

Bestilte og BETALTE en stol den 7/12/2016.

Har stadig ikke modtaget stolen eller svar på mine efterhånden mange mails til deres kundeservice.

Hvis ikke firmaet bare er fup, så har de som minimum den dårligst kundeservice i verden.

Michael

13. januar 2017

God kundeservice

Fortrød et køb hos firmaet. Sendte mail til kundeservice og fik svar retur indenfor 1 time. Får penge tilbage indenfor 7-10 dage.
Ved ikke noget om kvaliteten af produkterne - men fantastisk kundeservice.

21. juni 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (226 anmeldelser)