Efterisolering af loft
Jeg fik udført efterisolering af loft og etablering af ny gangbro med en bredde på 180 cm. Den nye gangbro blev forhøjet og etableret over den eksisterende gangbro. Jeg fik opsat vindstopplader og lavet en afgrænsning omkring loftlemmen. Isoleringen blev sprøjtet ud på loftet med slange.
Desværre har min opfattelse af arbejdet ikke levet op til forventningerne.
Da arbejdet var udført, gennemgik jeg arbejdet sammen med to medarbejdere. Det første jeg opdagede var, at gangbroen var afkortet i den ene ende. Jeg fik at vide, at det ikke kunne lade sig gøre at etablere gangbroen helt ud til gavlen, men jeg fik ingen nærmere forklaring på årsagen. Jeg gav udtryk for, at jeg var ked af, at gangbroen ikke gik helt ud til gavlen.
Tømrerarbejdet ved etablering af gangbroen og afgrænsningen omkring loftlemmen blev udført uprofessionelt efter min vurdering. Der var flere fejl i det færdige arbejde, som jeg først opdagede dagen efter, at arbejdet blev udført.
Jeg kontaktede en af medarbejderne på mail. Jeg skrev, at jeg havde fået tilbud på en gangbro i fuld længde, så jeg forlangte, at den blev etableret ud til gavlen. Jeg oplyste, at afgrænsningen omkring loftlemmen var udført uprofessionelt, så det skulle forbedres.
Det blev aftalt, at to medarbejdere skulle komme forbi for at rette op på forholdene. Ved dette besøg blev resten af gangbroen etableret ud til gavlen. Der opstod desværre nye fejl på gangbroen, som jeg ved gennemgangen af arbejdet påpegede overfor medarbejderne. Jeg oplyste, at der manglede isolering flere steder under gangbroen, hvilket burde være en central del af arbejdsopgaven. Jeg fik en forklaring om, at det havde været svært at sprøjte isolering med slangen ind under gangbroen. Det er jeg uforstående overfor, da isoleringen under gangbroen både kan sprøjtes ind med slangen fra den ene og den anden side. Afgrænsningen omkring loftlemmen blev forbedret, og det er blevet pænt.
Jeg gav udtryk for, at jeg ikke var tilfreds med tømrerarbejdet ved etablering af gangbroen. En af medarbejderne sagde, at jeg var velkommen til at skrive en mail til chefen.
Jeg sendte en mail til chefen, hvor jeg beskrev, at jeg var utilfreds med det udførte arbejde. Jeg vedhæftede billeder, hvor jeg dokumenterede fejlene. Jeg skrev, at jeg ønskede en opringning. Dagen efter fik jeg en opringning fra en af medarbejderne. Han fortalte, at de ikke kunne udbedre arbejdet yderligere.
Jeg anerkender, at de har forsøgt at rette op på fejlene, men kvaliteten af det udførte arbejde og det endelige resultat lever ikke op til en professionel standard.

Besvarelse fra Isolering24 ApS