Zoals gewoonlijk snelle levering en goede producten. Vooral de nieuwe ondermutsjes dragen heerlijk en je kan je haar hier goed in kwijt.
Se, hvad kunderne siger
Fijne ervaring met deze bestelling. Ik was vergeten mijn huisnr in te vullen en werd hierover gebeld om de bestelling toch in orde te maken. De sokken bevallen goed, stevige stof en niet doorschijnend... Se mere
Ik heb hier vaak besteld zonder enig probleem. Altijd netjes verpakt en snel bezorgd. Laatst een keer een verkeerde kleur hijaab ontvangen, dit is toen heel snel opgepakt door de klantenservice; zij h... Se mere
Als er dingen fout gaan (wat altijd kan gebeuren), maken ze het goed! Nadat ik een bestelling had geplaatst bleek één item uitverkocht te zijn. Netjes het bedrag teruggekregen. Toen ik mijn bestelling... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
islamitischekleding.nl is de grootste online shop die gespecialiseerd is in modest fashion. Met ons eigen merk UsW Modest Fashion, bieden wij een breed assortiment aan leuke Abaya, Jilbab en nog veel meer. Have a look!
Kontaktoplysninger
's Gravenzandseweg 41, 2291PE, Wateringen, Holland
- +31 174 75 03 61
- Klantenservice@islamitischekleding.nl
- islamitischekleding.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede kwaliteit en snelle levering.
Altijd weer een feest om de kleding van…
Altijd weer een feest om de kleding van Islamitischekleding.nl te mogen ontvangen!
Mooie kleuren, tijdloos en modest!
Ik koop al jaren bij…
Ik koop al jaren bij Islamitischekleding.nl
Mooie kwaliteit, blijft altijd mooi in de was, snelle levering, mooie pasvorm, duidelijke beschrijving en maten per artikel, zodat je precies weet wat je krijgt.
Mijn nummer 1
Kwam mooi ingepakt en netjes binnen
Ben echt goed geholpen
Ben echt goed geholpen, zeer fijne online winkel, kon echt met alle vragen terecht. Moge Allaah jullie rizq vermeerderen.
Alles weer vlekkeloos verlopen en orima…
Alles weer vlekkeloos verlopen en prima pasvorm
Goed bedrijf bestel al jaren bij hun.
Goed bedrijf bestel al jaren bij hun.
Duidelijke en overzichtelijke webshop
Duidelijke en overzichtelijke webshop
Goed en leuk verpakt
Goede communicatie
Netjes verpakt en goed en snel verzonden
Duidelijk, snel en goede aanbiedingen. Netjes en goed beschermd verpakt!
Hele snelle verzending Allahuma Barek
Hele snelle verzending Allahuma Barek. Mooie en luchtige abaya.
Prijzig, maar je betaald voor kwaliteit.
Maten mogen wel nog iets langer voor langere dames.
Barak Allahu Feekoem.
Goede kwaliteit kleding
Goede kwaliteit kleding, redelijk snelle bezorgtijd. Ik vond het bedank kaartje heel leuk, zeker een aanrader
Gewoon een goede betrouwbare webwinkel
Al vaker besteld altijd goed
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit kleren
Goede kwaliteit kleren, correct verpakt en kwam binnen een redelijke termijn binnen. Ik vond de prijs lichtelijk aan de hoge kant, maar nu de product binnen is(djelebba) vind ik het wel waard.
Zeker bestellen!
Kwalitatief goede kleding en een super klantenservice.
Snelle verzending binnen 2 dagen in huis.
Duidelijke info op de site en artikelen komen overeen met de foto’s
Mijn favoriete islamitische kledingwinkel
Altijd netjes verpakt! Klantvriendelijk.
Mijn favoriete islamitische kledingwinkel!
Mooie kwaliteit en altijd snel geleverd!
Ik ben tevreden met me aankoop bij…
Ik ben tevreden met me aankoop bij jullie ik zal nog eens kommen online shoppen
Mooie abayat zoals altijd
Mooie abayat zoals altijd. Ik vond het wel heel jammer dat de kleur die ik zo graag wilde uitverkocht was en sindsdien niet meer is aangevuld. Ik heb het bedrag wel netjes teruggestort gekregen.
Bij het inkorten van abayat met zakken, moet er wel rekening meegehouden worden dat de zakken veel lager komen te zitten. Bij de abaya met zakken zijn de zakken bijna op kniehoogte gekomen. Dat ziet er raar uit en ik kan m'n handen er niet normaal in steken, dat vind ik wel vervelend.
En aub maak alle abayat gewoon met zakken.
Læs mere om andre typer anmeldelser.