Ik heb hier vaak besteld zonder enig probleem. Altijd netjes verpakt en snel bezorgd. Laatst een keer een verkeerde kleur hijaab ontvangen, dit is toen heel snel opgepakt door de klantenservice; zij h... Se mere
Tevreden met de aankoopervaring, de inkortservice en met de producten zelf. Vooral superblij met de linnen jurken die ik heb besteld!!! Mooie kleuren en prachtig kwaliteit. Deze 2 jurken kwamen zo goe... Se mere
Als er dingen fout gaan (wat altijd kan gebeuren), maken ze het goed! Nadat ik een bestelling had geplaatst bleek één item uitverkocht te zijn. Netjes het bedrag teruggekregen. Toen ik mijn bestelling... Se mere
Ik heb zeer goede ervaring met dit bedrijf. Een lieve zuster die er werkt heeft mij zo goed geholpen. Ondanks de drukte tijdens de Ramadan, fantastische service gekregen. Had snel passende kleding nod... Se mere
islamitischekleding.nl is de grootste online shop die gespecialiseerd is in modest fashion. Met ons eigen merk UsW Modest Fashion, bieden wij een breed assortiment aan leuke Abaya, Jilbab en nog veel meer. Have a look!
's Gravenzandseweg 41, 2291PE, Wateringen, Holland
- +31 174 75 03 61
- Klantenservice@islamitischekleding.nl
- islamitischekleding.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Goede kwaliteit,snelle levering…
Goede kwaliteit,snelle levering dankjewel
Altijd tevreden over jullie service en…
Altijd tevreden over jullie service en kwaliteit van de stoffen zijn top
Hele duidelijke communicatie, geweldige kwaliteit van kleding en hidjaabs
Hele duidelijke communicatie! Kleding en hidjaabs zijn van geweldige kwaliteit!
Snel geleverd en ervaring
Snel geleverd, daarnaast zijn de hoofddoeken om verliefd op te worden: stof van hoofddoeken zijn sterk en ik houd ervan dat ik met de ritsen mijn hoofddoek open en dicht kan maken; dit heb ik met andere hoofddoeken niet. Knopen, spelden of magneten hoef je hier niet bij te hebben. En dat is heerlijk! Zelf als je snel de deur moet open doen ben je binnen 5 tellen klaar 😌
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
ماشاء الله المعاملة ممتازة
الرد سريع الاستبدال والاسترجاع ممتاز
بارك الله لكم في رزقكم وزادكم اجرا
Abaya Ellysa
As-salaamu ‘alaykum. Na het proberen van meerdere abayaat bij verschillende winkels, blijf ik toch telkens terugkomen bij islamitischekleding.nl. Absoluut mijn favoriet.
Hele prima en nette klantenservice
Hele prima en nette klantenservice
Hartelijk dank.
Hartelijk dank.
De kleur en de stof zijn erg mooi.
Maar de maat is oversized (ik heb de kleinste maat genomen, maar die was nog steeds veel te groot).
Gelukkig vond mijn zoon de maat mooi.
Heel erg bedankt.
Hele fijne abayas en fijne stof met…
Hele fijne abayas en fijne stof met snelle levering. Handgeschreven kaart met naam erbij was ook erg attent. Ik ga hier zeker nogmeer bestellen
Tevreden met aankoop
Inkortservice was uitgevoerd zoals gewenst, ben blij met de abaya en kwaliteit - voornamelijk met natuurlijke materialen gemaakt en verzending was snel.
Prachtige kleding hele fijne…
Prachtige kleding hele fijne klantenservice, Allahoemabarek!🤲🏽
Snel en netjes bezorgd.
Snel en netjes bezorgd.
Kwaliteit is ook top.
Barakkallah feek.
Heel tevreden, echt barak Allahu fikom
De djellaba kwam echt snel aan, sneller dan ik had gedacht wallah, en de kwaliteit is gewoon mooi strak. De stof voelt goed aan, precies zoals je het uit Marokko zou verwachten. De service was ook heel netjes en vriendelijk, alsof je met mensen praat die echt moeite doen.
Klein beetje jammer dat sommige dingen die ik wilde niet op voorraad waren, maar eerlijk… de rest maakte dat helemaal goed. Insha’Allah bestel ik hier zeker nog een keer.
Het bedrijf heeft mooie kleding en de…
Het bedrijf heeft mooie kleding en de levering was snel.
Top service
Alles was netjes verpakt en volgens levertijd geleverd.
Ik heb hier meerdere keren besteld en…
Ik heb hier meerdere keren besteld en ben nog nooit teleurgesteld geweest Alhamdulillah. Snelle bezorging, erg goeie kwaliteit kleding.
Juiste lengte
Juiste lengte , goede stof ik ben heel tevreden!!!
Prachtige abayaat, fijne communicatie en site
Hele fijne communicatie met klantenservice, aanbod is breed en van goede kwaliteit heb flink kunnen shoppen deze maand en gebruik gemaakt van de acties super blij mee nu wacht ik tot nog n abayaat terug komt in de verkoop die was helaas uit verkocht en ben ik weer voor een hele lange tijd voorzien van prachtige abayaats.
Mooie kwaliteit kleding