Fotograf Edyta Sørensen - iperspektiv Anmeldelser 42

4,8

Vi elsker Edytas billeder!!! Hun er over årene blevet vores faste go to-fotograf til alt fra graviditetsbilleder til jule-/familiebilleder. Hendes æstetik er i top. Og hun giver god plads til... Se mere

Vi havde den bedste oplevelse! Edyta tog de fineste billeder af min lille familie. Resultatet blev SÅ godt og meget personligt. Vi blev helt rørte, da vi så billederne. Hun bliver vores faste fotograf... Se mere

Vi havde en super god oplevelse hos Edyta. Vi havde en på 3 og en på 1 med, og da børnene ikke altid var med på vores planer, blev sessionen på deres præmisser - så alt i alt en rigtig god, behagelig... Se mere

Med tre børn til portrætfotografering, hvoraf min dreng på 5 år ikke skulle nyde noget, så formåede Edyta at skabe ro og hjælpe os forældre til hvordan vi kunne støtte ham i situationen og føle sig tr... Se mere

4,8

Virkelig dårlig kundeservice!

Det er godt nok længe siden jeg har oplevede så ringe kundeservice.
Edyta er ikke typen der kan vedkende sig sine fejl. Laver man aftaler omkring levering/betaling overholder hun det ikke selv.

Kan bestemt ikke anbefale andre at bruge hende.
Hun er meget nedladende i sin måde at tiltale dig som kunde på. Og hun er heller ikke særlig sød ved børnene! Edyta går til ens 5årrige børn, i stedet for at kontakte kunden, personligt. Så den besked der var vigtig, kom ikke frem til mig !!

12. juli 2013
Fotograf Edyta Sørensen - iperspektiv-logo

Besvarelse fra Fotograf Edyta Sørensen - iperspektiv

Kære Louise
Vi er naturligvis kede af den uheldige oplevelse, det er meget beklageligt.
Samtidigt skal det dog bemærkes, at der var nogle forhold ang. betalingen som ikke var bragt i orden, og dette blev håndteret voksne imellem. Vi genkender ikke involvering af dit barn i denne forbindelse.

Med venlig hilsen, Edyta

Fantastiske billeder - rigtig god til børn og familie foto

Vi har brugte Iperspektiv flere gange.
Har en fantastisk evne til at skabe kunst i billederne og få sande udtryk frem.
Kan virkelig håndtere mange personer sammen til portræt og stemningsbilleder, men sørger altid for at det er en tryg og god oplevelse for børn at blive fotograferet

10. maj 2012