Fotograf Edyta Sørensen - iperspektiv Anmeldelser 42

4,8

Vi elsker Edytas billeder!!! Hun er over årene blevet vores faste go to-fotograf til alt fra graviditetsbilleder til jule-/familiebilleder. Hendes æstetik er i top. Og hun giver god plads til... Se mere

Vi havde den bedste oplevelse! Edyta tog de fineste billeder af min lille familie. Resultatet blev SÅ godt og meget personligt. Vi blev helt rørte, da vi så billederne. Hun bliver vores faste fotograf... Se mere

Vi havde en super god oplevelse hos Edyta. Vi havde en på 3 og en på 1 med, og da børnene ikke altid var med på vores planer, blev sessionen på deres præmisser - så alt i alt en rigtig god, behagelig... Se mere

Med tre børn til portrætfotografering, hvoraf min dreng på 5 år ikke skulle nyde noget, så formåede Edyta at skabe ro og hjælpe os forældre til hvordan vi kunne støtte ham i situationen og føle sig tr... Se mere

4,8

Den bedste fotograf!

Jeg kan anbefale Iperspektiv til alle, der ønsker fantastiske billeder og god service til en god pris. Edyta er virkelig bare den bedste, meget energisk, initiativrig og dygtig!
Hun har taget billeder af mine børn flere gange, taget billeder af mig og min mand, samt bryllupsbilleder af os.
Hun får altid det bedste frem i billederne, lytter til vores ønsker, og kommer også selv med forslag.
Min ene datter var en af gangene ikke i det bedste humør og nægtede at smile og være glad. Men Edyta formåede alligevel at få taget nogle fantastiske billeder.

Hun er super sød og yder en fantastisk service.
Når vi skal have taget billeder fremover, så bliver det med garanti Edyta, der skal tage dem.

Hilsner Lene

12. august 2017

Børnehave portrætter

Det er de dejligste, skønneste og naturligste portrætter Iperspektiv har taget af mine drenge gennem årene i børnehavetiden. Jeg er ikke til opsatte børneportrætter, men Iperspektiv formår at få glimtet i øjne, det naturlige smil og fotografere mine drenge som jeg ser og oplever dem. Hver år bliver jeg positiv overrasket over billederne og må bare købe dem.
Kan varmt anbefale Iperspektiv.
Mange smil fra Michele

24. oktober 2016

En super oplevelse for ungerne og gode resultater billedmæssigt

Vi har haft en super god oplevelse i forbindelse fotografering af vores drenge. Edyta formåede at møde vores drenge, hvor de var. Den ældste skraldgrinede over sjove indfald, og den yngste, som var mere forbeholden overfor oplevelsen, blev også mødt med forståelse, så der kom to gode resultater ud af fotograferingen.

23. september 2016

Den bedste fotograf - uden tvivl. Billederne taler for sig selv!

Ønsker du en professionel fotograf, som hurtig forstår og kan se potentialet i jeres vælg af billeder? Så er Iperspektiv det bedste valg.

Edyta har taget billeder af mine børn i flere år, både i institutionen og privat, og hver gang kan jeg 100 % regne med at det bliver super godt!
Hun er simpelthen så god til at se enhver mulighed i billederne, og ikke mindst - gøre det nemt, når aktive, energiske drenge :) skal hurtigt fanges på billed.
Edyta er super god til at lytte til forældrenes egne ønsker til billeder, men samtidig vejlede og komme med forslag.

Kan varmt anbefale Iperspektiv, hvis du ønsker garanteret, 100 % professionelt resultat.

19. september 2016

God, professionel fotograf

Edyta har gennem flere år taget institutionsbilleder af min datter og nu også af min søn. Desuden har vi fået taget private familiebilleder og vi har hver gang været meget tilfredse med resultatet.
Edyta er en super dygtig fotograf og det er hun ikke bange for at sige selv. Hun ved hvad der skal til for at få et godt billede og det betaler sig at høre efter når hun giver instruktioner.

18. september 2016

Ingen smil og ringe tarv

Flere år i træk er institutionen med mine børn blevet fotograferet af iPerspektiv. Det ene år er værre end det andet. Situationen med at tage billede af hele vuggestuen gik i hat og briller. Der var 1 ud af 17 der smiler på billedet. Og stemningen var kaotisk.

Også ved individuelle billeder er det gået galt flere gange. Falske smil og børn jeg ikke selv kan genkende. Kan ikke anbefales.

28. august 2016
Fotograf Edyta Sørensen - iperspektiv-logo

Besvarelse fra Fotograf Edyta Sørensen - iperspektiv

Kære Rasmus,
Tak for din feedback.
Jeg er naturligvis ked af at konstarere, at du 4 måneder efter jobbet er afsluttet desværre ikke har været tilfreds. Specialt fordi der har været så mange andre positive tilkendegivelser i samme institution.
Alle som har børn, vil sikkert kunne forestille sig, hvilken udfordring det er, at få 17 børn i alderen fra 6 måneder til 3 år i en vuggestue til at smile og kigge på fotografen på en gang. Dette lykkdes i mange tilfælde og i andre vil der under fotograferingen være forstyrelser, som gør det bliver mindre vellykket. Derfor er det netop også valgfrit ved bestillingen på nettet, om man ønsker at bestille billederne eller ej, når man har haft dem til gennemsyn. Dette er for at sikre, at man kun bestiller det man er tilfreds med.

Rigtig dygtig fotograf

Edyta har for nylig taget nogle rigtig dejlige, naturlige billeder af vores tre døtre, som vi er meget glade for. Under fotograferingen havde Edyta masser af forslag til billederne, hvilket gjorde det hele meget nemt.

29. april 2016

Super dygtig og professionel fotograf

Jeg har nu for anden gang fået fotograferet min søn hos iPerspektiv. FØrste gang da han var 6 uger og nu igen da han var 7,5 måned. Og har begge gange haft en fantastisk oplevelse.
Man føler sig velkommen fra det øjeblik man træder ind i studiet.
Hun er simpelthen så god til at se og varetage barnets behov. Alt forgår i barnets tempo.
Hvilket for os har resulteret i de mest fantastiske billeder af lille Lui.
Og skal helt sikker tilbage og have lavet flere billeder af min søn i løbet af de næste par år.
Tror nok jeg har fået ny ynglings fotograf :)
Kan varmt anbefale iPerspektiv hvis man søger en sød, dygtig og professionel fotograf.

28. april 2015

Dygtig og professionel

Edyta har taget billeder i mine børns institution de sidste par år og jeg har været meget tilfreds med de fantastisk flotte portrætter af mine unger. Stor professionalisme :-)
Sandra

9. maj 2014

Virkelig dygtig og imødekommende

Edyta fotograferede vores 12 dage gamle søn og var ved første kontakt rigtig sød og imødekommende. Hun havde en masse ideer og forslag men lyttede også til vores ideer.
Vi fik rigtig god behandling idet hun var helt med på vores søns behov og tog det i hans tempo. Billederne blev bare så sindssygt gode og havde så svært ved at vælge, da alle var så gode :) Kan klart anbefale hende som fotograf.

9. april 2014

Professionel og behagelig FOTO-oplevelse

Kan varmt anbefale Edyta!
Fik taget billeder af vores 2 måneder gamle datter og Edyta fik os begge til at nyde oplevelsen. Det var afslappende at "være på" og vi fik simpelthen så mange skønne billeder til at gennemse. Efter hendes anbefaling havde vi den første halve time alene med lille-pigen inden hendes 2 ældre søskende kom og også var med på en masse dejlige billeder = svært at vælge.
Edyta var fra første kontakt sød og imødekommende overfor vores ønsker - hun er professionel og giver hendes mening tydeligt til kende.

26. marts 2014

Meget professionel og hyggelig oplevelse hos iperspektiv.

Jeg har aldrig været særlig glad for at blive fotograferet, men da vi skulle indløse et gavekort hos iperspektiv sammen med vores lille nyfødte datter ændrede dette sig.
Allerede da vi talte i telefon sammen for at lave en aftale kunne jeg fornemme at dette var en fotograf der tog sit arbejde meget seriøst og virkelig ville at det skulle blive en god oplevelse for os.
På selve dagen blev vi først budt kaffe i Edytas hyggelige studio hvor vi snakkede igennem hvad vi ønskede af billeder og Edyta kom med tips og forslag. Selve fotograferingen var en meget fin og professionel oplevelse. Meget afslappet og rart. Vi havde hele tiden følelsen af der var masser af tid, Edyta virkede aldrig stresset og da vi følte os virkelig i centrum.
Billederne blev så flotte! Intet mindre end fantastiske og alt vi havde turdet håbe på.
Nu har vi nogle fantastiske minder fra da vores baby var nyfødt og jeg har fået bevist at jeg kan se godt ud på foto - hvis bare fotografen er den rigtige!
Vi kan kun på det varmeste anbefale Edyta og iperspektiv.

5. februar 2014

Super god oplevelse!!

Jeg har i mange år fået taget billeder af min søn hos diverse fotografer, og valget faldt i år på den lokale fotograf: iperspektiv. Det blev en super oplevelse vi fik, fra vi første gang henvendte os personligt, til vi hentede billederne.
Edyta kom med gode råd om hvad vi skulle have på, og hvad vi skulle tænke over mens vi var til optagelserne. Hun tog sig god tid og man følte sig i trygge hænder hele vejen igennem. Vi fik 57 billeder til gennem kigning, og det var virkelig svært at vælge, for der var bare så mange gode billeder.
Jeg vil til hver en tid anbefale iperspektiv, og det er bestemt ikke sidste gang min søn og jeg har været forbi Edyta's fotostudio.

3. februar 2014

Virkelig god fotograf - meget anbefalelsesværdig!

Vi har fået de flotteste billeder hos Iperspektiv. Både af hele familien (5 personer) og af vores tre piger - både sammen og hver for sig. Edyta Sørensen var utrolig god til at forberede os inden fotograferingen og hun var rigtig god til at fange børnene på deres præmisser og med deres forskelligheder. Vi er meget glade for de mange billeder - og vi havde meget svært ved at vælge hvilke der skulle op på væggen. Vi vil til hver en tid anbefale stedet til andre.

26. januar 2014

Fantastiske billeder, meget professionelt

Når vi har brugt IPerspektiv to gange, er det udelukkende fordi Edyta arbejder meget professionelt, og man får rigtig god service.
Første gang var et hurtigt besøg og en lille ordre.
Anden gang fik vi lavet flere familiebilleder og portrætter af børnene. Det var en rigtig dejlig oplevelse, også for vores børn. For selvom de var meget oppe at køre, kunne hun alligevel fange dem i deres forskellige karakter.
Vi fik rigtig gode billeder – Tusind Tak!

25. januar 2014

Ikke eksisterende kundeservice og ubehagelig i sin kommunikation

Min søn er for andet år i træk blevet fotograferet i børnehaven af Edyta. Sidste år var billedet rigtig fint og vi havde ikke behov for at kommunikere med Edyta.
Desværre så fik vi en anden oplevelse i år.

Vi synes ikke det udvalgte billede var det bedste, da vi synes vore dreng fremstod med et noget kunstigt smil og blik (noget man jo som forældre, i mine øjne, bedre kan se end en fotograf der ikke kender barnet). Det er selvfølgelig ikke fotografens skyld, hvilket vi også flere gange har pointeret overfor Edyta.
Jeg henvender mig for at høre, om der mon kunne være mulighed for at se de billeder hun har valgt imelllem, og evt. vælge et af de andre, inden jeg bryder plomberingen.
I stedet for blot at sige, at det ikke er muligt at vælge blandt de andre, så går Edyta totalt i forsvarsposition og siger med en skarp og bestemt tone, at hun har kigget på billederne og at de andre ikke er gode, og at min søn ikke smiler på de andre. At hun bedst ved hvilke billeder der er gode, fordi hun tager 6-7000 billeder om året. At min søn var meget svær at fotografere og at hun havde brugt særlig lang tid på at arbejde med præcis hans billeder, fordi han er mørk i huden. At det formentlig er os som forældre der har presset vores søn til at skulle kunne leve op til billedet fra året før (undskyld, men hvilken forældre kunne dog finde på det??). Hun siger blot at hvis jeg ikke vil have billederne, så er det fint nok, og jeg kan sende dem retur. Jeg forklarer at både vi og vores søn jo gerne vil have et billede (planlagte julegaver), det var jo derfor vi valgte at han skulle fotograferes. Jeg ville blot høre om der var mulighed for at vælge blandt de andre, inden vi brød plomberingen. Eneste kommentar til det var, at jeg kunne vælge at beholde de billeder jeg havde fået og i så fald skulle jeg betale dem samme dag. Jeg er noget rystet over det verbale angreb fra Edyta, på trods af min meget venlige og anerkendende henvendelse til hende.

Desværre viser det sig så, da jeg åbner kuverten, at man i øverste højre hjørne på begge de store billeder (dem som skal bruges) er en fejl, i form af en slags skygge/skjold. Den er meget tydelig og både vi og børnehaven kan se det. Jeg sender derfor billederne retur til Edyta og forklarer fejlen, da jeg i forvejen skal have sendt gruppebilledet retur pga forkert årstal (en fejl på alle gruppebillederne). Efter næsten fire uger lægger Edyta en besked på min telefonsvarer, hvor hun først forklarer, at det ikke kan bevises fejlen er fra hende, og bagefter siger at hun ikke kan se nogen fejl, og at hun derfor blot har sendt gruppebilledet retur til børnehaven og at vi skal indbetale for dette med det samme.

Jeg er fuldstændig målløs over, hvordan hun kan yde så ringe en service, og ikke kan vedkende sig at der er en fejl på billederne. Når hun først taler om at bevise det, så må det jo være fordi hun også godt kan se det, og når nu vi er flere der har set fejlen, så ville det undre mig om den forsvandt under transporten til hende.

Vi får altså desværre ingen billeder af vores søn fra børnehaven i år. Selvfølgelig er vi ikke interesseret i at betale mange penge for billeder med en så tydelig fejl på, men det er da friskt nok, ikke at give os muligheden for at få nogen billeder overhovedet. Så ingen billeder af min søn fra børnehaven i år og ingen billeder i julegaver til bedsterne i år!

Kan ikke sige andet end at hvis man bruger Iperspektiv til institutionsbilleder, så må man håbe billederne er lige i skabet, for hjælp og forståelse møder man ikke hos Edyta, og der ydes ingen service af nogen art!!!!

Kan bestemt ikke anbefale Iperspektiv til institutionsfoto.

Hilsen en meget skuffet forældre!!!

29. november 2013