kocht kort elkaar twee filters. De eerste was licht beschadigd door verkeerde verpakking. Retour zenden werd aangeboden, maar was niet nodig. Toen ik de tweede filter bestelde was deze wel goed ingepa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Goed product,we hadden al jaren een ionizer luchtreiniger en nu hebben wij de nieuwe versie aangeschaft.Goede ervaringen mee ,onze dochter heeft astma en het gaat nu echt beter.Werkt perfect! Aardige... Se mere
Ionizer apparaat heb ik al enige jaartjes in gebruik en was blij dat deze firma mij nieuwe UV lamp(en) kon verkopen. Prijstechnisch acceptabel. Heb er nu ook 1 in reserve liggen. Snelle levering en go... Se mere
Goeie service; zelfs op zondag gebeld of ik nog gebruik wilde maken van een extra kortings optie! Wow! Dus in toegezegd! Ging om Hepa filters die lichtjes 'beschadigd' waren. Super service! Dank.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ionizer.nl is sinds 2003 uw online luchtreiniger shop voor schone en frisse lucht in huis, op kantoor en onderweg. Wij zijn de officiële dealer en importeur van NeoTec© luchtreinigers in de Benelux. Ons brede assortiment biedt u een keuze uit modellen geschikt voor kleine, middelgrote en grote ruimtes (tot ca. 70m²). De combinatie van verschillende reinigingstechnieken verbeteren de kwaliteit van de binnenlucht en zorgen voor een schone en gezonde leef- en werkomgeving. Een schoon en gezond binnenklimaat geeft u meer energie en verbetert de weerstand. . NeoTec luchtreinigers zijn zeer energiezuinig in gebruik. Door de compacte vormgeving zijn onze luchtreinigers eenvoudig in elke ruimte te plaatsen.
Kontaktoplysninger
Postbus 8030, 1201HA, Hilversum, Holland
- 0355822202
- info@ionizer.nl
- ionizer.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Klantenservice goed bereikbaar
Klantenservice goed bereikbaar , goede uitleg over de verschillende producten. Bestelde product wordt snel geleverd. En vooral de ionizer haalt veel vuil uit de lucht, betere luchtkwaliteit in huis.
Heb een paar maanden moeten wachten
Heb een paar maanden moeten wachten. Kunnen jullie misschien niets aan doen, maar als consument is dit heel vervelend.
Filter was niet op voorraad
Filter was niet op voorraad, maar ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer de levering zou plaats vinden. uiteindelijk alles in goede orde ontvangen. Top!
jammer
overzichtelijk, en goed levering, ook toen 1 van de filters nog niet voorradig was werd eerst de ene alvast verstuurd.
Wat ik erg jammer vind is dat als ik alleen het Hepa filter zou willen bijbestellen, dit onevenredig veel duurder is als wanneer ik Hepa en Koolstof filter samen bestel. MIjn hepa filter is nl veel eerder aan vervanging toe doordat ik dicht bij de Forbo woon en daardoor komen er veel vettige olie deeltjes in het filter dat daardoor vrij snel dicht gaat zitten. Het koolstof filter is dan nog goed; niet handig voor mij want dan ga ik te lang wachten met beide filters vervangen . . . .
Klantgericht
Bedrijf neemt zelf kontact op als er in de bestelling niet duidelijk is. Ook met simpele vraag tijd geleden vriendelijke uitleg.
Product was tijdelijk niet leverbaar…
Product was tijdelijk niet leverbaar maar ik werd keurig op de hoogte gesteld van de nieuwe levertijd. Inmiddels heb ik de filters ontvangen en ik ben er erg blij mee.
prima artikelen
Prima contact met medewerkers en keurige verzending van de bestelde artikelen
Nieuwe sterke UV stralen …
Ionizer apparaat heb ik al enige jaartjes in gebruik en was blij dat deze firma mij nieuwe UV lamp(en) kon verkopen. Prijstechnisch acceptabel. Heb er nu ook 1 in reserve liggen. Snelle levering en goed verpakt.
Slechte ervaring.
De verzendkosten waren niet meegerekend , dat moest achteraf. Het afleveradres was verkeerd aangegeven. Nadat ik het lampje had vervangen deed de luchtreiniger het helemaal niet meer.
goed advies,netje te woord gestaan.
snelle service en verzending
Snelle levering, goede en duidelijke informatie. Ik bestelde hier al vaker, qua service en prijs/kwaliteit!
Levering was compleet en keurig op tijd.
Snel en behulpzaam
Onderdelen voor luchtreiniger
Bestel vaker bij ionizer onderdelen voor mijn luchtreiniger, altijd makkelijk te bestellen en op tijd geleverd!
Kon de juiste filter niet vinden op de…
Kon de juiste filter niet vinden op de site. Na een mail kreeg ik de juiste maat en werd snel geleverd