Investorhood Anmeldelser

4,8

Salutare tuturor!!! Primul pas în trading i-am făcut alături de Investor, Ștefan mentorul meu, un Domn de nota 10*, mi-a explicat tainele graficelor și mi-a ghidat pașii spre un viitor mai b... Se mere

Am avut ocazia sa lucrez cu Ștefan Gheorghe la un curs de începători și pot spune ca a fost o experiență extraordinara ! Abordarea sa este foarte eficienta, iar cunoștințele sale în domeniu sunt imp... Se mere

1. Uddannelsesinstitution

Educație financiară de top pentru investitori de toate nivelurile!

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

49 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

BUNA ZIUA

BUNA ZIUA, SUNT O DOAMNA CARE A TRECUT DE VARSTA DE 40 DE ANI SI AS VREA SA I MULȚUMESC MENTORULUI MEU STEFAN GHEORGHE CARE FACE O TREABA EXTRAORDINARA, VASTA NU ARE LIMITE VA MULȚUMESC

1. december 2025

Un curs excelent!

Un curs excelent.De ce spun acest lucru?Faptul ca echipa Ivestorhood arata cel mai mare profesionalism pe aceasta categorie, fie stocks, forex sau marfuri, ei te invata tot ce este mai bine pentru tine si foarte explicit.La inceput nu stiam multe lucruri dar cu ei am invatat foarte multe lucruri si au avut mare rabdare cu mine. Shoutout to Stefan Gheorge, un mentor foarte bun si de treaba!! O echipa minunata! Nota 10!!! Recomand cu toata increderea!!!!

14. oktober 2025

Recomand aceasta colaborare din tot sufletul

Recomand aceasta colaborare. A fost foarte educativa. Am invatat foarte multe de la Stefan. Ii multumesc ca a avut rabdare cu mine. Daca nu am inteles ceva , a incercat sa imi explice in alt mod , pana am inteles. Multumesc pentru sfaturi, suport, rabdare si increderea pe care mi-ai insuflat-o.! Dana

Un nou sens dat banilor

Sunt la inceput.Totul este nou pentru mine. CU toate acestea am inceput sa ma familiarizez cu graficul,cu piata si indicatorii.Indrumatorul stie exact ce sa puncteze, astfel incat sa pot lega cat mai mult din indicatorii explicati.

2. december 2025

Experiența cu ei este minunată

Experiența cu ei este minunată. Ce îmi place la ei, este că te asculta, îi poți întreba ce nu îți este in clar. Dezbateți ce nu îți este in clar, dar la nivelul la care ești,că sa poți înțelege. Astfel te poți îmbunătăți aplicând ce știi mai bine, dar și cu informații noi, pe care le poți folosi in viitor.
Un alt lucru pe care îl apreciez mult e calitatea lor ca și oamenii. 🙏🙏🙏

2. december 2025

bad experience...i lose more money with…

bad experience...i lose more money with this bad company

3. februar 2025

Hi,

We’re really sorry to read that you feel you lost money and had a bad experience with us.

Investorhood does not have access to our clients’ trading accounts and we do not trade on behalf of clients – we offer education, mentorship and market analysis, while each client makes their own trading decisions and chooses their own level of risk. From the very beginning we explain that trading always involves risk and that profits or losses depend on how the strategy is applied in real market conditions.

Even so, we take your feedback very seriously. If you were/are our client, please contact us at contact@investorhood.com with the email and phone number you used when you registered, so we can identify your file, review together what happened (positions, risk per trade, sizing, expectations) and see how we could have supported you better.

We’re always open to honest feedback and to improving our programs, and we’d really like the chance to clarify any misunderstandings directly with you.

Best regards,
Claudiu Gheorghe
Investorhood

Unul dintre cele mai bune cursuri pe…

Unul dintre cele mai bune cursuri pe care le poți face pentru dezvoltare personala, recomand cu toată încrederea cursurile!
Ps:Ștefan Gheorghe, unul dintre cei mai mișto oameni pe care i am cunoscut, este și mentor, un om de nota 1000 dar și un caracter frumos!

11. november 2025

Multumim!

cursul este foarte explicit chiar si…

cursul este foarte explicit chiar si pentru cei care incep de la 0.eu am inteles foarte bine cum sa folosesc platforma de tranzactionare xtb si d-nul stefan mi-a explicat foarte bine modul de functionare si interesul meu de a fi investitor.

13. november 2025

Multe indicații prețioase

Multe indicații prețioase, mulți termeni explicați cu răbdare și profesionalism, multă încredere și amabilitate....
Mii de mulțumiri domnului Gheorghe Ștefan!

27. oktober 2025

Multumim!

Daca ai deja cunostintele de baza

Daca ai deja cunostintele de baza, e cel mai bun curs pe care il poti achizitiona la banii astia. Te invata de la strategia proprie, la capitalul pe care sa l investesti foarte frumos. Multumesc frumos!

27. oktober 2025

Foarte bun

Am inteles chiar din primele sedinte lucruri care mi se pareau foarte complicate. Mi s-au explicat foarte bine si ma bucur ca se foloseste pe langa teorie, şi practică

21. oktober 2025