My TempleAnmeldelser

2. Uddannelsescenter
  3. Life coach
  4. Meditationscenter
  5. Sexolog

Temple is a sexual wellness platform on a mission to make intimacy, connection and pleasure a natural part of everyday wellbeing – for modern women and their curious partners. We believe desire isn't something you simply have or don't. It's something you can understand, nurture and grow. Yet most of us were never given the tools, the language or the permission to explore it. Temple is here to change that. Through inspiring, science based and expert-led online courses, we guide you step by step – from building a solid foundation, to self-exploration and finally feeling liberated in our sexuality. Created with leading sex educators, relationship therapists, and experts and grounded in the latest science. Temple is for the woman who wants more from her intimate life – more confidence, more closeness, more pleasure – and for the partners curious enough to grow alongside her. Always At your own pace, in complete privacy. Founded on the belief that intimacy is health, Temple brings desire, connection and pleasure into everyday life.

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

En investering i dig själv.

Temple är något alldeles speciellt.

Det märks att det ligger enormt mycket hjärta, omtanke och medvetenhet bakom allt de gör.

Jag upplever varje del som mycket genomtänkt, genuint och skapat med en tydlig intention: att hjälpa människor att komma närmare sig själva, sina kroppar och det som faktiskt får oss att må bra.

Coacherna är fantastiska. De är kunniga, inkännande och respektfulla. De får en att känna sig trygg, sedd och aldrig dömd. De möter människor där de är just nu och skapar ett utrymme där det känns okej.

Om vissa ord eller ämnen känns stora eller ovana, låt inte det avskräcka dig. Var nyfiken!

I en tid där många av oss lever mycket i huvudet känns Temple viktigare än någonsin. Det handlar inte om att prestera eller bli någon annan, utan om att hitta tillbaka till sig själv.

Jag kan varmt rekommendera Temple till alla, oavsett vem du är eller var du befinner dig i livet.

26. juni 2026

Besvarelse fra My Temple

Åh vad fint. Det är exakt detta vi brinner för - att väcka den där närvarande, lekfulla och njutande sidan av oss - som ofta glöms bort bland alla email, scroll och to-do-listor :) Så fint att höra att du tycker - och fått ut något av det vi skapat i Temple - det betyder allt!

I absolutely LOVE these courses!!

I absolutely LOVE these courses!!! I always felt like there was more to my intimate life but I didnt think it would make me feel so energized and happy outside of it. Will recommend you to all my close friends and their partners

23. juni 2026

Besvarelse fra My Temple

Wow, we're so happy to hear this. It warms our heart! Yes, intimacy truly can be a source of energy and joy - if you choose to explore it. So happy you did!

Obsessed

Obsessed! I binge-watched all videos in 3 days haha. The foundation level changed how i see myself.

30. maj 2026

Besvarelse fra My Temple

We love to hear this! Binge-watching self-education is the best kind of binging haha! :) Looking forward to follow your journey!

Jag va jättenervös innan jag skrev upp…

Jag va jättenervös innan jag skrev upp mig, trodde det skulle kännas obekvämt eller lite pinsamt. Det var tvärtom. Första kursen tog mig igenom grunden i hur jag hittar kontakten med min kropp och sexualitet på ett mjukt sätt och det finns noll press. När jag var klar kände jag mig lugnare , mer kopplad till mig själv och nyfiken på mer!. Värt varenda krona:)

2. maj 2026

Besvarelse fra My Temple

Underbart att höra detta! Tack för din review! Hoppas att se dig i nästa kurs också :)