Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 64 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder rapporterer om store vanskeligheder med at komme i kontakt med virksomheden, da telefonnumre og login-oplysninger ofte ikke virker, og man ender i lange telefonkøer uden at få svar. Derudover oplever forbrugere, at de modtager opkrævninger for gæld, de ikke anerkender, eller som allerede er betalt, og at virksomheden ikke fremlægger tilstrækkelig dokumentation for kravene. Der er også frustration over, at aftaler om afdragsordninger ikke overholdes, og at gælden uretmæssigt forhøjes med renter og gebyrer. Nogle mennesker var tilfredse med den personlige betjening, de modtog, og oplevede en venlig og fair behandling, når de kontaktede virksomheden. Dog er der en udbredt opfattelse af, at virksomheden mangler gennemsigtighed og ordentlig sagsbehandling, hvilket fører til, at mange føler sig magtesløse og chikanerede.

Det, folk taler mest om

Payment

Kunder deler negative meninger om betaling, hvor mange rapporterer, at de har betalt deres gæld flere gange,... Se mere

Customer communications

Forbrugere finder kontakt med virksomheden ekstremt vanskelig, da mange rapporterer, at det er umuligt at... Se mere

Service

Mennesker rapporterer negative oplevelser med service, og mange finder sagsbehandlingen uprofessionel og... Se mere

Price

Anmeldere nævner negativ feedback om priser, idet mange rapporterer om ublu renter og omkostninger, der fører... Se mere

Claim

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med krav, hvor mange rapporterer om urimelige opkrævninger og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har fået en så ringe oplevelse, at jeg er nødt til at give Intrum en kæmpe dumpekarakter to gange på Trustpilot. Er det mon nogensinde sket før? Who knows? Men jeg er så forfærdet over deres uprof... Se mere

Er umulige at komme i kontakt med, deres bruger id og adgangskoder virker ikke, tager sager mod firmaer der er lukket for over 3 år siden om betaling for web hotel sidste pr? Når man logger ind med ne... Se mere

Virkelig dårlig oplevelse! - burde have 0 stjerner. Truer med bål og brand, og er ikke det mindste lydhøre. Politianmeldelse foretaget om bedrageri på baggrund af henvendelser (rigtig mange) fra... Se mere

Pengemaskine. En skylder er afgået ved døden. Jeg skal forholde mig til om jeg vil bede Intrum anmelde sagen. Det er forbundet med et klækkeligt honorar, som ikke fremgår, men skal findes i "kontr... Se mere

1. Finansiel tjeneste uden banklicens
  2. Virksomhedskonsulent
  3. Inkassovirksomhed
  4. Økonomisk rådgiver

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Grow and improve your business by taking advantage of the expertise and experience of Intrum, Europe’s leading CMS company.

1,2

Dårlig

Alka mente

Alka mente, de havde en sag imod mig, og valgte desværre at sende den videre til inkasso- heldigvis ordnede intrum sagen lynhurtigt- tak intrum;)

1. november 2022

Jeg kan kun tilslutte mig de negative…

Jeg kan kun tilslutte mig de negative kommentarer her. Folk er jo ærlig omkring deres manglende betaling, men det er firmaets håndtering af sagerne.
For mit vedkommende voksede regningen på dkk 137 fra NETS som jeg glemte at betale til 737,- og fordi firmaet insisterer på at bruge PostNord. Man ikke en jordisk chance for at betale til tiden.
Ved samtalen med en meget ubehøvlet medarbejder var der ingen forståelse for dette. Samtalen sluttede med at medarbejderen MH lagde røret på!
Efterfølgende fik jeg fat på en medarbejder som var mere forstående så vi kunne løse problemet.
Pinlig opførsel fra bøde firmaet og NETS som bruger Intrum.

24. oktober 2022

Intrum har ikke styr på noget som helst

Tirsdag d.18 oktober lukker Andel Energi A/S og Intrum for vores strøm, selvom vi har betalt depositum indenfor deres satte tidsfrist d.16 oktober.
Dette orienterer vi begge parter om på mail d.16 oktober.

Vi kontakter Intrum d.18 oktober og de oplyser, at der går 2 dage inden, at de kan se betalingen, hvilket ikke fremgår i deres brev d.4 oktober 2022, så derfor har de lukket for vores strøm.

De nægter at åbne for strømmen medmindre, at vi indbetaler deres Inkassosalær + gebyrer på 1.905,36 kr.
Det beløb har vi været i dialog omkring siden d.1 juli 2022, da vi ikke vil betale for deres salær eller gebyrer, når de ikke har henvendt sig til os hverken pr. Post eller pr. email. og alle vores regninger til Andel Energi A/S er betalt længe før end, at de tager kontakt til os via email.

Intrum skriver, at de har sendt os breve omkring manglende betaling hos Andel Energi A/S.
De breve har vi ikke modtaget, og de har ikke sendt dem eller en kopi af dem pr. Email, selvom de har vores emailadresse og gerne gør brug af den sideløbende i denne sag.

De opkræver salær og gebyrer for sager, som er overdraget dem 3 dage efter, at vi har indbetalt direkte til Andel Energi A/S, hvilket Intrum selv skriver i vores mailkorrespondance. Vi har skrevet til dem, at vi kan dokumentere det via betaling i vores Netbank, hvilket de er ligeglade med og fastholder deres salær og gebyrer.

Der står på Andel Energi A/S hjemmeside, at alle vores regninger er betalt, og det har vi holdt øje med løbende, men Intrum lægger 4 regninger til grund for deres salærer og gebyrer samt opkrævning af depositum.

Disse faktura er indbetalt løbende, men for sent, men Intrum har ikke været inde over dem før d.01 juli 2022, (de 3 første af dem).
Alle er indbetalt direkte til Andel Energi A/S, da vi ikke har hørt fra Intrum omkring dem.
Den sidste faktura har vi først hørt om her d.13 oktober 2022.

De sender et brev til os d.04 oktober, som kommer I vores postkasse d.13 oktober, men ingenting på mail, selvom vi også korresponderer med dem der omkring samme sag. Og på brevet står forkert efternavn, så måske derfor vi ikke får deres post.

De nævner ikke engang, at de har sendt os et brev omkring lukning af strømmen pr. Post, og ikke også pr. email.

Vi har føler os i den grad truet til betaling og låst, da vores strøm bare bliver lukket. Vi bliver truet i telefonen hos Intrum til at betale deres salær og gebyrer ellers bliver strømmen ikke åbnet, selvom vi har betalt depositum indenfor fristen og også gjort dem opmærksom på det.

Det unægtelig lidt svært at indbetale regninger til Intrum, hvis man ikke ved, at de er inde over sagerne, hvilket de så heller ikke skal have salær eller gebyrer for.

Kl.08.10 lukkede de for strømmen og den blev først åbnet ca. kl.11.30 trods indbetaling af depositum rettidigt og uretmæssig opkrævning.

Sagen er anmeldt til Energi Ankenævnet og politiet for trusler.

Med venlig hilsen S. Nielsen

18. oktober 2022

Modtager breve til en person der ikke bor på adressen

Jeg har boet i mit hus i 6 år, og bliver ved med at modtage breve fra Intrum, der er henvendt til den tidligere beboer.

Personen der boede her tidligere er helt klart fraflyttet, da jeg har købt huset og har boet her lige siden.

Jeg har kontaktet Intrum for at oplyse dem om det, men de kan ikke gøre noget, da den der står som modtager selv skal ændre det hos dem.

Det vil sige, jeg modtager breve som ikke er til mig, med opkrævninger som aldrig bliver betalt, og firmaet vil ikke ændre det med mindre personen selv ændre det hos dem.

De spurgte om jeg havde kontakt til personen eller om jeg kan gå på kommunen for at se om de kan gøre noget. Jeg vil dog ikke mene det er mit ansvar at tage handling på de sender deres breve til den forkerte adresse.

Så lige nu er det spild af alles tid, og ingen få deres breve eller penge.

27. september 2022

Inkasso omgås lovgivning

Og de kan blive stille ansvarlig for uberettiget register som i register 2 rki.
Erstatning ansvarlig..

Det siger sig selv, at gældsbeløbet er blevet større det seneste par år, men den oprindelige gældspost er jo fuldstændig det samme. Må man registrere en person igen for den samme gældspost blot i et nyt register denne gang frem for de oprindelige 5 år?

Hvem sætter længden på registreringsperioden? Er det korrekt, at der er kommet nye forældelsesfrister på gæld?

Natasja

! Kreditoplysningsbureauer – såsom RKI/Experian og Debitor Registret – er reguleret af lov om behandling af personoplysninger. Som udgangspunkt må kreditoplysningsbureauer kun behandle oplysninger om kreditværdighed, der er mindre end fem år gamle. Undtagelsen herfra er f.eks. oplysninger om kreditværdighed, der udspringer af en konkurs. Debitor må kun registreres én gang for samme gældspost.

På grundlag af dine oplysninger kan jeg ikke redegøre for, hvorfor din veninde er registreret som anført. Din veninde kan eventuelt klage over registreringen til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, som er tilsynsmyndighed for kreditoplysningsbureauer.

1. januar 2008 trådte en ny lov om forældelse af fordringer i kraft. Kort fortalt blev forældelsesfristen for renter og fakturakrav ændret fra fem år til tre år. Der er dog en masse special- og overgangsregler, som det vil føre for vidt at redegøre for her. Du kan læse mere om reglerne på retsinformation.dk - søg efter forældelsesloven.

Med venlig hilsen, Susanne Jakobsen, advokat, www.Forum Advokater.dk

25. august 2022

Jeg har politianmeldt Intrum A/S

Intrum A/S fortsætter deres grove pengeafpresningsforsøg "Inkassosager" mod ressource svage personer/foreninger. Pengeafpresningerne består i, for f.eks pakke.dk eller Mobilepay, at sende krav på småbeløb. Der medsendes ingen dokumentation for kravets lovmedholdelighed, men det oprindelige beløb på f.eks. 25 kr stiger hurtigt til 425 kr og 825 kr. Selvfølgelig med rabat ved indgåelse af frivillig forlig eller omgående betaling. Når papirerne så pyntes med RKI er presset total.
Det der harmer mig mest er, at firmaet Intrum A/S så bevidst går efter at snyde resource svage personer/foreninger.

15. august 2022

Svindler firma der lever af at opkræve…

Svindler firma der lever af at opkræve penge fra andre svindlere !!!
Det må være dejligt at have en penge maskine hvor man bare kan true med RKI.
Hvor du er tvunget til at bare betale hvis man ikke vil havne i RKI.
FØJ!!!!
Utroligt der ikke er bedere tilsyn med sådanne firmaer, der velvidene fortæller de godt er klar over firmaet de opkræver penge fra ikke er helt "rent i kanterne"
Og man kan ikke gøre en pind andet end at betale.......

12. august 2022

DER og intrum arbejder sammen

DER og intrum arbejder sammen, hvilket er fint nok i sig selv. Dog selvom man betaler dobbelt for samme beløb for udståede snyder de folk for dobbelt beløb. Og de betaler ikke beløbet tilbage, de ville kun gå 3 måneder tilbage selvom det drejer sig om rigtig mange penge.

Aldrig oplevet en så elendig virksomhed. Imponerende de overhovedet kan stå ved lov.

29. juli 2022

Har haft indbrudt i hus da jeg hadde…

Har haft indbrudt i hus da jeg hadde visat har tage kort for mig måtte ikke ha kort får dem allenten er noget grådrig gribbe drejer sig kun om pegen vil har penge af mig selv om jeg ikke har hus mere der er indstånden beløbe hos dem og udståndebeløbe på 5.500 kr hos retssalen intrum

28. juli 2022

Efter min mors død i marts

Efter min mors død i marts, har jeg ventet på skifteretsattesten. Den er så kommet i går, hvor den første post på manglende betalinger er 2000,- fra intrum.dk.
Jeg har så kontaktet dem pr. telefon i dag, men de vil intet fortælle mig om hvad det drejer sig om. Desuden kan der ikke betales regninger før dødsboet er gjort op, og skifteretsattesten er modtaget.
Virker som en virksomhed der udelukkende prøver at udnytte folk, og sagen er meldt til advokat. Så kan de tage den med ham.

27. juli 2022

Pas på

Pas på. De samarbejder med pakke.dk. Har sendt en pakke før jul. Nu i juli kommer inkassovarsel fra Intrum. Jeg har intet hørt fra Pakke.dk.i det mere end halve år, der er gået. 56.25 kr er blevet til 488 kr. Nu har de sendt kopi af fakturaer fra Pakke.dk, som de påstår, at de har sendt til mig via e-mail. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal bevise, at jeg ikke har modtaget dem. Det påstås, at Bring har sendt en regning til Pakke.dk, fordi jeg har målt min pakke forkert. Nu har jeg bedt om at se kopi af regningen fra Bring til pakke.dk. Hvad kan man gøre? Eneste råd: Brug ikke Pakke.dk.

27. juli 2022

Respektløst forsøg på at snyde mig

Efter en sms fra intrum kontakter jeg dem straks. De lover at sende regningen straks. Efter 8 dage rykker jeg og minder dem om at regningen, hvis den blev betalt inden for endnu en uge ville koste ca 800kr -men efter da ville stige til ca 1200kr og at jeg fortsat som meddelt meget gerne vil betale straks.
Men ikke ved hvor til.
De svarer med betalingsoplysninger og en deadline om en måned samt en pris steget ca 1200kr!!!! Jeg ved at jeg er inden for deadline på de ca 800kr jeg skylder.

26. juli 2022

Pas på

Pas på, de samarbejder med pakke.dk, som kan få en hovedstol på 46,75 til at blive til kr. 850,- kr,
pakke.dk, sælger til intrum.dk, som de samarbejder med ved at sælge deres tilgodehavende til dem, så sender de på en mail som ikke virker mere, 5 mdr. efter kommer det første brev, og inden du får fundet ud af om det er et fup firma eller noget med hold i, så løber der flere, , gebyr og incasso gebyr, da der er gået 7 dage med forsendelse, og frist 10 dage fra afsendelse, det skal betales nu, så er det løbet op og så sender de et nyt, brev i postkassen, hvor det er løbet op i kr. 850,- hvor fristen for betaling er overskredet inden det kommer frem, så fy for den hold jer væk, det er useriøst.. pas på pakke.dk

14. juli 2022

Magen til usmagelige firma

Magen til usmagelige firma
Er rasende over deres behandling. De læser mail 3 uger efter modtagelse og er så flabede at sende en ny påkravsskrivelse med et par hunderede oven i. Kan alle os herinde ikke samlet klage over dem ?
Find mig gerne på facebook Sofie christensen og bor i Hvidovre

7. juli 2022

Er så træt af det firma

Er så træt af det firma. Har ventet et år på at få en aftale men de fatter ikke sende papiret. Troede så vi havde lavet en ny aftale i marts men nej den forstod de heller ikke ikke at overholde. De har ikke styr på noget overhovedet ikke engang et telefonnummer kan de finde ud af at rette

20. juni 2022

Aldrig i mit liv har jeg oplevet så…

Aldrig i mit liv har jeg oplevet så umenneskelig og uprofessionel en forretning. Når jeg skal i kontakt med dem er jeg nød til, at skrive 18 mails før de svarer. - hvis de overhovedet svarer.
Mens de i mellem tiden sender breve med trussel lignende retorik.
Forstår ikke at de findes.

15. juni 2022

Umenneskelige upersonlige og ingen sans…

Umenneskelige upersonlige og ingen sans for andres udfordringer.

Manglende betaling af elregning gjorde at jeg røg til inkasso. Da jeg selv er studerende, snart 30år gammel og med en udsigt til desværre at have fået kræft. Så den kvindelige sekretær ikke en mulighed for at fjerne det stress der blev påført mig med en regning der var eksploderet fra 600-700kr til ca 2000kr med jeg ved ikke hvad.

Jeg står et sted i mit liv hvor stress og pres ikke er det bedste for min levetid og levevilkår. til det blev svaret "Vi bygger ikke vores regler op omkring dine følelser"

så beskidt og jeg vil bede alle om ikke at benytte sig af SEAS NVE, de har ingen medmenneskelighed. desværre.

13. juni 2022

Er dette din virksomhed?