Zeer tevreden, Niels heeft mij goed geholpen met het vinden van een baan binnen mijn regio. Sterke communicatie, duidelijkheid en openheid. Hier staan ze voor langdurig relaties en investeringen in... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Tijdens intake gesprek in Barendrecht bla bla bla bla. Mooie verhalen wat zij doen enz. enz. Eindstand, we gaan je CV doorsturen, en zullen na het weekend contact met je opnemen. Want die persoon (hij... Se mere
Ontzettend fijn werken met deze gasten! Johan Scheurwater heeft zich maximaal ingezet om mijn profiel zo krachtig mogelijk in kaart te brengen bij verschillende bedrijven. Het eerste bedrijf werd hem... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hoe fijn is het als je niet merkt dat je werkt? Dat je het zo naar je zin hebt, dat je de tijd gewoon vergeet? Werk waar jij gelukkig van wordt, daar gaan wij voor. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen, want ook dan wil je met plezier aan het werk zijn. Wij kijken graag vooruit en helpen je om je talenten te ontwikkelen en te blijven groeien. Zo kun je er zeker van zijn dat je op elk moment jouw kansen kunt pakken. Wij kennen de regio als geen ander en willen ook jou zo goed mogelijk leren kennen. Met alle aandacht die je verdient. Dát werkt zeker. Dus sluit je aan bij ons uitgebreide netwerk door te solliciteren op een mooie vacature of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!
Kontaktoplysninger
West Kinderdijk 122v, 2953 XW, Alblasserdam, Holland
- 078-692 0620
- info@intropersoneel.nl
- intropersoneel.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
uitstekend
Een volle 5 sterren mijn recruiter Jan brak nam via LinkedIn contact met me op en binnen 3 dagen had ik een andere baan met toekomst perspectief.
Ze zijn snel en onderhouden contact met een persoonlijke touch. Een aanrader voor iedereen
De doelstelling is open en eerlijk
De doelstelling is open en eerlijk. Vaste baan is het doel van de bemiddeling
Het personeel is betrokken en kundig.
Tijdens het bespreken van mijn cv lag er al een voorstel voor een vacature klaar. Ik ben daarop ingegaan en heb nu een baan waarin ik het erg naar mijn zin heb.
Tevreden
Ik werk nu 2 jaar via Intro Personeel, en ben er zeer tevreden over hoe ze me helpen met mijn opleiding, en mij stimuleren in mijn werk. Ik kan altijd met al mijn vragen die ik heb bij hun terecht en wordt dan ook snel geholpen.
Jan-Willem
uitstekend geholpen bij het vinden van…
uitstekend geholpen bij het vinden van en baan.
Erg goed uitzendbureau
Erg goed uitzendbureau. Betrokken werknemers en de deur staat altijd open als je vragen hebt. Geen klachten.
echte een professionele medewerkers
Alles goed geregeld door Intro!
Toen ik bij Intro binnen kwam, voelde het eigenlijk gelijk vertrouwd. Het zijn hele vriendelijke mensen. Mijn contactpersoon Robert heeft alles tot in de puntjes geregeld voor me. En met dank aan Intro had ik in een zeer korte tijd een nieuwe baan. En toen ik in de ziektewet zat, kreeg ik zelfs een fruitmand thuis gestuurd. Ik kan Intro aan iedereen aanraden die nog opzoek is naar een andere baan!!!!!
Zeer fijne organisatie met leuke mensen!
Zeer fijne organisatie met leuke mensen die zeer goed met je meedenken. Echte professionals.
Vriendelijk en Professioneel
Vanaf het eerste gesprek krijg je het gevoel dat je serieus genomen wordt en het resultaat spreekt daarna voor zich!! Ik ben zeer tevreden en ben super blij dat ik bij Intro Personeel terecht ben gekomen. Er wordt naar je geluisterd, tijd aan je besteedt en daarna krijg je keuzes die zoveel mogelijk aan jouw wensen voldoen. Top organisatie met zeer vriendelijke medewerkers!!!
werken bij intro
Sinds mijn eerste gesprek bij intro personeel is het allemaal heel snel gegaan. Ik had een goed gesprek waarbij veel bedrijven in mijn richting naar voren kwamen. Na dat duidelijk van mijn kant was wat ik echt graag wilde heeft intro eigenlijk razend snel een gesprek geregeld bij een bedrijf. Dat gesprek ging goed, en nu ben ik daar al 3 weken bezig. Top dus! Voor de rest is het contact met intro goed en kan ik met vragen altijd terecht. Verder worden er dingen geregeld als ik iets nodig heb of als er iets anders is.
Ben erg tevreden.
Professioneel en leuk bedrijf.
Professioneel en leuk bedrijf.
Snel aan het werk en alles top geregeld.
Oké!
Oké!
Relaxte en ter zake kundige mensen bij Intro. Als er iets te bespreken valt hoor je dat bijtijds, uitbetalingen zijn netjes op tijd.
Ga zo door!
Geweldig geholpen
Goed geholpen, aardig personeel, denkt mee met alle vlakken.
Intro Personeel zoekt een passende baan
Flexibel, kritisch luisterend om zo de beste match te maken tussen werkzoekende en opdrachtgever.
Neemt de tijd voor je en komen afspraken na.
Vakbekwaam, zorgvuldig en professioneel.
Intropersoneel helpen je uitstekend.
Ik had mij als werkzoekend bij Intropersoneel aangemeld. Ze nemen tijd voor je, En ik kreeg gelijk een contact persoon mocht ik nog voor vragen liggen. Ik heb vaak contact gehad want ik was nog werkend en ze wisten wat ik zocht. Ik ben blij met Intropersoneel als Service en ze reageren snel zeker een aanrader mocht je naar werk zoeken/ kunnen zei je helpen.
snel geholpen
snel geholpen
vak bekwaam
vriendelijk
snel een goede baan
Intro Personeel was de oplossing!
Na zelf verschillende keren sollicitaties verzonden te hebben, waar niets op uitdraaide, ben ik via LinkedIn bij 'Intro Personeel' beland.
Na een intakegesprek zijn er verschillende keren vacatures voor mij geselecteerd.
Na het 2e sollicitatiegesprek ben ik aangenomen bij een mooi bedrijf.
Jenty, bedankt voor al je moeite!!
Zeer goed in luisteren naar je wensen…
Zeer goed in luisteren naar je wensen en komen afspraken na.
Zoals nu gaat loopt het prima.
Goed en persoonlijk geholpen naar een…
Goed en persoonlijk geholpen naar een nieuwe baan
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.