Jag hade problem med anslutning av internet, trots flera omstarter fungerade det ej. Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en f... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag har fått världens bästa hjälp med att starta upp en ny router idag, och även i går med min gamla router som gått på lunch. Vilket otroligt tålamod och fantastiskt bra hjälp. Du får 10 av 10. Len... Se mere
Virksomheden har svaret
Kundtjänstsupportenpå InternetNord (Internetbolaget) , och då speciellt Oualid, är outstanding. Lugn och sansad och tar sig verkligen tid att sätta sig in i kundens problem och med stor vilja försöka... Se mere
Virksomheden har svaret
Bytte från Telia till Internet Nord i maj - spenderar 4 mån per år i Sverige. Vilken höjdare! Snabb och vänlig service genast. Även när det trasslat med driftsstörningar har informationen varit snabb... Se mere
Virksomheden har svaret
Internetnord erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet; som du vill ha det – när du vill ha det. Vi har from 2024 bytt namn från Internetbolaget till Internetnord då vi växer och även finns i andra länder.
Lings väg 2, 169 70, Solna, Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ali på internetnord har varit en enorm hjälp när jag hade problem med mitt internet. Lugn, stabil, hjälpsam , glad I en annars jobbig situation för mig.
Årets medarbetare helt klart!

Besvarelse fra Internetnord
Efter lång väntan, 3 veckor, helt utan fungerande fiber och utan någon direkt information till mig så rättades det hela upp av en engagerad medarbetare på kundtjänst, Ilsath.
Utan honom hade det varit ett stort minus pga alla kortare avbrott under året.

Besvarelse fra Internetnord
Internetbolaget har varit helt ok under de 3-4 år som jag har varit kund hos dem. På senare tid har det dock varit mycket problem med uppkopplingen och det drar ut på tiden med att lösa problemen. Nu har vi haft en uppkoppling som kommit och gått i tre veckor och stora delar av tiden är t.ex. nordamerikanska IP-adresser inte nåbara.
På tre veckor har ingenting hänt.
Kundtjänsten har vid tidigare avbrott varit ganska ovilliga att kompensera ekonomiskt för bortfallet.
Med tveksamhet godkänt. Överväger att byta till en annan leverantör, då en opålitlig uppkoppling ställer till det en hel del.
Uppdatering 250507:
Internetnord annullerade en månadsfaktura, vilket gör det hela lättare att smälta. Uppkopplingen har blivit bättre, även om problemen fortfarande är där då och då. Jag förstår att problemen beror på OpenInfra, som levererar fiberuppkopplingen, och inte på Internetnord själva. Men Internetnord är, om jag inte är helt fel ute, ägda av OpenInfra och det är ju svårt att bortse från.

Besvarelse fra Internetnord
I really have to say it was actually pretty bad that it took more than half a month to resolve such a small issue - which was completely avoidable and extremely easy to fix. (Also it made me realize how helpless we humans could feel without internet access at home lol.)
However, the trouble caused by the overall procedure was greatly offset by Ilshat’s proactive, patient and persistent service. He provided all the help he could, along with respect and emotional support. He is truly an excellent employee!
And I’m happy to be back online again.

Besvarelse fra Internetnord
Lämnade en felanmälan på webben och blev snabbt uppringd med en bekräftelse att det var ett fel och att hjälp var på väg.

Besvarelse fra Internetnord
Har mailat och ringt i några dagar utan någon feedback. Det har varit störningar med internet anslutning alldeles för ofta för oss som har stor behov med videosamtal, flera möte under dagen.
Nu blir vi tvungen byta internetleverantör efter flera år.
Mvh Mattias Rudin

Besvarelse fra Internetnord
Har haft Internetnord för mer än 3 år nu, aldrig upplevt drift störningar varken annat. Kanon priser för hastigheten för både neddladning och uppladning.

Besvarelse fra Internetnord
finns bara en anledning till att just detta företag har mig som kund och det är deras eminenta och kunniga personal som alltid hjälper och försöker lösa problem. som tur är så är det sällan problem och när de väl uppstår så är det oftast fiberlevrantören och inte internet nord som är orsaken. fortsätt med att rekrytera suverän personal betyg 10/10

Besvarelse fra Internetnord
Jag kontaktade Internetbolaget igår, torsdag, eftersom nätet inte fungerade. Idag, den 14/2 kl. 08:16, blev jag uppringd från numret (+46 18-800 80 33) av en representant från företaget. Tyvärr var personen i fråga otrevlig och hade en överlägsen attityd, vilket gjorde samtalet onödigt besvärligt. Problemet med nätet var redan löst, men bemötandet var långt ifrån professionellt. En sådan kundhantering är inte acceptabel, och jag hoppas att ni ser över detta framöver.

Besvarelse fra Internetnord
Trevligt bemötande och fick hjälp med det jag efterfrågade, nu hoppas jag bara flytten om ett par dagar går som samtalet.

Besvarelse fra Internetnord
Aileen ska ni vara rädd om. Helt otroligt vilken känsla hon har för service och kunders behov. Teknikkunnig som få…
Tack!!!
100 poäng av 50 möjliga🤗

Besvarelse fra Internetnord
Hade tänkt att byta leverantör då ni inte kunde lösa mina behov. Men efter att jag pratade meden kille som heter Ali så fixade han allt på bara några minuter, han ville även ha en återkopplig asap för att se om mitt problem löste sig. Otroligt Serviceminded!! Tack Ali!!

Besvarelse fra Internetnord
Jag kontaktade Internetnord och förklarade mitt ärende. Jag fick av Ali bakgrund, förklaring och en neutral bedömning och förslag till lösning. Ärendet fick en bra lösning och jag kunde önska Ali och Internetnord God Jul! och ser framemot ett gott samarbete 2025!

Besvarelse fra Internetnord
Driftstörningarna är alldeles för långa och sker alldeles för ofta. När man kontaktar dem säger de att det är ett problem hos Open Infra, och när man ringer Open Infra ber de dig kontakta InternetBolaget. Det är helt enkelt inte tillförlitligt, särskilt om man ofta arbetar hemifrån.

Besvarelse fra Internetnord
Bra bemötande bra på att förklara jätte trevligt.....

Besvarelse fra Internetnord
Kundservicen av handläggaren Ilshat var artig, korrekt och snabb. Kan rekommenderas.

Efter att inte fått utlovad hastighet under 2 månader. Betalar för 100/100
Men kommer inte över 20-30. Och nej inte fel på min utrustning som lätt klarar hastigheten. Bestämde jag mig för att
Försökte säga upp avtalet men mötes av otrevlig kundtjänst som var allt annat än hjälpsamma. Rekommenderas verkligen inte det här skoj företaget...

Besvarelse fra Internetnord
Jag har varit kund hos InternetNord i flera år och har varit väldigt nöjd med deras tjänster och bredbandets stabilitet under hela perioden. När min kampanj på 36 månader närmade sig sitt slut fick jag ett meddelande om detta och ett nytt erbjudande för att förlänga bredbandstjänsten.
Idag tog jag kontakt med InternetNord för att få hjälp med förlängningen och blev direkt kopplad till Ilshat. Vilken fantastisk upplevelse det var! Ilshat var både professionell och vänlig, och samtalet flöt på riktigt smidigt. Han började med att fråga mig om min upplevelse av deras tjänst och om jag var nöjd, vilket visade på ett genuint intresse för mig som kund. Det kändes som att han verkligen brydde sig om min feedback.
Ilshat hjälpte mig sedan genom processen för att förlänga tjänsten på ett väldigt enkelt och effektivt sätt. Han var tålmodig, pedagogisk och hade ett trevligt sätt som gjorde samtalet riktigt behagligt. Sådana positiva upplevelser gör verkligen stor skillnad, och jag kan varmt rekommendera InternetNord tack vare deras fantastiska kundservice, särskilt tack vare personer som Ilshat.
Tack, Ilshat och InternetNord, för att ni tar hand om era kunder!

Besvarelse fra Internetnord
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.