Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag hade problem med anslutning av internet, trots flera omstarter fungerade det ej. Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en f... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har fått världens bästa hjälp med att starta upp en ny router idag, och även i går med min gamla router som gått på lunch. Vilket otroligt tålamod och fantastiskt bra hjälp. Du får 10 av 10. Len... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kundtjänstsupportenpå InternetNord (Internetbolaget) , och då speciellt Oualid, är outstanding. Lugn och sansad och tar sig verkligen tid att sätta sig in i kundens problem och med stor vilja försöka... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Internetudbyder

Skrevet af virksomheden

Internetnord erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet; som du vill ha det – när du vill ha det. Vi har from 2024 bytt namn från Internetbolaget till Internetnord då vi växer och även finns i andra länder.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tydlig och konkret info om vad som…

Tydlig och konkret info om vad som gällde. Ilshat förklarade på ett sätt så att en som inte förstår sig på detta i vanliga fall förstod.

27. januar 2026

Hej Erika,

Stort tack för din feedback!

Det gläder mig verkligen att informationen kändes tydlig och enkel att ta till sig. Om du skulle behöva ytterligare förklaringar eller stöd framöver är du alltid varmt välkommen att höra av dig.

Allt gott,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett bra och professionellt bemötande då…

Ett bra och professionellt bemötande då jag kontaktade företaget då jag av misstag hade betalt fel räkning och fått en påminnelse.

14. januar 2026

Hej Hasse,

Tack för ditt omdöme! Vad skönt att höra att du upplevde ett bra och professionellt bemötande när situationen med felbetalningen uppstod. Vi vill alltid göra det enkelt och smidigt för våra kunder, även när misstag händer.

Cssper

Tack!

Tack snälla Toufik Trad för ett snabbt svar och att du åtgärdade vårt problem på en gång!

3. januar 2026

Hej Zarita,

Tack själv för din återkoppling! Det gläder mig verkligen att vi kunde lösa problemet snabbt och att du är nöjd med hjälpen.

Tveka inte att höra av dig om det skulle dyka upp något mer, vi finns alltid här för att hjälpa till.

Vänliga hälsningar
Toufik

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Dessutom trevliga och hjälpsamma personer (Toufik Trad 9 dec 2025 och Marcus 10 dec 2025)

10. december 2025

Hej Marie!
Stort tack för din fina feedback! Det glädjer oss verkligen att du upplevde både snabb service och att vi kunde vara hjälpsamma. Det betyder mycket för oss att höra att vår insats uppskattas. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen nästa gång du behöver det!

Snabb återkoppling

Fick snabb hjälp av Ilshat när min uppkoppling inte fungerade...

4. december 2025

Besvarelse fra Internetnord

Tack så mycket för din återkoppling! Jag är glad att jag kunde hjälpa dig snabbt med uppkopplingen. Om något skulle strula igen finns jag här för att hjälpa dig!

Väldigt bra service

Väldigt bra service, löste problemet.

1. december 2025

Hej Anna,

Stort tack för din positiva feedback!
Det gläder oss verkligen att vi kunde lösa problemet och att du är nöjd med servicen. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och ser fram emot att hjälpa dig även i framtiden om det skulle behövas.

Fantastisk bra bemötande!

Fantastisk bra bemötande!
Tar sig alltid tid att lyssna på kunden

20. november 2025

Hej Bo!

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och att vi tar oss tid att lyssna på dig som kund. Det är precis så vi vill att vår service ska upplevas.

Tack för att du delar med dig, och tveka inte att kontakta oss om du behöver vidare hjälp framöver!

Suverän customer service

Jag uppskattar verkligen det engagemang, tålamod och förslag till problemlösning som Marcus lugnt och metodiskt kom fram till (min router är alldeles för gammal).
Mycket trevlig kille.

28. oktober 2025

Hej Curt,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd och att vi kunde lösa problemet tillsammans. Det gläder mig verkligen att du uppskattade hjälpen.

Om du någonsin har fler frågor eller behöver hjälp igen är du alltid varmt välkommen att höra av dig!

Systematiskt vägledning och tålamod

Systematiska och lugna frågor, handledning som var enkel att förstå, tålmodigt väntande på mig som kund som skulle lösa detaljer som kablar och inlogg/koder. Och att bli uppringd som utlovat.

15. oktober 2025

Hej Anna!

Vad fint att höra att allt gick smidigt och att du kände dig trygg genom hela samtalet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva!

Du är alltid välkommen att höra av dig igen om något dyker upp framöver.

Allt gott,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Proffsigt och trevligt bemötande med…

Proffsigt och trevligt bemötande med dom rätta svaren.
Återkom förvånansvärt fort efter min anmälan

12. oktober 2025

Hej Mario,

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏
Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och att du fick snabb återkoppling samt tydliga svar. Vi strävar alltid efter att ge proffsig och personlig service, så din feedback betyder mycket för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och vi finns alltid här om du behöver hjälp igen!

Shawn

Utlandssvenskens beröm

Bytte från Telia till Internet Nord i maj - spenderar 4 mån per år i Sverige. Vilken höjdare! Snabb och vänlig service genast. Även när det trasslat med driftsstörningar har informationen varit snabb och elegant. Stänger nu för säsongen och även den upplevelsen var positiv. Rekommenderar gärna andra att göra som jag!

10. september 2025

Hej Kerstin,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är väldigt glada över att höra att både bytet till oss och servicen under säsongen har fungerat smidigt för dig.

Det betyder mycket för oss att veta att vi kunnat ge dig en positiv upplevelse – både när allt flyter på och när vi behöver lösa problem tillsammans. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa säsong.

Önskar dig en riktigt fin tid tills vi hörs igen!

Kundservice var tillmötesgående

Kundservice var tillmötesgående och trevlig.
Desutom var den logisk och effektiv.

1. september 2025

Hej Magnus,

Tack så mycket för dina fina ord! Jag är glad att du upplevde vår kundservice som tillmötesgående, logisk och effektiv. Det var ett nöje att hjälpa dig, och jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Om du skulle behöva hjälp med något mer framöver, tveka inte att höra av dig – jag hjälper gärna till!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kort väntetid i telefonen.

Kort väntetid i telefonen.
Lyssnade på min beskrivning och lät mig tala klart utan att avbryta.
Personlig återkoppling utan att jag bett om det.
Justerade fakturan då vi varit utan internet under en längre tid.

15. august 2025

Hej Jessica!

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du upplevde kort väntetid, att vi kunde lyssna på dig och ge personlig återkoppling, samt att fakturan justerades korrekt.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig och personlig service, och det är väldigt roligt att höra att vi lyckades med det i ditt fall.

Du kan alltid höra av dig om det skulle vara något – vi finns här för att hjälpa!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick korrekt information.

Jag fick korrekt information.

12. august 2025

Hej Hans,

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du fick korrekt information. Om du skulle ha några fler frågor eller behöver hjälp i framtiden är du alltid välkommen att kontakta oss.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag vet inte vad jag ska säga

Jag vet inte vad jag ska säga. Det har varit ett antal avbrott senaste månaderna (2025) som irriterat. De har ibland varat flera timmar. Men jag vet inte om det är Internetnord (internetleverantör) eller Open Infra (nätverk) som är ansvariga..... ❓🤷‍♂️

10. august 2025

Hej Frank,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen de avbrott du haft de senaste månaderna och förstår hur irriterande det är när uppkopplingen inte fungerar som den ska.

Internetnord levererar din bredbandstjänst, men själva fibernätet ägs och drivs av Open Infra. När du får ett avbrott är det alltid vi på Internetnord som startar felsökningen.

Vi börjar med att kontrollera om felet ligger i din utrustning, till exempel routern. När vi kan utesluta att det inte är utrustningen orsakar problemet tar vi det vidare och felanmäler till Open Infra som då behöver åtgärda problemet.

Vi vill gärna undersöka dina avbrott närmare och hjälpa dig få en stabil uppkoppling igen. Vi kommer därför att begära dina kontaktuppgifter från Trustpilot så att vi kan ta kontakt och starta felsökningen direkt.

Återigen, vi beklagar verkligen besväret och ser fram emot att lösa detta tillsammans med dig.

Internetnord Kundtjänst

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

NEJ NEJ NEJ

Jag har mailat i flera månader om att min exman bor på adressen och jag flyttade i Maj, ändå kan de inte ändå de nada. Undrar då vad deras anställda gör för sin lön? Skrapar springmask under naglarna, svarar drygt på mail? Hoppas ni har så låg lön.

28. juli 2025

Hej Daniella,

Tack för din feedback. Vi kan se att vi varit i kontakt med dig när du begärde en ändring och då skickade vi över en överlåtelseblankett. Vi har därefter inväntat återkoppling från dig med den ifyllda blanketten, men tyvärr har vi aldrig fått den tillbaka.

För att en ändring ska kunna genomföras måste överlåtelseblanketten vara ifylld av båda parter och skickas tillbaka till oss. Utan detta kan vi tyvärr inte göra några ändringar i avtalet.

Vi beklagar verkligen den frustration och de problem detta har orsakat dig. Vi måste följa våra rutiner för att säkerställa att allt blir korrekt och säkert för alla parter.

Hjälpsamma och flexibla!

Behövde hjälp med att avsluta på på bra sätt eftersommar abonnemanget. Hjälpsamma och flexibla!

25. juli 2025

Hej Tomas,

Stort tack för de fina orden! Jag är så glad att vi kunde hjälpa dig och att du kände att vi var flexibla under avslutet av ditt abonnemang. Det betyder mycket för oss att göra det så smidigt som möjligt för dig.

Om det är något mer du behöver framöver, tveka inte att höra av dig – vi finns alltid här för att hjälpa till!

Marcus på kundtjänst

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inget ansvar till deras kunder

Opålitlig leverantör, svårt att få kontakt med kundtjänst. Längre fiberavbrott (mer än 3 dagar) frekvent förekommande, utan någon jour eller påskyndande hantering. Internetnord tar inget ansvar mot oss kunder, utan bara skyller på deras underleverantör OpenInfra.

OpenInfra -fiberleverantören i marken, hänvisar till Guardio Internetnord -som hanterar skickar ut signalen, och Internetnord skyller på OpenInfra. Moment 22 för oss kunder.

21. juli 2025

Hej Ingela,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Jag förstår verkligen hur frustrerande det är att vara utan fiberanslutning under en längre tid, och jag vill börja med att uppriktigt beklaga de besvär och olägenheter detta orsakat dig.

När du kontaktade vår kundtjänst igår fick du direkt besked om att det pågår en driftstörning i fibernätet. Vi har också gått igenom vår historik och kan se att du fick svar direkt vid ditt första samtal.

Vi vill vara tydliga med att vi inte gör felanmälan till fiberleverantören vid driftstörning eftersom de redan är informerade och aktivt arbetar med att åtgärda problemet. Tyvärr ligger det inte inom vår makt att påskynda detta arbete, trots att vi önskar att vi kunde lösa problemet snabbare för dig.

Vi är verkligen ledsna över situationen och tackar för ditt tålamod. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag hade problem med anslutning av…uppkoppling

Jag hade problem med anslutning av internet,
trots flera omstarter fungerade det ej.
Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en familjär ton på samtalet, detta då jag själv kände mig smått frustrerad av att trots alla omstarter , var det just en omstart med Ilshat i luren som till slut gjorde att det fungerade. Jag hoppas att det är han som svarar nästa gång det strular - =)

4. juni 2025

Hej Magnus,

Stort tack för din fina återkoppling! Det gläder mig verkligen att jag kunde hjälpa dig få igång uppkopplingen igen, särskilt när frustrationen smyger sig på efter flera försök. Ibland är det just den sista omstarten som gör susen – och jag är glad att jag fick vara med på den!

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om det skulle krångla, och jag håller tummarna för att vi hörs nästa gång också. 😊

Allt gott så länge!
/Ilshat, Kundtjänst

Utmärkt och personlig service från Ali på InternetNord

Jag gick igenom mina abonnemang och kontaktade InternetNord för att få koll på mitt avtal, eftersom jag trodde mig ha hittat ett billigare alternativ hos en annan leverantör.

Ali, som jag pratade med, var otroligt hjälpsam och tog sig tid att förklara det erbjudande jag hade sett. Det visade sig att det "billigare" alternativet faktiskt inte skulle bli det i längden. Han gav dessutom värdefulla tips för att förbättra upplevelsen för mina spelande ungdomar – något jag verkligen uppskattar.

Ali gick verkligen "the extra mile", och det är precis den typen av service man blir glad av när man kontaktar ett företag. Stort tack till Ali och InternetNord för proffsigt och personligt bemötande!

13. maj 2025

Hej Angelique,

Stort tack för dina fina ord – det betyder verkligen mycket att du tog dig tid att skriva en så uppskattande recension!

Det var ett nöje att få hjälpa dig, och jag är väldigt glad att du kände att samtalet gav klarhet och trygghet i ditt beslut. Vi vet att det inte alltid är lätt att navigera mellan olika erbjudanden, så det känns extra bra att kunna bidra med både information och tips som gör skillnad – särskilt när det gäller att förbättra upplevelsen för hela familjen.

Att höra att du uppskattar det personliga bemötandet och att du upplevde att jag gick “the extra mile” värmer verkligen. Det är precis sådana kundmöten som gör mitt jobb meningsfullt.

Tack igen för ditt förtroende och för att du är kund hos oss på Internetnord!

Med vänliga hälsningar
Ali
Internetnord

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.