intercity.pl Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nigdy nie pisałam złych komentarzy, ale to masakra, pociąg zatrzymał się trzy razy za trzy godziny jazdy. Wszystkie te trzy przystanki były nieplanowane. Opóźnienie było więcej niż pół godziny. Gdy... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie da się nie dać żadnej gwiazdki. A szkoda. Pociąg relacji Warszawa Szczecin. Podlasiak. Wagon 11. Temperatura w wagonie 43'C. Konduktor i obsługa pociągu zbagatelizowała zgłoszenia.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Transportservice
  2. Turistbusselskab
  3. Togbilletbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

PKP Intercity is a company of PKP Group responsible for long-distance passenger transport.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

200 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Porazka!!

Porazka!!! Nigdy w zyciu juz nie wsiade do tego pociagu.Smrod,brod,brak klimatyzacji,obsluga niemila ,opryskliwa,pozbawiona kultury. Szok!!!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nigdy nie pisałam złych komentarzy

Gdy wszystko jest zarezerwowane i czekają na ciebie w hotelu, to tylko psuje humor i bardzo denerwuje

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Podziękowania dla obsługi pociągu

W dniu 19.08.o godz. 8.05 podróżowałam pociągiem do Warszawy. Jestem osobą z niepełnosprawnością, dlatego chciałabym szczególnie podziękować całej obsłudze pociągu za pomoc, życzliwość i troskę podczas podróży. Szczególne podziękowania kieruję do Pana Konduktora o nr identyfikacyjnym 77059, który wykazał się ogromną empatią i gotowością do pomocy. Tego samego dnia wracałam pociągiem Warta o godz. 19.32 z Warszawy. Również podczas tej pdróży obsługa stanęła na wysokości zadania, okazując mi pomoc i życzliwość. Takie zachowania pokazują, że podróż osób z niepełnosprawnością może odbywac się bezpiecznie i w poczuciu szacunku. Dziękuję.

19. august 2026

Zero gwiazdek.

Konduktor i obsługa pociągu zbagatelizowała zgłoszenia. Nie zrobiono nic. W takich warunkach to za darmo bym nie pojechał . PKP bierze za to pieniądze a pasażerów ma głęboko gdzieś - tak, w ....

Omijać szerokim łukiem a wszelkie niedogodności zgłaszać na kontakt 🐒 PKP.pl
Oraz zgłaszać takie incydenty do UOKiK.

PKP - obyście zostali zastąpieni europejskimi pociągami w standardzie z klimatyzacją.

Katorga

Płacisz normalnymi pieniedzmi a i tak czlowiek nie moze siedziec tylko jechac 12 godzin na nogach co jedynie siedziec na ziemy w wagonie na rowerach chociaz nawet tam nie ma miejsca

14. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Czekam na sprzedaż biletów na suficie…

Czekam na sprzedaż biletów na suficie pociągu jak to robią w Indiach, może w tedy uda sie znaleźć jakieś miejsce "siedzące". Mimo pustych przedziałów klienci są wypraszani przez konduktorów i zapraszani do stania przy śmierdzących toaletach koło 10 innych osob w przedsionku bez nawiewu czy klimatyzacji. Jestem pod wrażeniem profesjonalnego ugoszczenia klienta na 8 godzinne przejazdy w takich warunkach.

17. august 2026

Masakra

Masakra, nie wiem jak tak duży przewoźnik może być tak mało komfortowy. Tabory nie dostosowane do ilości pasażerów - sprzedają bilety na potęgę tak że miejsc w wagonach nie ma żeby puścić bąka co dopiero zrobić krok. Smród i bałagan to najmniejszy problem.

17. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jedna gwiazdka to i tak za dużo….

Gdybym mógł to niedałbym nawet jednej gwiazdki. Kto to widział żeby w takim mieście jak Kraków w okres wakacyjny przyjeżdżali z czterema wagonami. Żeby dostać miejsce siedzące to trzeba bilet kupić chyba z wyprzedzeniem dwu miesięcznym. 16h na tyłku na ziemi, mało tego parę razy już miałem problem WEJŚĆ na pociąg przez tłok ludzi, a co dopiero żeby gdzieś ustać wygodnie. Są puste przedziały ale to już dla ludzi co mogą sobie pozwolić wydać więcej. aktualnie siedzę na podłodze bo zostałem wygnany z pustego przedziału do napakowanego wagonu bez miejsc. patologia. traktowanie ludzi jak bydło. serdecznie nie polecam. niestety nie ma nic innego w polsce niż te g*wno warte Intercity, więc jesteśmy skazani na warunki takie jakie są. nie pozdrawiam i nie polecam

16. august 2026

Brak klimatyzacji

Brak klimatyzacji
Nie mozna bylo okna uchylic
Niejasno opisane rezerwacje miejsc.
W przedzisle bylo tak głośno. Kazda czesc przedziału sie trzęsła 🫣

16. august 2026

Pierwsza klasa (1806)

Pierwsza klasa (1806, Gdańsk-Szczecin) niestety nie spełniła moich oczekiwań. W pierwszej klasie nie jest włączona klimatyzacja przy temperaturze 35 stopni, podczas gdy przy kabinie konduktorskiej klimatyzacja działała. Dodatkowo nie ma możliwości połączenia się z internetem. Pazerność szefostwa i oszczędność na klientach sięgają dna. Zakładam, że pracownicy tej firmy mają również takie same warunki jak i nie gorsze.

15. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jadę pociągiem „ 83102 Pułaski” z…

Jadę pociągiem „ 83102 Pułaski” z Kołobrzegu do Kraków główny takim pociągiem jak żyje jeszcze nie jechałam nawet te stare miały więcej zalet . Co chwilę opóźnienie nie wiadomo z jakiego powodu na całym świecie pociągi to najlepszy środek transportu a tutaj gorzej niż za komuny niedość że pociąg trzeszczy jak by miał się zaraz wykoleić to w dodatku upał na polu 30 stopni nawet ponad a pociąg bez klimy wszyscy pasażerowie spoceni jak świnie nie ma czym oddychać jeden na drugim za taką cenę biletu oczekiwała bym chociaż tą klime niech ten kto zarządza tą koleją jedzie w tym pociągu tyle godzin i zobaczymy czy to jest normalne i do wytrzymania . Jak tak to ma wyglądać to chociaż przydało by się obniżyć cenę biletu a nie cena jak za pociąg luksusowy . Brak słów mi na to co się tutaj dzieje dla mnie to skandal i nie polecam nikomu tego pociągu i tej kolei !!!!

15. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Młody chłopak z obsługi (nr11214)…

Młody chłopak z obsługi (nr11214) zachowuje się agresywnie i zamiatam normalnie komunikować się z pasażerami, jest opryskliwy i wyzwał ludzi od głupich bo wsiedli do pociągu .. informacja o 15 min opóźnieniu pojawiła się po chwili.. ale nie dość że ludzie potracą przesiadki przez spóźnienie to jeszcze muszą znosić chamstwo młodziaka z obsługi.
Daje jedną gwiazdkę bo to zachowanie niespolszczane ale jednocześnie zaznaczę że konduktor i ekipa z wars są przemili, a pociąg czysty i wygodny

13. august 2026

Katastrofa

Katastrofa. Tym jednym słowem można opisać Intercity. Syf w wagonach. Brak klimatyzacji dość częsty. Niektóre wagony pamiętają stan wojenny. Nie polecam.

9. august 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.