Rigtig god kundeservice. Jeg kontaktede virksomheden for at høre om status på min cykelbestilling, og jeg fik hurtigt et hjælpsomt svar. Michael fulgte hurtigt op, arrangerede leveringen og tilbød en... Se mere
Bestilte cyklen og allerede et par timer senere fik jeg besked om den ville blive leveret i morgen, hvis det passede mig- samlet. Så det var god og hurtig service.
Super lækker betjening 👌🏼 vores cykel var forsinket og de opgraderet den til en 7 gear pga ventetiden og vi blev ved med at at blive opdateret, omkring ventetiden Cyklen var i fin stand og levet... Se mere
Bestilte en iPhone med 1-3 dages leveringstid. Den blev først afsendt 3 dage efter bestillingen og jeg modtog den først lørdag efter at have bestilt mandag. Pakken blev ikke afleveret til den ønske... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Velkommen til INphone. Det er vores ambition at være billigst og først med de nye Mobiltelefoner & iPads Vi glæder os til at betjene dig.
Arne Jacobsens alle 7-Stuen , 2300, København S
- info@danskteleit.dk
- inphone.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Inphone er altid til nemt at komme i…
Inphone er altid til nemt at komme i kontakt med og sørger så vidt muligt på alle måder at imødekomme ens ønsker og evt ændringer eller tilføjelser i samarbejde med Tryg- Scalepoint
God og hurtig hjælp til at komme…
God og hurtig hjælp til at komme igennem med en rettelse til min bestilling
Mobil telefon
Hurtig ekspedition bestilt søndag aften afsendt mandag morgen og prisen ok.
Iphone 12 - hurtig service
Jeg bestilte her til morgen en Iphone 12 - er netop blevet ringet op og orienteret om, at den sendes i dag og at jeg som en ekstra gave får gratis skærmbeskyttelse med. Det er da fantastisk service:-)
Nem og ærlig handel
Købte en telefon der var blevet prissat for lavt ved en fejl, og blev kontaktet af ejeren der forklarede dette. Havde generelt en god oplevelse, der var ingen problemer med leveringen og fik telefonen til samme pris jeg købte den for. Ville klart handle der igen.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Forsinket levering af Iphone SE 2 blev kompenseret ved at opgradere til en Iphone SE 3 uden merpris. Derudover kontaktede INphone mig løbende for at opdatere om forventet leveringstidspunkt. Kanon service!
Meget tilgængelig
Meget tilgængelig. Kunne hente mit kabel kun en halv time efter køb!
Virkelig god service!!
god kommunikations og anbefaling på…
god kommunikations og anbefaling på ønskede vare
Meget fin service
Meget fin service, super kommunikation fra Michael.
Gode produkter og super god service.
Fed side
God oplevelse. Dejlig service hurtig forsendelse, ingen problemer der.
Super god og omgående service trods…
Super god og omgående service trods besvær med udgået telefon model - fik kompensation på både pris og tilbehør. Og selvom jeg fik tilsendt en forkert telefon i første omgang, blev fejlen rettet uden problem.
Ekstrem god og fleksibel service
Ekstrem god og fleksibel service
Mange tak - her handler jeg igen

Besvarelse fra INphone.dk Danmarks billigste mobiltelefoner
Blandet fornøjelse.
Jeg bestilte en IPhone SE 2022, 64 GB, i sort, som var på lager. (Bestilt d. 16.01.2023)
D. 18.01.2023 modtager jeg så en mail fra firmaet, hvor de forklare at der er sket en fejl, og at de ikke har telefonen på lager, men får den på lager ugen efter. De beklager for fejlen og siger at de kan sende et cover og skærmbedlyttelse med, som undskyldning.
Jeg spørg hvad tid i næste uge og får fortalt at det vil være onsdag-torsdag. Men bliver tilbud en 128 gb i stedet for +300 kr.
D 19.01.2023 skriver firmaet at det er silver modellen de har på lager. Men at de kan se om de kan skaffe en i sort, samme dag.
Det lykkedes og jeg får afhentet telefonen, og får den startede op.
Det viser sig så at telefonen starter op på Japansk, og ikke kommer med den klassiske opstart når telefonen er ny. Det undre jeg lidt over.
Efter lidt tid får jeg ændre sproget og kan se der yderligere er japanske beskeder på telefonen, og japansk apple id mm. hvilket virker meget mærkelig da telefonen er ny.
Jeg skriver til firmaet, som ikke kan forstå det og vil kontakte deres leverandør. Dagen efter ringer firmaet og fortæller deres leverandør heller ikke kan forstå det, og de spørg om telefonen ikke kan nulstilles, hvor efter jeg fortæller at det burde ikke være meningen med en ny telefon. Han tilbyder vi kan sende den retur, men jeg må indrømme at jeg helst ikke gad bøvle med det, så jeg siger at jeg prøver at nulstille den hvor efter firmaet tilbyde et cover som undskyldning. (Det skal lige siges at telefonen har ikke en eneste ridse, og ser ny ud)
Det lykkedes at nulstille telefonen, hvilket jeg skriver til firmaet og spørg hvad de præcis vil tilbyde i kompensation ? Her får jeg onsdag morgen en mail at de vil vende retur, fredag middag har jeg stadig ikke hørt noget…
(Firmaet vendte tilbage kort efter jeg havde skrevet denne anmeldelse. Om anmeldelsen var nået at komme online, skal jeg ikke kunne sige)
Hvis der ikke opstår problemer med varerne, er firmaet sikker okay. Men efter denne oplevelse bliver jeg ikke en fast kunde.

Besvarelse fra INphone.dk Danmarks billigste mobiltelefoner
Havde bestilt en telefon som de ved en…
Havde bestilt en telefon som de ved en fejl desværre ikke havde på lager, så jeg fik tilbudt en anden model med mere lagerplads til samme pris ⭐️
Bestilte telefonen i en weekend med formål den skulle modtages og tages i brug ugen efter. Medarbejderen ringede til mig allerede mandag morgen så der kom styr på tingene
Klar anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️
Super hurtig levering.
små fejlher og der men overall rigtig god service
efter et par problemer med levering og andet var de gode til at hjælp ,mig og var altid til rådighed og god hjælp. overall en fin oiplevelse hvor kundeserrvice gjorde alt hvad de kunnne for at rette op på de fejl der blev lavet. vi er alle mennekser, sådan kan det jo gå.
Venlig og god service 🤩