Meerdere stroomstoringen veroorzaakt door de zonnepanelen. Daar waar we in het begin (5 jaar geleden) makkelijk contact kregen met Bram...is de communicatie nu belabberd, lees éénzijdig. Bij weersvera... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Via verkoper Ben kreeg ik op aanvraag snel een offerte opgestuurd. Aangezien het plaatsen van zonnepanelen op een bitumen dak moest plaatsvinden was het overleg aan huis met Rinaldo belangrijk en duid... Se mere
Man man man, wat is dit voor een bedrijf. 4 verschillende offertes ontvangen, en steeds Ohwja meneer dit Ohwja meneer dat…kwam er weer geld bij. Steeds uitstellen omdat zogenaamd niets op voorraa... Se mere
Offertetraject ging goed, maar helaas werkend afleveren is ze nog niet gelukt. Zijn nu drie maanden bezig maar geen enkele pro actieve communicatie of nazorg. Moet overal zelf achteraan. Monteurs ware... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nette en goede installatie
Nette en goede installatie. Prima service bij storing.
Ik ben heel erg tevreden
Ik ben heel erg tevreden. De monteurs waren netjes op tijd, werkten hard en waren behulpzaam.
Wij raden innodura aan.
Super tevreden.
Recent storing aan de omvormer
Recent storing aan de omvormer. Deed niks meer. Bedrijf is telefonisch ongeveer onbereikbaar. E-mail doet ook niet veel. Uit ellende electricien gebeld. Bleek dat in een stekker de draden los zaten. Kan gebeuren, maar zolang ze niet reageren heb je niks aan ze.
Het werkt ja
De installatie werkt maar het gehele traject wat daaraan vooraf is gegaan zijn wij absoluut niet tevreden over:
- aangegeven levertijd bij lange na niet gehaald
- twee keer wijzigingen in type paneel wat we geleverd krijgen (zonder voorafgaand overleg)
- prijsverhoging van ruim 20% krijg je te horen, slikken of stikken (opdracht wordt tenietgedaan als je geen akkoord geeft. Bijzonder vervelend als je dan inmiddels 4 maanden in het proces zit.
- Installatie niet volledig omdat 1 onderdeel ontbreekt
- 1 onderdeel duurt dan nog 23 dagen
- komt afspraken niet na.
- berekend zaken die niet geleverd zijn.
Na veel overleg geeft men aan altijd hun uiterste best te doen om klachten op te lossen en tevreden klanten te hebben. Dat is bij ons mislukt.
Ik adviseer kennissen om elders te kopen
Goed, maar kan met eenvoudige aanpassing uitstekend zijn
Vorige week zijn bij ons 12 zonnepanelen geplaatst die ik bij deze firma besteld had. Het Offertetraject verliep enigszins rommelig, maar uiteindelijk ontving ik een heldere versie die ik kon accorderen. De keuze voor deze firma is gedaan op basis van de ervaringen van anderen. Qua prijs week Innodura niet veel af van de overige 6 offertes die ik bij andere (gerenommeerde) leveranciers heb opgevraagd. Communicatie over de plaatsingsdata was helder, duidelijk en men kwam stipt op tijd. De monteurs van die de plaatsing voor hun rekening namen belde keurig van te voren op om aan te geven dat ze onderweg waren. De plaatsing verliep verder probleemloos en de heren in kwestie waren erg beleefd en behulpzaam. Er was duidelijk 1 leider en 1 volger en voor mij was er geen sprake of vermoeden van onbekwaamheid.
Het plaatsen was dus vlot gedaan en om 12 uur lag dan ook alles op het dak. Daar de Netwerkbeheerder ook nog wat werk had aan de meterkast konden de installateurs de werkzaamheden niet afronden en vertrokken om later op de dag terug te komen om de klus af te maken.....En zo geschiedde!
Na aantoonbaar gemaakt te hebben dat alles online en in orde was, is de factuur betaald.
Uiteindelijk ben in voor nu tevreden, maar wel met een kanttekening waar verbetering op zijn plaats zou zijn en een 5e ster van de review op z'n plek zou zijn:
• Laat duidelijke instructie of een document achter van hoe het verder gaat met de monitoring van de panelen. Ik heb daar zelf het initiatief in genomen, maar dat had vanuit Innodura beter gekund.
Ben ik tevreden...... ja!, zou ik Innodura aanbevelen bij anderen........ ook ja, maar wel met bovenstaande kanttekening!
ps: Ik denk niet dat er een leverancier bestaat die nooit een misser of uitglijder maakt. Ook Innodura niet, maar van horen zeggen weet ik dat de opvolging van klachten doorgaans beter is dan van andere partijen
Snel geplaatst maar nazorg kan beter we…
Snel geplaatst maar nazorg kan beter we wachten nu al sinds november tot storingen op de enphase worden opgelost, en ook lekkage in ons dak van ons tuinhuis na het plaatsen van de zonnepanelen is nog niet opgelost , na meerdere keren bellen en mailen nog steeds geen oplossing jammer genoeg.
Zonnepanelen door Innodura Zoetermeer
Eergisteren zijn de zonnepanelen van Innodura uit Zoetermeer op ons schuine dak, op twee dakvlakken, geleverd en geplaatst. Het betreft 12 Phono Solar 370-390WP panelen Full Black en Enphase IQ7 Plus micro omvormers (compleet incl. Envoy Meterd, battery ready) met een 3 fase aansluiting.
Het overleg over de aan te schaffen panelen en de keuzes waren helder; dat er enige tijd overheen ging alvorens de levering plaats vond is zeer te begrijpen (veel mensen gaan over op plaatsing).
Na de schouw (is de situatie in de meterkast en mogelijk leiding verloop duidelijk) is de hele installatie, op de schriftelijk overeengekomen datum, keurig, snel en vakkundig aangelegd. Wij zijn tevreden, nu de zon nog!!
Kwalitatief goede producten
Kwalitatief goede producten, komt afspraken keurig na
Læs mere om andre typer anmeldelser.