Se, hvad kunderne siger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Panelen veroorzaken stroomstoringen!
Meerdere stroomstoringen veroorzaakt door de zonnepanelen. Daar waar we in het begin (5 jaar geleden) makkelijk contact kregen met Bram...is de communicatie nu belabberd, lees éénzijdig. Bij weersveranderingen veroorzaken onze zonnepanelen overall stroomuitval. 4 weken geleden weer melding van gemaakt; werd op afstand "geregeld". Anderhalve week geleden troffen we bij thuiskomst na een week vakantie...2 ontdooide diepvriezers en een dode koelkast aan. Flinke schadepost. "Service-formulier" ingevuld....nog steeds geen reaktie! Ze gaan er op hun website prat op weinig slechte recensies te hebben, ws nog nooit op Trustpilot gekeken!
EEN WAARDELOOS BEDRIJF.
EEN WAARDELOOS BEDRIJF.
In 2019 35 zonnepanelen laten plaatsen door Energreen Almere op ons platte dak van onze woning waar alleen mijn vrouw en ik wonen.
Stroom genoeg voor 2 personen zou je zeggen wij koken op gas en hebben verder geen bijzondere elektrische apparaten ook geen warmtepomp, NIET DUS.
In 2021 heb ik een Homewizzard P1 aangeschaft met dit apparaat kan je realtime stroomverbruik zien en constateerde ik dat ik dagelijks uitval van meerdere uren had van de gehele installatie.
In de afgelopen 3 a 4 jaar contact gehad met 3 verschillende personen hun antwoord op mijn probleem was het ligt aan het weer ??? Het ligt aan Stedin, het ligt aan piekbelasting bij u in de buurt mijn buren aan beide zijden hadden overigens nergens last van.
Ben 3 jaar genegeerd en behandeld als een kleuter het lag aan alles en iedereen behalve aan Energreen.
Op een gegeven moment werden mij om allerlei gegevens gevraagd mbt afstand van de optimizer naar de panelen en andersom optimizer naar stoppen kast, alles netjes opgemeten en doorgegeven.
Hun antwoord zwart op wit het is besproken met onze technische afdeling en onze hoofdmonteur maar de installatie is door ons goed aangelegd en daar mankeert niets aan.
Ik heb nog gevraagd hoe kunnen jullie dat nou in godsnaam bevestigen zonder zelfs de moeite te nemen om langs te komen om te kijken of het wel klopt omdat Energreen veel met ZZPer's werkt.
Hierna werd ik weer volkomen genegeerd en werkte de installatie niet of nauwelijks.
Vanuit het niets kreeg ik een mail dat ze bereid waren de installatie na te komen kijken en kabels te verzwaren.
Inmiddels had ik een onafhankelijk deskundige ingeschakeld die mij vertelde dat de kabel van de optimizer naar de stoppenkast verzwaard moest worden en ook het stekkerblok in de stoppenkast.
Energreen is geweest hebben dat gedaan en nu werkt de installatie perfect en is de installatie geen enkele keer meer afgeslagen.
De installatie heeft mij ca € 13.500,- gekost ik heb de deskundige een uiterst coulante berekening laten maken van mijn verlies en hij kwam uit op ca € 2200,-. 4 jaar ellende ergernis vernedering daar gelaten.
Hun tegenvoorstel vandaag een bos bloemen of een diner bon waarvoor ik hartelijk heb bedankt. Geef het nu aan mijn advocaat het is een principe kwestie geworden die 35 panelen leveren niet eens genoeg stroom voor mijn vrouw en ik en moest onze energie leverancier elk jaar meer betalen voor stroom niet voor gas voor alle duidelijkheid. Dit gaat ook naar tv programma's KASSA en RADAR, Vereniging van Eigenaren, en de Consumentenbond.
Wat een waardeloos bedrijf geen woorden voor.
Slechtste klantenservice ooit
Sinds begin juli wekken wij al geen stroom meer op. In de tussentijd zijn er wel al 4 keer vriendelijke monteurs langsgeweest maar het hoofdkantoor is zowel telefonisch als per mail onbereikbaar, beloofd van alles en komt geen enkele afspraak na. Monteurs gaan telkens naar huis met de opmerking; "Alles is gemaakt, over een paar uur moet het werken". Vervolgens mag je weer weken wachten. Als je ze na minimaal 15 uur in de wacht staan bereikt is het standaard antwoord; "Dit kan niet en ga ik met hoofdmonteur overleggen, ik meld me morgen op deze tijd terug". Vervolgens mag je weer weken dagelijks in de wacht staan zonder enig resultaat.
Ik heb nog nooit een bedrijf met een slechtere klantenservice als deze meegemaakt.
Blijf weg bij dit bedrijf
Blijf weg bij dit bedrijf. Hoofdkantoor is zeer slecht bereikbaar. Wanneer een paneel het niet doet duurt het maanden voordat het opgelost is. door de monteurs (Narek en Kees). Afspraken worden dan niet meer nagekomen en de monteur is verder onbereikbaar.
Heel lang vocht problemen gehad en…
Heel lang vocht problemen gehad en schimmels allemaal door aan doen van dit bedrijf absurt
Melding gemaakt maar nooit op gereageerd.
8 april een melding gemaakt van een storing. Meerdere mails verstuurd, geen enkele reactie terug. Telefonisch nemen ze niet op. Inmiddels 17 april en nog geen ene bericht ontvangen van Innodura. Blijkbaar is het service tot aan de montage en daarna hoor je niks meer van ze.
Doe geen zaken met dit bedrijf
Doe geen zaken met dit bedrijf. Het leggen van de zonnepanelen ging nog prima. Als er geld te verdienen valt, staan ze vooraan. Maar bij problemen, bedroevend slechte service, we werden zeer onbeschoft te woord gestaan en niet geholpen.
Alleen het offertetraject ging goed
Offertetraject ging goed, maar helaas werkend afleveren is ze nog niet gelukt. Zijn nu drie maanden bezig maar geen enkele pro actieve communicatie of nazorg. Moet overal zelf achteraan. Monteurs waren netjes, maar ik kan het bedrijf helaas niet aanbevelen.
Drie vriendelijke en hardwerkende monteurs
Drie vriendelijke en hardwerkende monteurs ondanks de regen. Goed contact via de whatsapp met Kevin van Innodura. Zeer tevreden.
We hebben een zeer slechte ervaring met innodura zonnepanelen
We hebben een zeer slechte ervaring met het bedrijf. 2 jaar geleden zonnepanelen gekocht bij innodura en is geïnstalleerd door M&R . Er waren toen al wat problemen en er was geen communicatie mogelijk. Op dit moment zijn we al 8 weken bezig omdat er een storing is in de omvormer. Er wordt nergens op gereageerd niet op de voicemail of de email. Terwijl er een garantie op zit van 15 jaar maar 0 reactie, we zijn zeer gefrustreerd. Waardeloos bedrijf zou het niemand aanraden echt schandalig.
Voel mij echt in de steek gelaten
Voel mij echt in de steek gelaten
Dit hoort niet
Man man man
Man man man, wat is dit voor een bedrijf. 4 verschillende offertes ontvangen, en steeds Ohwja meneer dit Ohwja meneer dat…kwam er weer geld bij. Steeds uitstellen omdat zogenaamd niets op voorraad is, komt vervolgens met een alternatief die weer 1500€ duurder werd.
Communiceert slecht amper te bereiken enzovoort enzovoort
Met andere woorden 1 groot drama ik zou het niet doen mensen
Ontzettend fijne service en contact met Kevin Bergwijn van Innodura
Via ontzettend tevreden buren in contact gekomen met Innodura. Kevin Bergwijn heeft ons vanaf moment 1 meegenomen in de reis van onze zonnepanelen. Vanaf moment 1 een ontzettend goed gevoel bij het verhaal over de zonnepanelen en de diensten van Kevin. Na een akkoord op offerte werd de technische schouw dezelfde dag nog uitgevoerd en nog geen 3 weken later kunnen wij profiteren van de mooie zonnepanelen op ons dak, welke professioneel en vakkundig door 3 heel vriendelijke heren zijn geïnstalleerd. Kevin, ontzettend bedankt voor jouw diensten, service en het fijne contact. Bij mogelijke uitbreiding in de toekomst zullen wij zeker direct contact met jou opnemen! :)
Ik heb goede ervaring met Innodura
Ik heb goede ervaring met Innodura. Ze denken goed mee, zijn flexibel met de planning en reageren snel op vragen. De panelen werden in 1 dag geplaatst, bij mij en mijn buren. De monteurs gingen pas weg toen alles goed werkte. De binnen afwerking is netjes uitgevoerd. Op het dak ziet het er strak uit. Binnen een dag werd ook de bijbehorende app van SolarEdge geactiveerd
Their electrician took out the wires of…
Their electrician took out the wires of an outlet and couldn’t pull trough the new ones and left it empty. While there already was an available outlet with 6 wires just above. Also he drilled in the tiles there. So he left me with an empty socket and drill holes and company came to “fix” it twice. Didn’t have the right tools and then told me that it was my order and so my problem. After delaying the project the day before and adding more than 500 euro at the last moment it seems all a bit unfair. Now the converter hangs in my bedroom making sounds and light, cables exposed, while better options were available but more work. Feels like bad service. On top of that they promised to
fix it again, didn’t do that and blamed it on me again and also still haven’t provided the promised layout of solar panels. And while being sour - the workers pissed all over my toilet while having a small child in the house.
Drie ervaren electriciens geschoold en vakkundig - Team Appie
Met Olaf de offerte geregeld binnen no time - een Schouw volgde heel snel en voor ik het wist had ik Appie I, Appie II en Kamal op de stoep staan. Innodura wat kunnen jullie blij zijn met deze drie heren die vriendelijk, betrouwbaar, hardwerkend vakkundig en uiterst nauwkeurig hun werk doen. In deze tijd mag je wel blij zijn dat je ze in dienst hebt. Deze gents zijn goud waard. Ik ben ongelofelijk tevreden met jullie, de service en het afgeleverde resultaat. Ik heb simpel geluk gehad dat deze heren bij mij de installatie hebben gedaan en alle haken en ogen hebben geadresseerd en direct goed aangepakt. Nu kan ik met een gerust gevoel verder. Netjes twee rijen van vier zoals ik het gewild had neergelegd en alle beloftes nagekomen. Volgende x als ik uitbreid weet ik bij wie ik moet aankloppen.
Fantastische ervaring
Ik ben heel prettig geholpen en dit heeft mij een prettig gevoel gegeven. Het bedrijf van onze zonnepanelen is failliet en dit bedrijf heeft ons fantastisch verder geholpen met het probleem waar wij tegenaan liepen.
Slecht ervaring mee
Slecht ervaring mee, reageren niet en zijn niet behulpzaam!
Zonnepanelen op bitumen dak
Via verkoper Ben kreeg ik op aanvraag snel een offerte opgestuurd. Aangezien het plaatsen van zonnepanelen op een bitumen dak moest plaatsvinden was het overleg aan huis met Rinaldo belangrijk en duidelijk. Afhandeling en plaatsing verliep heel vlot en geheel naar wens, mede door bemiddeling van Matt. Kortom hulde !
Zonnepanelen geplaatst
In september 2022 zijn de zonnepanelen van Innodura uit Zoetermeer op ons schuine dak geleverd en geplaatst. Het betreft 13 Meyer Burger 390 Wp Mono HJT Full Black en Enphase IQ7 Plus micro-omvormers met een 3 fase aansluiting. Omschakeling naar een 3 fase meterkast had ik eerder in het jaar zelf al geregeld.
Het overleg over de aan te schaffen panelen en de keuzes waren helder, maar ik was zelf wel goed voorbereid en wist dan ook precies wat ik wilde – Meyer Burger en micro-omvormers! Dat er enige tijd overheen ging voordat de levering plaats vond, was te begrijpen gezien de schaarste op de wereldmarkt.
Innodura was bereid mee te denken en dat was een verademing in vergelijking met andere aanbieders die mijn pad kruisten. Het oorspronkelijk aantal van 12 panelen is veranderd in 13 panelen door niet blind af te gaan op het panelen-plan dat je tegenkomt op diverse sites. Tijdens de schouw is de situatie op het dak, het panelen-plan, onze meterkast en de mogelijkheid van het leiding-verloop naar het dak in goed overleg besproken. De mensen van Innodura waren bereid mee te denken en in te gaan op onze (niet direct standaard) wensen.
De hele installatie is bijna geheel volgens pan verlopen. In eerste instantie werden er toch 12 panelen geleverd. Op de schriftelijk overeengekomen datum, keurig, snel en vakkundig aangelegd. Uiteindelijk is het met het 13e paneel ook nog goed gekomen.
Wij zijn tevreden met Innodura en natuurlijk ook met de zon :-) die inmiddels al meer dan 3,2 megawatt heeft geleverd sinds september 2022.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.