De afgesproken levertijd werd bij lange na niet gehaald. Toen het product geleverd werd bleken de meegeleverde moeren niet te passen op het schroefdraad en dat de montage daardoor niet netjes aans... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mijn bestelling zou dezelfde dag verzonden worden, dit werd een dag later. Na wat research over dit bedrijf vond ik een "kloppemnde" kvk en een winkelvestiging wat min het vertrouwen gaf de... Se mere
Ten eerste verkeerde heater geleverd. (Goedkoper product ontvangen). Ten tweede thermostaten geleverd met CE logo op stickertje op de doos maar… zonder CE keurmerk op het artikel zelf? Dat betekent... Se mere
In juni 2022 een thermostaat als onderdeel van vloerverwarming gekocht. Vandaag, na 2,5 jaar, geeft deze zonder enige aanwijsbare reden de geest. Volgens het Nederlands recht heeft een consument rec... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wifi functie nutteloos op duurdere variant
Speciaal paneel aangeschaft met wifi zodat ik zelf een schema kon instellen. Hoofdprijs betaald hiervoor omdat het een nieuw variant is. De app is onbruikbaar genaamd quality heating met 2.1/5 positieve reviews.
Vervolgens is de gebruiksaanwezing die erbij zit geschreven in zo n gebroken nederlands dat dit een doorverkoop product is uit china.
Vertrouw de reviews niet over dit bedrijf op kiyoh deze zijn omgekocht om positief te lijken. Bespaar uw geld en bestel elswaar.
Bedrijf heeft contact opgenomen na een concrete eis stelling in een mail. Hierbij 20% van het aankoop bedrag teruggestord gekregen. Prima wat mij betreft.
KOOP HIER NIET !!
KOOP HIER NIET !!
Ik heb 2 verwarmingen besteld en betaald.
Slechts 1 ontvangen. Ik word al een maand van het kastje naar de muur gestuurd. Maar ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben.
De ontvangen verwarming (1 vd 2 dus) is ook niet volledig. Wat door hen ook weer in twijfel wordt getrokken.
Ik kan niet meer doen als iedereen die na mij komt verwittigen en koop hier niet! Wij hebben jammer genoeg pech ... geld weg en letterlijk en figuurlijk staan we in de koude.
Bezin eer je begint
Ongelooflijk slechte communicatie als je al antwoord krijgt wanneer je naar de klantendienst belt. Totaal onbetrouwbaar! Bezin eer je begint, het zal je alleen maar een hoop frustraties besparen. 👎🏻👎🏻
Website misleidend, onbetrouwbaar en slechte communicatie
Website laat 'op voorraad' zien. Product besteld. Beloofde levertijd wk-2 2025 wordt opeens veranderd in wk-15 2025. Onbetrouwbaar en slechte communicatie.
Waardeloze service
Had iets besteld, was niet leverbaar maar zou wel komen. Niets meer gehoord, zelf maar weer gebeld, “we bellen u terug, moet even kijken” wederom niets meer gehoord. Mail gestuurd. Oja product is niet op voorraad en komt ook niet meer. U kunt u geld terugkrijgen. 2 weken later weer gemaild omdat het geld nog steeds niet op de rekening stond.
Kortom, waardeloze service. Verdienen hun geld waarschijnlijk te makkelijk, dan hoef je blijkbaar geen kwaliteit meer te leveren.
Hele slechte klantenservice
Volgens het Nederlands recht heeft een consument recht dat een apparaat deugdelijk werkt tijdens de levensduur van het apparaat. Dat is voor een thermostaat (van € 129) niet 2,5 jaar.
Ondanks dat ze daar wettelijk toe verplicht zijn, geeft Quality Heating niet thuis. Een buitengewoon slechte service. Jammer dat het geven van nul sterren niet mogelijk is.
Infraroodpaneel gekocht
Infraroodpaneel gekocht, echter bij aankomst bleek het overduidelijk een terug gestuurd product. Zak van afstandbediening was open gescheurd, het papier zat al vol met boor gaten en de schroeven misten. Contact opgenomen maar er werd niet gereageerd. Daarna een mail terug gehad met een retour bon zonder enige uitleg of excuus. Waardeloos bedrijf.
Smart Infrarood badkamerspiegel 80x60…
Smart Infrarood badkamerspiegel 80x60 gekocht.
Er zit een veel te grote stekker aan die er niet achter past zodra de spiegel wordt opgehangen. Dat moet beter kunnen.
Beter zou een haakse stekker zijn.
Door Dutch heating werd ik doorverwezen…
Door Dutch heating werd ik doorverwezen naar Quality heating. Vreemd want ik had bij Dutch heating gekocht maar die hadden geen verstand van het product dat ze verkochten dus MOEST IK Qualityheating ( waar Dutch heating als dozenschuiver afnemer is) maar benaderen.
Quality heating stuurt me een vervangende afstandsbediening. Het communicatie probleem met het infrarood bleef bestaan dus heb ik op eigen kosten de afstandbediening weer geretourneerd. Ik heb ze geinformeerd over de oorzaak van het probleem en ze ook aangegeven waar de schoen wringt. Daarna noch van Qualityheating noch van Dutchheating iets vernomen. Geen bedankje en ook geen tegemoetkoming van de kosten. Quality heating zou zich moeten afvragen waarom ze aan Dutchheating leveren?
Poor service...
I ordered some heaters and received two damaged and clearly used products (with screw marks and clear fall marks/damage). After reporting (11 days after receiving the undamaged boxes; that I only opened when starting working on the project) I was told I only had 7 days to notify any damage. They were very unhelpful and unfriendly in handeling my queries.
Particularly
- this is against the 2-week period as prescribed by law.
- the product was clearly a returned product with screw marks alongside the damage. They must have known this. Which makes me even more surprised by their unwillingness to come to a solution.
- the box was fully intact, so also the damages have been pre-existing.
Ondeugdelijk apparaat, zeer onbetrouw baar bedrijf
Vorig jaar augustus een infrarood paneel gekocht bij Quality Heating en/of infraroodverwarmingsstore.nl en/of gaslooswonen.nl. Was toen erg warm dus het paneel goed checken was niet goed mogelijk. Pas toen het koud werd bleek het paneel zeer ondermaats te werken. Ze beweerden op hun site dat de warmte nog op een redelijke afstand was te voelen, ergens tussen de 70 cm tot 1 meter. Echter moet ik er bijna tegenaan zitten om warmte te voelen. Inmiddels hebben ze deze afstanden van hun site verwijderd, ik heb er wel nog een screenshot van. Pure misleiding dus. Ik heb herhaaldelijk contact met hun gehad, maar hun reacties zijn voor mij niet acceptabel. De laatste twee keer hebben ze helemaal niet meer gereageerd.
Ik zou echt niets bij hun kopen! Contact met Autoriteit Consument en Markt gehad en die ziet ook dat dit bedrijf opereert onder verschillende namen, meestal geen goed teken. Ik ga samen met ACM mij beraden op verdere stappen. Ben dus tot nu toe voor €165,- voor een niet goed functionerend product het schip in gegaan!
DOE HET NIET, KIJK VERDER
In mijn werkruimte wil ik graag aan het plafon een infraroodpaneel ophangen, zodat ik niet de gehele de hele ruimte hoef te verwarmen en ik lekker achter mijn bureau aan het werk kan. Na zoeken op het internet op bij de QH-FR Serie van Infrarood verwarmingsstore terecht gekomen. Helaas was degene die ik wilde hebben uitverkocht, dus ben voor een 2e kansje gegaan.
Dit 2e kansje was iets goedkoper, maar had alleen verpakkingsschade (zeiden ze). Besteld, en 3 dagen later geleverd.
Ik zat op dat moment in de verbouwing en deze doos dus pas 2 weken later open gemaakt.
Wat bleek: De hoeken van het infrarood paneel waren zwaar beschadigd.
Ik heb gelijk gemaild dat dit ik hier niet mee akkoord ga, toen kreeg ik een allervriendelijkste mailtje dat ik korting kreeg of het terug kon sturen.
Nadat ik daar op in wilde gaan, werd mij vervolgens verteld dat ik te lang had gewacht en dat het transport schade was. (dat was het niet, want de doos waar het nu in zat was onbeschadigd en hij was goed verpakt)
na 5 keer mailen, geen reactie meer. Het blijft stil vanuit Infraroodstore/Qualityheating.
Vervolgens: Er zit geen gebruiksaanwijzig in de doos. En ondanks dat ik redelijk handig ben, werkte het paneel niet op de afstandsbediening. Blijkt dat hij op "off" moet staan om hem te bedienen. logisch.
Nadat de klantenservice niet meer reageerde, heb ik mijn verlies maar genomen om hem op te hangen aan het plafond.
BLIJKT DAT ER APARTE BEUGELS VOOR NODIG ZIJN!
Prima, ik mail de klantenservice weer, of ik die bij hen kan bestellen. Het antwoord:
"Helaas hebben wij deze niet los in de verkoop..
Excuses voor het ongemak."
WTF! Terwijl er duidelijk op de website staat dat het geschikt is voor plafondmontage.
WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF.
ongelooflijk slechte service en afwimpelen verantwoordelijjkheid
Een jaar geleden infrarood verwarmingspanelen gekocht. Drie ervan zonder problemen geïnstalleerd (wel heel summier en niet goede beschrijving) maar twee deden het niet. Steeds gebeld, gemaild, gebeld, steeds tegenstrijdige informatie. De mensen die er werken hebben werkelijk geen idee. Het probleem werd steeds bij ons neergelegd -wij hadden blijkbaar niet goed installeert etc. Andere thermostaat gekocht (ook verkeerd geadviseerd erover en een thermostaat gehad die niet paste bij de panelen) maar ook dat hielp niet. Uiteindelijk na een lang gesprek wilde Infra rood verwarmingstore instellateur laten komen van Zo Veilig. Afgesproken dat als het aan hen zou liggen dat de kosten van Zo Veilig voor hun zouden worden. En ja hoor, dat bleek zo te zijn. Zo Veilig ging alles nameten en kijken en heeft toen een verslag gestuurd dat de schakelaars niet goed waren. Toen ik de rekening aan ze stuurde werd gewoon gezegd dat volgens hun boeken die dag geen telefoongesprek is geweest en dat dit nooit is beloofd. Stom genoeg na het gesprek hebben we geen mailtje gestuurd om te zwart op wit te bevestigen wat toen is beloofd. We waren te goedvan vertrouwen. Het gaat me meer om het principe dan om het geld. Het enige wat ze hebben gedaan is gratis nieuwe schakelaars sturen, die het probleem hebben opgelost. Maar dit heeft ons 179 euro extra gekost. Dus als je geluk hebt en alles doet het is het prima, maar als er iets mis is is de serivice nul komma nul Denk dus na.
Enige vertraging in levering maar prima product
Ik heb voor mijn moeder een infraroodpaneel gekocht (de QH-BV Curved). Het paneel is binnen 10 dagen geleverd, vanwege de drukte (het was ineens kouder geworden). Ik kreeg geen informatie over die leveringsvertraging, dat vond ik jammer.
Wat betreft het paneel zelf, dit zegt mijn moeder erover: "Wat behaaglijk is aan dit paneel is dat o.a. bij televisie zitten kijken het niet alleen heel behaaglijk rond mijn benen en knieën warmte geeft maar dat ik ook mijn handen op de rand kan leggen die net genoeg maar niet te warm wordt om die koude handen ook van die warmte mee te laten profiteren."
Dichte deur, ondanks dat ik gebeld had
Wat een super slechte service! Bel ik speciaal naar deze zaak om te vragen of ze in de middag echt open zijn… antwoord JA. Rij ik dik een uur naar Hilversum, hangt er een briefje dat ze wegens ziekte gesloten zijn. Heb ik dat hele rot eind voor niets gereden, kost me 2 uur en 25 euro aan benzine. Hier nooit meer naar toe!
Chagrijnige verkoopster
Op 23-10-23 een bezoek gebracht aan de winkel van Quality Heating te Hilversum. Verkoopster had duidelijk een maandagochtendhumeur en kwam met een chagrijnig gezicht naar beneden lopen om ons te helpen. Het geven van zeer beperkte uitleg was eigenlijk al te veel moeite voor haar, laat staan iets opzoeken in de computer en al helemaal het moeten invoeren van de order! Ik wou dat ik naar mijn onderbuikgevoel had geluisterd en was weggelopen, want de misère begon nu pas!
Geen kwaliteit en niet bereikbaar.
Een infrarood paneel hoor je op minmaal op 2-3mtr. te voelen, echter de kwaliteit van deze store haalt dat bij lange na niet. Dit is slecht 20cm, daarbij komt ook nog dat de ze niet bereikbaar zijn. Ze hebben er een bandje op staan dat ze het druk hebben, niet bij deze firma kopen het is het geld absoluut niet waard.
Beste plek voor infrarood verwarming
Goede ervaringen met dit bedrijf.
Tevreden
Op 31 januari een convector besteld, deze had ik de volgende dag in huis. Werkt perfect en ik zit er weer warm bij!
Ik heb twee infraroodpanelen met losse…
Ik heb twee infraroodpanelen met losse thermostaten besteld en betaald. Een ontvangstbevestiging gekregen maar alleen de thermostaten zijn geleverd. Daarna diverse mailwisselingen gehad met toezeggingen over de binnenkomst en levering van de panelen maar tot op heden helaas niks mogen ontvangen. Ben dus bang dat ik helaas opgelicht ben!
Na weer een aantal mailwisselingen met excuses van fouten in het systeem etc. toch eindelijk de panelen ontvangen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.