Informatiegids Nederland Anmeldelser 10

2,0

2,0

Under middel

LET OP! Oplichting

Er werd aangegeven dat wij vorig jaar niet de uitgebreide vermelding wilden maar alleen de basis en dat ze dit jaar belden om te vragen of we nu de uitgebreide vermelding wilden. Toen ik aangaf dat wij als bedrijf helemaal geen vermelding wilden was meneer Tom erg verbaasd. Ik heb herhaald en gevraagd of er opgenomen werd dat ik helemaal niets wilde.

24. februar 2026

Let op: oplichters

Gebeld met de melding dat wij afgelopen jaar niet gekozen hebben voor een premium vermelding van € 895,00, maar de standard vermelding van € 395,00. En of ik wilde bevestigen dat we nog steeds geen premium vermelding willen, maar dus gewoon de standard vermelding willen verlengen voor € 395,00 per jaar. Toen ik aangaf dat ik niet gediend bent van deze oplichtingspraktijken reageerde de beller verbaasd alsof ik gek was, ik herhaalde mijn bericht en toen werd de verbinding verbroken

30. januar 2026

Geprobeerd een duur abonnement af te laten sluiten door onjuiste informatie te delen

Ik werd gebeld door iemand die zichzelf voordeed als een medewerker van de gemeente den haag. Hij gaf aan dat we een betaalde listing hadden lopen op informatiegids. (dat waren twee leugens in een zin) hij wilde voor 360,- onze listing verlengen.

Ik vroeg direct door joh ben jij echt van de gemeente? Na aanhouden kwam er schoorvoetend uit dat hij bedrijven binnen de gemeente aan het benaderen was. toen ik door vroeg over ons niet bestaande betaalde account verbrak hij de verbinding.

27. januar 2026

Oplichters

Ze bellen op of je dit jaar ook weer alleen de basisvermelding wilt. Oplichters want een basisvermelding (die je niet hebt bij ze) kost € 395,00.
Gevraagd om de factuur van vorig jaar, zou hij doen en hing op. Ieder jaar hetzelfde.

19. januar 2026

Oplichters

Al diverse malen gezegd dat ze ons bedrijf niet meer moeten bellen. Toch blijven ze het enkele keren per jaar doen. Laatste keer gevraagd naar een leidinggevende, deze kreeg ik niet aan de lijn, ook geen naam. Geprobeerd bij deze partij online een melding te maken. Dit bleek onmogelijk: geen mailadres of telefoonnummer. Ook beide contactformulieren werken niet.
Doen zich voor als lokale informatiegids, maar zijn gewoon oplichters. Niemand betaalt een paar honderd euro om op een website gezet te worden waarop niemand kijkt.

20. november 2025

Misleiding

Bedrijf belt op en doet alsof ik al een abonnement heb en probeert een uitgebreider abonnement te verkopen

16. oktober 2025

Tuig

Doen zich voor als een partij waarmee je eerder zaken zou hebben gedaan.
Laten een werknemer ja zeggen en sturen vervolgens een mail met een bevestiging van de opdracht.
In de voorwaarden staan dreigende teksten. Binnen 5 dagen bezwaar maken, kan alleen via mail of brief, want anders...
Tuig! Blokkeren dit bedrijf.

18. september 2025

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!! Niet intrappen. Ze bellen mij meerdere keren per jaar. Al jaren. Altijd met hetzelfde trucje: ''U heeft altijd een kleine vermelding bij ons. Wilt u dit jaar een grotere vermelding?'' Ik geef al jaren aan dat ik geen zaken met ze wil doen en ze mij van hun lijst af moeten halen. En ze blijven het maar proberen. Verschrikkelijk irritante oplichters.

11. september 2025

informatiegids-nederland

De callcenter medewerker geeft aan dat ik eerder belangstelling heb getoond en voor 500 euro een basisvermelding heb gehad. Er staan welgeteld 5 adressen (van kerken, etc) op deze website van mijn gemeente. Als ik vraag waar de gids online is te vinden, moet ze het eerst navragen (?). Daarna vraag ik waarom het voor mij interessant is om op deze website te staan. Dan zegt ze: weet ik niet, u had belangstelling. Wat een oplichtingspraktijken.

28. juli 2025

Er dette din virksomhed?