Gemeente Kompas Anmeldelser 33

TrustScore 2 ud af 5

1,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mafiose, bellen alsof je al een abonnement hebt. Dit is niet waar, nemen zogenaamd alleen stukje telefonie op waarin jij akkoord geeft. Schending van de AVG privacy wet. Niet in trappen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Telefonisch benaderd door het Gemeente Kompas. Een zoveelste variant op niet aan gemeente verbonden blaadjes of platforms. Of we "net als vorig jaar weer enkel met een basisvermelding à 90,- verme... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Pure oplichting

Pure oplichting. Is al jaren aan de gang. Bizar dat dit niet gestopt kan worden. Op hun websites geen telefoonnummers en geen namen.

AlleMedia B.V. zit hierachter met KVK-nummer: 76917444

14. april 2026

Oplichting

Niet in trappen.

2. februar 2026

Verschrikkelijke ervaring

Verschrikkelijke ervaring! Meerdere keren hebben ze gebeld en na het afwijzen blijven ze doorbellen. Het ergste is vooral dat ze het dan gaan proberen bij mijn werknemers. Nu verplichten ze mij om te betalen.

Tevens komen ze met nepverhalen. Ze zeggen dat wij al een bestaand abonnement hebben, terwijl wij dit helemaal niet hebben.

Ze gaan volgende week een bericht krijgen van mijn advocaat, ziet er niet goed uit voor ze.

27. marts 2026

Onvriendelijk

Erg onvriendelijke man (Joeri) aan de telefoon gehad. Nog nooit zoiets mee gemaakt, geen fatsoenlijk gesprek mee te houden. Pure oplichterij dit!

16. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zo klaar met deze oplichterij

Zo klaar met deze oplichterij! Basisvermelding tegen een tarief per maand waar niets van waar is, toch proberen aan te smeren. En zodra je aangeeft dat hier niets van waar is, wordt bruut de telefoon op de hoorn gegooid.

10. marts 2026

Schandalig

Exact dezelfde verhalen als eerder negatieve reviews. In de drukke periode bellen of we willen verlengen, terwijl met we nog nooit met hun zaken hebben gedaan. Ze moeten zich schamen

20. februar 2026

Oplichters

Oplichters. Ze bellen met de vraag of de basisvermelding nog genoeg is. Terwijl je geen basisvermelding hebt. Wanneer je zegt dat je geen uitbreiding hoeft koop je dus als het ware de basisvermelding. Wanneer je om meer informatie vraagt kappen ze het gesprek af en zullen ze de informatie zogenaamd wel mailen.

11. februar 2026

Boeven

Boeven! Agressieve verkoop, na nee gewoon drie keer terug bellen met andere nummers. Dat ik al een vermelding had, en of ik die wilde verlengen!?

Niets van waar, nog nooit van ze gehoord.

11. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

stelletje oplichters zijn het!

stelletje oplichters zijn het!
gebeld door dit bedrijf en er word verteld of je je abbonement wilt verlengen, ookal ben je hier nog geen lid. je word misleid waar je bijstaat. alleen opnames van het tweede gesprek, niet het eerste waar deze info word verteld. ik heb er buikpijn van....

SCHOFTEN.

10. december 2025

Telefonische oplichting

Telefonisch benaderd met de mededeling dat ons bedrijf al automatisch in de “gemeentegids” staat voor €89,-, met de suggestie om dit te upgraden. Dit is oplichting. Wij hebben geen enkele relatie met deze partij.

30. januar 2026

Oplichters

Oplichters! Zeggen dat je vorig jaar hebt gezegd geen uitgebreide advertentie te willen maar dat de basisadvertentie van 89 euro voldoende was.
Ook de basisadvertentie van 89 euro hebben wij nooit bij hun geplaatst dus ze liegen simpelweg.

28. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slinkse trucjes voor ongewenste dienstverlening

Of we "net als vorig jaar weer enkel met een basisvermelding à 90,- vermeld willen worden in hun gemeentegids." Dit hebben wij nooit eerder gedaan en zullen wij ook nooit doen. O.b.v. leugens over eerdere samenwerking probeert men een ongewenste dienst op een onbekend platform of boekje in de maag te splitsen. Snode praktijken die in de kiem gesmoord dienen te worden. Wees gewaarschuwd en trap er niet in!

16. januar 2026

Ratten zijn het....

Ikzelf en een deel van onze medewerkers wordt regelmatig door dit 'bedrijf' gebeld (ondanks dat we al 50x aangegeven hebben dat ze NIET meer hoeven te bellen). Ze geven je de indruk dat je al jaren een vermelding hebt in de Gemeentegids, en willen dan dat je telefonisch bevestigt dat dit door mag lopen. Ze proberen je echt in de val te laten lopen (door misleiding). Helaas heeft een poos geleden één van onze medewerkers ermee ingestemd (ervan uitgaande dat het al jaren zo was) en dan zit je er dus aan vast. Na veel mailen uiteindelijk voor elkaar gekregen dat we de factuur niet hoefde te betalen.

Vandaag weer gebeld, wederom direct aangegeven dat we niets meer met ze te maken willen hebben, en dat ze NOOIT meer hoeven te bellen, dan hangen ze chagrijnig op.

Wij zijn een bedrijf, en ik dacht dat verkooptelefoontjes alleen toegestaan waren bij expliciete toestemming, maar die hebben we zeker nooit gegeven.

Ik zou NIET in zee gaan met deze oplichters eerste klas.

15. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heel sneaky, gewoon ordinaire advertentie pushers

Werd zojuist door ze gebeld, deden net alsof ik al bij hun in de "gemeente gids" stond en hun al maandelijks 89 euro betaal. Of ik dat zo door wil laten lopen, dan stuurt hij namelijk even en mail om dat te bevestigen. De meneer deed zich voor alsof hij voor de gemeente werkte, en na aanhoudend doorvragen (ik had namelijk geen idee waar hij het over had) werd duidelijk dat ik gewoon op een bellijst stond en dat zij niet werken voor de gemeente en het gewoon een commerciële partij is die je een advertentieplek wilt verkopen. Kan me goed voorstellen dat je hier op een zwak moment intrapt want het kwam echt overtuigend over. Wees gewaarschuwd!

15. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters, niet mee in zee gaan

Misleiding in optima forma. De naam wekt de indruk dat ze handelen namens een gemeente, maar dat is niet zo. Ze blijven je stalken en dreigen met incassobureaus. Criminele praktijken, gelijk ophangen en mails niet beantwoorden.

29. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Per ongeluk een uitgebreide vermelding…

Per ongeluk een uitgebreide vermelding afgenomen, wat volledig onze eigen fout was. We zijn daarna uitstekend geholpen door Ron. Hij dacht mee en heeft ervoor gezorgd dat we voor de volgende periode konden overstappen naar een basisvermelding. Alles werd snel en netjes geregeld en onze website stond direct weer bovenaan. Zeer tevreden over de service.

19. december 2025

PAS OP

PAS OP! Misleiding!!

Dit bedrijf belt met de overtuiging dat je al een abonnement bij hun hebt lopen en geven aan dat het gaat om een verlenging. Door de snelheid van het gesprek en deze overtuiging geef je snel akkoord of geef je aan niks te willen veranderen. Van dit gesprek hebben ze geen opnames, maar een gesprek waarin je akkoord geeft sturen ze opnames van met bewijs.... Pure oplichterij!!
Annuleren van de overeenkomst kan allemaal niet meer. Ze blijven facturen sturen en dreigen direct na de eerste mail met incasso.
Wij hebben het netjes geprobeerd op te lossen, maar zijn nu zover gedreven dat we de correspondentie hebben gestopt en niet gaan betalen.

Verschrikkelijk bedrijf!

1. september 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.