De bestelling (een kunstboeket) was niet gelijk aan de foto op de site. Er zaten 4 bloemen niet in, deze waren wel vervangen door andere bloemen, echter de kleurstelling van het boeket veranderde hie... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mei 2018, 2 witte plantenbakken (100x100x40) besteld via de website van Indoor 2.0 (qua prijs de voordeligste), binnen zeer korte tijd netjes de bevestiging ontvangen en op de hoogte gesteld via e-m... Se mere
Uitstekend geregeld. Steeds op zoek naar de scherpste prijs, kom ik altijd weer uit bij Indoor TweePunt Nul. Ik heb hier de afgelopen jaren vaker gekocht en wat mij opvalt is dat de uitstekende com... Se mere
de bezorging van de bestelde plantenbak verliep uitstekend, maar naderhand bedacht ik me dat ik de chauffeur die die zware bak naar de 1ste verdieping bracht, wel iets had mogen geven. de bak is inmid... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Indoor 2.0
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kontaktoplysninger
Hestiastraat 10, 5047VA, Tilburg
- 0627570916
- info@indoortweepuntnul.nl
- indoortweepuntnul.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Tevreden
Bestelling en levering is goed verlopen, bloembollen zien er vers en gezond uit.
prima service
Correcte en snelle afhandeling van bestelling. En vooral: een goed en mooi product!
service is top
De service is gewoon goed. Het product prachtig!
Super goede service en mooi product!
Omdat ik opzoek was naar een binnenpot met schotel, heb ik Indoor2.0 gemaild of er bij de pot die ik mooi vond (online) ook een bijpassende schotel leverbaar was. Een aantal dagen later kreeg ik netjes een foto opgestuurd met de schotel die bij de pot paste. Uiteindelijk alleen de pot besteld, er bleek toch geen bodemgat in te zitten, en direct ontving ik een mailtje wanneer de (gratis) bezorging zou kunnen plaatsvinden. De jongeman die de pot kwam brengen heeft hem helemaal naar onze voordeur gebracht, op de 3e verdieping. De pot is prachtig, precies zoals op de foto. Daarnaast ben ik super blij met de service van Indoor2.0. Hier koop ik in de toekomst weer!
Goede service.
Bestelde niet meer leverbaar. Kreeg een alternatief aangeboden of geld retour. Prima opgelost.
Super service totaal compleet!
Compleet en goede service.
Snelle levering aan huis.
zeer professioneel en klantvriendelijk!
Van bestelling tot aflevering zeer vriendelijk personeel!
Meer dan goed!
Ik had 2 mooie mooie schalen besteld en deze zijn de volgende dag al geleverd. Niet door Post NL, maar door een van de mannen van Indoor2.0 zelf.
Keurig netjes en een zeer vriendelijke kerel.
Super bedankt!
Ik ben er erg blij mee!
Top bijzet tafel! Leuke showroom.
Tijdens mijn visite aan een tante in Tilburg. Kwam ik langs de showroom van indoor 2.0. Wat een leuke producten tegen echt scherpe prijzen! Na wat kussentjes gekocht te hebben, ben ik op de webshop verder gaan speuren naar leuke hebbedingetjes. Deze dan ook direct besteld, het werd een leuke houten bijzettafeltje. Nadat ik dit online besteld had, werd ik de volgende dag keurig gebeld door Benno (de jongen die mij ook in de showroom netjes te woord stond) deze besprak samen met mij de leverdatum, en levertijd van het bijzettafeltje. De volgende dag om 17:15 leveren ( dit i.v.m. mijn werk ) en stipt om 17:15 stond de leverancier ( ook gekleed in indoor 2.0 kleding, dus geen standaard bezorger) hij pakte samen met mij het tafeltje uit, en nam het verpakkingsmateriaal mee retour.
Sorry voor mijn wat lange verhaal! Kortom een super ervaring met indoor 2.0. een aanrader!
Kan niet beter!
Vandaag zijn mijn bloemen die ik online heb besteld aangekomen. Wat een service! De bloemen zijn door Indoor 2.0 zelf afgeleverd. Helemaal gratis! En alles natuurlijk alles met een lach.
De volgende keer kom ik zeker weer bij jullie!
Ongekend klantvriendelik
Wat een verademing in deze tijd zo'n klantgerichte houding.
Wij hadden kunstfruit besteld en vooraf betaald.
Telefonisch werd ons meegedeeld dat er 1soort niet geleverd kon worden en ook niet
meer besteld.
Wij stelden voor om er voor dat bedrag een ander stuk fruit bij te doen.
We kregen een heel persoonlijk briefje bij onze bestelling met de mededeling dat ze van al het fruit
dat we besteld hadden er 1extra bij hadden gedaan.
Fantastisch!
Ongelooflijk
Gratis bezorging zelf bij een klein prijsje, hoe kunnen zij het daarvoor doen? Ik wist niet goed of ik het geloven kon, maar super netjes afgehandeld en binnen een week in huis. Bedankt.
super mooi!!!! net echt
snel thuis bezorgd
en de bloemen zijn net echt
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.