Se, hvad kunderne siger
Mei 2018, 2 witte plantenbakken (100x100x40) besteld via de website van Indoor 2.0 (qua prijs de voordeligste), binnen zeer korte tijd netjes de bevestiging ontvangen en op de hoogte gesteld via e-m... Se mere
Uitstekend geregeld. Steeds op zoek naar de scherpste prijs, kom ik altijd weer uit bij Indoor TweePunt Nul. Ik heb hier de afgelopen jaren vaker gekocht en wat mij opvalt is dat de uitstekende com... Se mere
de bezorging van de bestelde plantenbak verliep uitstekend, maar naderhand bedacht ik me dat ik de chauffeur die die zware bak naar de 1ste verdieping bracht, wel iets had mogen geven. de bak is inmid... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Indoor 2.0
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kontaktoplysninger
Hestiastraat 10, 5047VA, Tilburg
- 0627570916
- info@indoortweepuntnul.nl
- indoortweepuntnul.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Boeket niet gelijk met bloemen van de foto op site
De bestelling (een kunstboeket) was niet gelijk aan de foto op de site. Er zaten 4 bloemen niet in, deze waren wel vervangen door andere bloemen, echter de kleurstelling van het boeket veranderde hierdoor. Bij navraag bleek dat niet alle bloemen voorradig waren. Ik had dit graag vooraf geweten, of in ieder geval na het plaatsen van de bestelling.
Prima snelle levering en onbeschadigd…
Prima snelle levering en onbeschadigd gearriveerd.
Mooi kunstboeket bloemen voor dat geld
Product snel en correct geleverd.
Na een probleempje met de verzending…
Na een probleempje met de verzending werd er een prachtig boeket thuisbezorgd.
Excellent service
Prima product
Prima product. Jammer dat op de lijn tussen fabrikant en Indoor wat ruis zat en er enige vertraging bij de levering was.
Hele goede service en vriendelijke…
Hele goede service en vriendelijke bezorger. Bedankt!
Beste,
Beste,
Wij hebben onze bestelling van 24 mei nog steeds niet ontvangen en krijgen geen antwoord.
Mvg,
Snelle levering en goede bezorgservice
Snelle service,mooie bloempotten
Topzaak!
Een betrouwbare zaak met ruime sortering, prima service en snelle levering
Het was een super service,
Het was een super service,
Nadat ik t bedrijf had gebeld voor een produkt, vertelde men mij, dat t even tijdelijk niet voorradig was.
De andere dag zou t binnen komen, ik bestelde het en 1 dag later in huis.
Erg vriendelijk te woord gestaan.
Top
Alles inorde
Goede snelle service
Goede snelle service, we hadden een verkeerde bak besteld maar ook dat was geen probleem in hem om te ruilen!
Kunstplant erg mooi van kwaliteit.
Kunstplant erg mooi van kwaliteit.
Met vragen snel en professioneel geholpen per telefoon.
Zeer snel thuis bezorgd.
Bestelling geheel volgens afspraak…
Bestelling geheel volgens afspraak bezorgd. ( van te voren een telefoontje, verzoek om de potten achter het huis te plaatsen bij afwezigheid). Gaan zeer zeker nog een order plaatsen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.