De bestelling (een kunstboeket) was niet gelijk aan de foto op de site. Er zaten 4 bloemen niet in, deze waren wel vervangen door andere bloemen, echter de kleurstelling van het boeket veranderde hie... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mei 2018, 2 witte plantenbakken (100x100x40) besteld via de website van Indoor 2.0 (qua prijs de voordeligste), binnen zeer korte tijd netjes de bevestiging ontvangen en op de hoogte gesteld via e-m... Se mere
Uitstekend geregeld. Steeds op zoek naar de scherpste prijs, kom ik altijd weer uit bij Indoor TweePunt Nul. Ik heb hier de afgelopen jaren vaker gekocht en wat mij opvalt is dat de uitstekende com... Se mere
de bezorging van de bestelde plantenbak verliep uitstekend, maar naderhand bedacht ik me dat ik de chauffeur die die zware bak naar de 1ste verdieping bracht, wel iets had mogen geven. de bak is inmid... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Indoor 2.0
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kontaktoplysninger
Hestiastraat 10, 5047VA, Tilburg
- 0627570916
- info@indoortweepuntnul.nl
- indoortweepuntnul.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
uitstekende kwaliteit
Snelle levering!
Snelle levering en ook nog eens op de dag die ik als voorkeursdag had aangegeven.
Snelle levering, waterschaal te groot.
Snelle levering. Alleen waterschaal hadden ze een paar maten te groot geadviseerd.
Prima kwaliteit ensnelle levering
Zeer tevreden
De levering van de bestelde terracotta pot verliep zeer correct. De vriendelijke, enthousiaste chauffeur belde dat hij binnen een halfuurtje zou arriveren, droeg de pot naar de plek van bestemming.
Helemaal van Tilburg naar Zuid-Limburg, zonder leveringskosten. Compliment voor deze service.
Prima levering
Prima levering, behulpzame bezorger, durfde in zijn eentje niet de geleverde bloembakken naar het dakterras te brengen. Is weggegaan en naderhand met een collega teruggekomen en samen gezorgd dat ze boven op hun plaats kwamen te staan. Top!
Snelle en nette levering!
Snelle correcte levering én mooie…
Snelle correcte levering én mooie producten voor een schappelijke prijs, zeker een aanrader!
Zeer snelle en correcte levering
Uitstekende tijd voor mij gebracht…
Uitstekende tijd voor mij gebracht (tegen etenstijd). en zeer vriendelijk. Zware schaal was het en wilde het desnoods ergens zetten. Netjes afgehandeld.
Mooie potten
Mooie potten, goede prijs, fantastische service. Mijn terraspotten koop ik al een tijd, nergens anders
Al meerdere bestellingen geplaatst…
Al meerdere bestellingen geplaatst altijd goede service, correcte en snelle afhandeling
Prima geregeld
Prima geregeld, goede afstemming van de levering en erg mooie plantenbak.
Niet geleverd!
Naar aanleiding van de positieve ervaringen een bestelling gedaan van een voorraad product, wat hebben we daar een spijt van!
Afspraken zijn niet nagekomen. Als je belt krijg je de voicemail maar geen rechtstreeks contact. Wel wordt je later teruggebeld, dat is het enige positieve.
Volgens de site moet je binnen 24 uur na bestelling een voorstel van datum/tijd voor aflevering ontvangen, niet dus. Diverse keren gebeld en gemaild, hierop zijn beloftes gedaan die niet zijn nagekomen. Het product was onderweg, niet naar ons, maar retour Indoor 2.0! reden onbekend. Terwijl wij nooit een track en trace code hebben ontvangen. Er werd beloofd dat dezelfde dag een nieuw product (op voorraad) zou worden opgestuurd. Een poosje later werden we gebeld door Benno van Woensel met de mededeling dat hij de order annuleert en het betaalde metéén heeft teruggestort. Wat de reden van annulering is, is ons niet bekend; product toch niet op voorraad?
Wat betreft de terugbetaling: normaliter is dat binnen een paar uur zichtbaar, uiteindelijk hebben we het bedrag wel terugontvangen, helaas heeft dit dan weer 2 dagen moeten duren!
Via een andere website een identiek product besteld en de volgende dag ontvangen, zoals het hoort.
Voor ons géén Indoor 2.0 meer!

Besvarelse fra Indoor 2.0
bestelling goed gegaan, losse factuur blijkt niet te kunnen
Ik wilde graag een btw factuur ontvangen, tot dusver nog geen reactie op gehad. Spullen zelf waren binnen een redelijke tijd gearriveerd conform bestellen.

Besvarelse fra Indoor 2.0
Prima
Prima. Mooie kunstbloemen ontvangen alleen was de levertijd wat lang.
Mooi assortiment
Mooi assortiment, goed verpakt, vriendelijk contact, 1 puntje van aandacht is misschien meer communicatie wanneer eea wordt geleverd of vermoedelijke datum van levering
Lange wachten op de bestelling (…
Lange wachten op de bestelling ( feestdagen .)
Bestelling niet compleet .
Daarna wel keurig verzorgt