Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jeg startet med Nathalie i slutten av juni, noe jeg ikke angrer ett sekund på!😍 har en hektisk hverdag med jobb å ei lita ei på hjemmebane. Nathalie gjør det «lett» å få et balansert fint kosthold so... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fitness- og ernæringstjeneste

Skrevet af virksomheden

Online Coaching Tilpasser kosthold og treningsprogrammer for en bærekraftig og varig livsstilsendring. Kompetanse innen trening under og etter graviditet og jobber mye med post partum, livsstilsendring, vektreduksjon og styrke kroppen.

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kan anbefale Nathalie om du trenger…

Kan anbefale Nathalie om du trenger starthjelp og støtte for å komme i gang med trening og bedre kosthold. Jeg har fått et helt annet syn på styrketrening som var det jeg ville ha hjelp med! Har gått fra å grue meg til økt til å glede meg! 😊

5. februar 2026

Fantastisk støttespiller

Nathalie har hjulpet meg til å ta gode kostholdsvalg for meg og min familie. Dette er et opplegg med trening og kosthold som fungerer i en hektisk hverdag med små barn - også i lengden. Nathalie har hjulpet meg til å ta mer vare på meg selv og på den måten også ha mer energi å gi til familien min. Hun skjønner godt hvordan småbarnslivet er og er en fantastisk god støttespiller

3. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dette får jeg ikke anbefalt nok

Dette får jeg ikke anbefalt nok! Oppfølgingen jeg har fått av Nathalie har vært 10/10. Hun er tvers igjennom et godt menneske som er ekstremt god i jobben sin. Nathalie er virkelig en fantastisk coach som motiverer, setter nødvendige grenser og heier meg frem. Hun bidrar med kloke råd og gode ord, særlig i perioder der motivasjonen settes på prøve. Kostholds- og treningsplanene blir skreddersydd for å passe inn i en travel hverdag, med et sterkt fokus på at livsstilsendringen skal være både gjennomførbar og bærekraftig over tid.
Gjennom hele prosessen har hun gjort løpende justeringer, vært rask til å svare på henvendelser, og til og med bistått meg med personlig oppfølging på treningssenteret. Jeg vil spesielt anbefale mødre å velge Nathalie. Hun har en unik forståelse for familielivets logistikk, utfordringer knyttet til tid og energi, og ikke minst hvordan kvinnekroppen fungerer til en hver tid 🙏🏽

3. januar 2026

Fantastisk!

Startet med coach Nathalie ca 2 mnd etter siste fødsel og har ikke angret et sekund! Jeg gikk opp 46 kg i løpet av 2 tette svangerskap og ønsket profesjonell hjelp for å komme tilbake. Å ha Nathalie har virkelig gitt resultater! Til sammenligning gikk jeg ned bare 13 kg "på egenhånd" etter første fødsel mot 32 kg and counting med hjelp fra Nathalie etter andre fødsel. I tillegg har hun endret synet mitt på kropp og trening etter svangerskap til et mye sunnere og bedre syn❤️ Hun er veldig flink til å se hele mennesket og lager balanserte og tilpassende planer i forhold til både kosthold og trening. I en hektisk hverdag med 2 små er Nathalies planer og hverdagsknep virkelig gull verdt!
Jeg vil varmt anbefale Nathalie til alle - Og spesielt til kvinner under og etter svangerskap⭐️ Hun er virkelig dyktig!

20. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg er så fornøyd med Nathalie…

Jeg er så fornøyd med Nathalie som coach. Hun svarer raskt og er alltid på «ballen» hvis det er noe man etterspør eller trenger veiledning på. Jeg har hatt Nathalie som coach i ca 10 uker nå, og allerede begynt å føle meg mer som meg selv igjen. Både utseendemessig og psykisk. Masse energi og overskudd som gjør hverdagen lettere. Anbefaler alle som tenker på å få seg en coach å velge Nathalie!! Angrer ikke et sekund, og skulle ønske jeg gjorde det mye tidligere 🩷

24. november 2025

Fantastisk oppfølging

Har hatt 35 veker med fantastisk oppfølging frå Natalie og Inbalance Livsstil. Nydeleg app med mykje gode og nyttige funksjonar. Innsjekk kvar veke har gjort at eg har følt på litt forpliktelse, men likevel har det ikkje gått ut over kvardagen og familielivet på nokon måte. Eg har gått ned over 14kg på desse 35 vekene og er veldig fornøgd med resultatet - og har fått masse nyttig kunnskap og erfaring til å ta med meg vidare på reisa! Tusen takk for veldig god oppfølging 🥰

21. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Superfornøyd med all hjelp og støtte…

Superfornøyd med all hjelp og støtte fra Nathalie i denne nye reisen etter fødsel!😍 Kosthold, trening, tips og triks - alt er super lett tilrettelagt, lettvint og noe alle kan få til! Hun er lett tilgjengelig, svarer fort og svært dyktig i jobben sin 🤩 Gleder meg til veien videre med henne!

29. september 2025

Forandret livet og tankesettet

35 uker og store forandringer med enorm hjelp fra Nathalie! Viste ikke helt hvor jeg skulle starte, da man har prøvd og feilet mange ganger før. Med et spark i rumpa og Nathalie som motivator skjedde det endringer! Kroppen ble lettere, og cm forsvant fra kroppen. Jeg hadde ekstremt høye krav til meg selv, og tenkte at så lenge vekta gikk ned så ville jeg bli fornøyd med meg selv. Men det var å endre tankesettet som blei det viktigste, og her var Nathalie helt strålende med støttende ord og en samtale partner, når ting var tøft. Jeg har fortsatt ekstra kilo på kroppen, men - 14 kg og over 100 cm smalere på kroppen! Men jeg skammer meg ikke lenger for at magen disser, lårene disser. Jeg går i shorts og bikini, fordi jeg er stolt av alt jeg får til og hva kroppen min klarer! To barn, overlevd kreft og jobber stadig videre mot en sunnere og sterkere kropp. Uten å «straffe» seg selv for å kose seg innimellom! Jeg er veldig fornøyd med å ha Nathalie som coach!

20. september 2025

Nathalie

Nathalie er virkelig en unik kvinne med masse kunnskap! Hun setter så fint ord på ting, er super motiverende og et nydelig menneske. Støtter og heier på deg hele veien.
Nathalie kom inn i livet mitt hvor alt føltes tungt og mørkt. En tung kropp etter to graviditeter, lite energi og dårlig selvbilde. Jeg hadde virkelig ikke klart dette uten hjelpen hennes, og hver uke med innsjekk med Nathalie er et høydepunkt for uken. Hun snur fort en dårlig dag til å bli en fin en og negative tanker til å bli positive!
Jeg anbefaler Nathalie til alle og er stolt over å fortelle andre at akkurat hun er min coatch! ❤️

25. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nathalie kom som en reddende engel i…

Nathalie kom som en reddende engel i tiden etter fødsel. Med en kropp som føltes fremmed og en ny hverdag ble livet snudd opp ned. Nathalie har hjulpet meg med å finne treningsgleden og lært meg nytten av næringsrike måltider. Jeg hadde aldri kunnet vært foruten coaching med Nathalie og anbefaler det på det sterkeste til alle jeg kjenner som er i samme situasjon som meg🩷 heia kvinner og heia Nathalie!

24. juni 2025

Narhalie er en fantastisk Coach

I 1 år har jeg hatt Narhalie som coach og det er et år jeg setter veldig stor pris på. Hun har hjulpet ikke bare meg, men også min familie. Ved å gi gode råd og veiledning som passer til min livssituasjon har jeg nådd målet mitt om en bærekraftig livsstil. Jeg nådde også mine mål rundt vektreduksjon. Jeg anbefaler Nathalie som coach på det varmeste. Hun er varm og god i tilbakemeldinger, gjør justeringer ut fra behov og utfordringer, motiverer og er genuin og interessert i deg. Takk for et fantastisk år!

17. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nathalie har mye kunnskap å lære bort

Nathalie har mye kunnskap å lære bort, samt at hun strekker seg langt for å hjelpe deg i å nå målene dine. Hun har en god måte å motivere på og man kjenner seg godt ivaretatt av henne! Alltid positiv og har lært så mye av henne allerede. Vil virkelig anbefale henne!

14. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fornøyd med Natalie som coach

Super fornøyd med Natalie som coach! Angrer ikke et sekund. Enkelt treningsprogram som kan gjennomføres hjemme, god og enkel mat som passer hele familien og rom for litt kos🥰 om motivasjonen er litt dårlig en uke, så får Natalie den på plass igjen ganske kjapt! Anbefales!!

28. april 2025

Varm anbefaling av coach Nathalie

Varm anbefaling av coach Nathalie! Kompetent, motiverende og en utrolig god støtte å ha. Nathalie gjør en helt fantastisk jobb. Hun er tilgjengelig og gjør raskt justeringer når det er behov for det. Appen i seg selv er veldig brukervennlig, lett å finne frem i, samt en god dagbok å ha for å loggføre trening og annet.

24. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er kjempefornøyd med denne…

Er kjempefornøyd med denne coaching-opplevelsen, det er virkelig verdt hver krone og jeg ville ikke vært foruten. Her har vi en dame som virkelig forstår seg på kundene sine og har en god måte å motivere og engasjere - samt spre kunnskap. Har følt meg veldig trygg i hennes armer, i tillegg til at appen er et veldig godt verktøy der du har alt du trenger😊

9. februar 2025

Hvor skal jeg starte?

Hvor skal jeg starte?
Jeg ble motivert av en venninne til å gå i gang med coach, har lenge tenkt på det selv.. men tok aldri steget.. jeg angrer ikke ett sekund på at jeg gikk i gang med det! Det som gjorde meg usikker var at jeg trengte en coach som kunne legge opp en plan til en småbarnsmor i full turnusjobb.. Her passer Nathalie helt utmerket inn! Hun er selv småbarnsmor så det øker troverdigheten til henne som coach betraktelig! 😍
Jeg gikk i gang med Nathalie før jul, og det er jeg så veldig glad for at jeg gjorde, jeg fikk starte reisen min med henne i ryggen, og fikk kjenne på dette med høytid og livsstilsendring sammen, det er mulig!!🤩
De ukentlige check-in’sene er gull verdt! Jeg får selv reflektert litt over hva som har gått bra og hva som har vært utfordrende, samtidig som at jeg får gode tilbakemeldinger og ekstra motivasjon for en ny uke🤩
Appen er helt fantastisk, med god oversikt i oppskriftene og veiledning til øvelsene til trening! Det er mulig å hurtigtillegge mat hvis man f.eks også bruker lifesum☺️

Jeg er langt unna mitt mål, men det har skjedd en endring i tankesettet mitt på disse to månedene, Nathalie har ikke fokus på rask vektnedgang, men en god og varig livsstilsendring

29. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Når jeg gikk inn i dette var jeg kjempe…

Når jeg gikk inn i dette var jeg kjempe usikker på opplegget og på meg selv å min evne til og fullføre. Men så kom Nathalie inn fra sidelinjen og pumpet meg full av motivasjon, selvsikkerhet og pågangsmot. Jeg er en månde inn i min reise og jeg føler meg mer og mer selvsikker. Jeg har vokst opp med og få høre at jeg ikke er god nok og at kroppen min ikke er bra nok. Å det og snu dette er vanskelig. Men igjennom denne livsendringen får jeg mer og mer selvsikkerhet. Jeg kjenner at jeg begynner og få kroppen min tilbake, jeg kjenner en glede over min egen kropp som jeg ikke har følt på veldig veldig mange år. Å det er det Nathalie som skal ha æren for. Hun plukker meg opp med så masse fine ord og motivasjon. Hun lar meg vite hvor bra jeg gjør det, å kommer med råd når ting er vanskelig. Hun endrer og tilrettelegger for meg uannsett hvor mange ganger jeg spør om det. Hun er min bauta i denne reisen, å det er så deilig og vite at jeg har henne og lene meg på om jeg skal føle at jeg feiler. Jeg er så evig glad for at jeg tok steget og gikk inn i denne reisen. Endelig har jeg troen på at jeg kan fullføre ❤️
Anbefaler sterkt og ta steget du også, for dette er verdt hver en fiber i kropp og sjel!

4. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg vil varmt anbefale coach nathalie 🥹…

Jeg vil varmt anbefale coach nathalie 🥹 Hun har en unik evne til å hjelpe deg med å finne balansen mellom trening, kosthold og småbarnsliv, med et spesielt fokus på kvinnekroppen og post-partum-perioden 💗🧘‍♀️✨ Nathalie har hjulpet med i gang med trening og kosthold etter graviditet, men først og fremst hjulpet meg med å skape et bærekraftig tankesett rundt både trening og kosthold.

Nathalie er så mye mer enn en vanlig coach, som følger med på at du når målet ditt om vektnedgang. Som man kanskje forbinder coaching med (?). Det har iallfall vært min holdning til personlig trenere/coaching, o.l. Men kanskje du (som meg) synes kosthold og trening kan være overveldende, eller sliter med et prestasjonsjag som gjør det vanskelig å finne roen, da er Nathalie den rette for deg. Hun er utrolig jordnær, realistisk, omsorgsfull og motiverende – en coach som virkelig ser DEG som menneske ✨🫶💗

Hun sjekker inn regelmessig, gir verdifulle råd og tilpasser opplegget ditt etter dine behov. Hele veien heier hun på deg, og det gjør en enorm forskjell. For meg har samarbeidet med Nathalie vært en game-changer, og jeg kan ikke få anbefalt henne nok.

Om du ønsker en coach som virkelig bryr seg, er Nathalie det beste valget! 🫶✨

10. december 2024

Veldig god coach!

Her får man skikkelig god oppfølging og hjelp til å endre på livsstilen sin etter graviditeten! Nathalie er en så god og snill dame som ser hver enkelt kunde og gir virkelig av seg selv for å gjøre andre gode! 😍 Man merker raskt at det er ikke bare for penger hun gjør denne jobben, hun er genuint opptatt av at andre skal lykkes og klare å finne sin ballanse i livet! Jeg har testet andre livsstilsendrings programmer, men Natalie er noe for seg selv! Her finner man en vei sammen med henne som er spesielt tilpasset meg og mine behov, og ikke et standard oppsett alle skal gjennom! Jeg er veldig glad for at reklamen til Nathalie dukket opp på Instagram for noen måneder siden!

21. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hvorfor startet jeg ikke før?!!

Hvor skal jeg begynne.. Jeg har nok som mange andre hatt ønske om å begynne, ønske om og ta tak og prioritere meg selv.. Men utsatt! Kom tilfeldigvis over Nathalie og vi hadde en fin samtale. Jeg tenkte nok som mange at dette har jeg ikke rå til, burde jo få til dette selv.. men det gjorde jeg ikke. Så jeg bestemte meg, og har ikke angret ett sekund! Nathalie er kunnskapsrik, tilrettelegger, lytter, svarer rasket, kommer med gode råd og stiller spørsmål. Dette er mat og aktivitet/trening tilrettlagt for og må dine mål. Vanlig mat for hele familien. Og tenk og kunne ha kosekveld men fortsatt gå ned i vekt! Jeg har brukt tid, men lært vanvittig mye på veien!! Jeg er så takknemlig for Nathalie og den tiden hun dedikerer til sin jobb og oss som kunder!

1. december 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.