Immo Point Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het team van Immopoint heeft ons erg professioneel en doortastend begeleid bij de verkoop van ons appartement. Ze zijn altijd bereikbaar, en steeds met de glimlach.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben net ons appartement via Immo Point Topo verkocht en hebben mogen rekenen op een sublieme service van A tot Z van alle drie de makelaars van dit kantoor. Ook in het verleden hebben we hen s... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Reeds voor de derde maal app verhuurd via Immo point Hannes in lier. Met snel resultaat.Ons aanspreekpunt was steeds Kassandra. Zij was ; stipt,correct, steeds bereikbaar, gedreven en punctueel. Ook... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ejendomskonsulent
  2. også i
  3. Boligmægler
  4. Ejendomsadministrator
  5. Ejendomsmesse
  6. Ejendomsmægler
  7. Vurderingsinspektør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De kracht van een netwerk Meer kennis voor meer kwaliteit en rendement

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik zou hen aan iedereen aanbevelen

Mijn vertrouwen in immokantoor was volledig weg maar dankzij Immopoint Schelle kan ik iedereen aanraden om met hen in zee te gaan om hun woning te verkopen. Vlot, correct, klantvriendelijk en staan steeds voor je klaar. Ik ben een zeer tevreden klant 😊

Goedemorgen Brenda,
Met zo een review kan je niet anders dan blozen en glimlachen :-)
Bedankt voor de mooie woorden. Erg fijn te lezen dat onze inspanningen gewaardeerd worden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zwaar ondermaats

Niets dan loze beloftes en leugens bij Immo Point Wuustwezel. Veel gladde praatjes, maar zowel koper als verkoper komen hier bedrogen uit. Ze doen zich alwetend voor, maar de communicatie en nodige kennis van zaken (vergunningen, etc) zijn zwaar ondermaats. Verkoop heeft daardoor heel lang aangesleept en beide partijen hebben daardoor veel geld verloren. Verspil hier je geld niet aan!

Geachte mevrouw Bogaerts,
Beste Yoshi,
Spijtig dat u het uiteindelijk zo hebt ervaren.
Samen met de verkopers is er in deze verkoop voortdurend gezocht naar een oplossing van de problemen waar u tegen aan bent gelopen. Gedurende dat gehele traject heeft de organisatie met u meegewerkt aan de regularisatie die u zelf wenste uit te voeren.
Tijdens dit traject is er tot op heden nooit een opmerking of klacht van u binnengekomen om adequaat te kunnen reageren. Verkopers waren in elk geval zeer tevreden.
Wij blijven ter uwer beschikking staan bij verdere vragen.

Zeer klantgerichte

Zeer klantgerichte, vriendelijke en to the point service !!

Geachte heer Peeraer,
Goedemorgen François,
Bedankt voor uw positieve review! Klantentevredenheid is onze topprioriteit! Het is dan ook erg fijn te lezen dat dit zo ervaren wordt!

Een aanrader!

Zowel een woning gekocht al verkocht via Immo Point Vleugels.
Wat een top team... Mathias die steeds klaar stond voor raad en advies.
Ook de verkoop van onze woning ging zeer vlot, en onze woning was op een paar dagen verkocht!

Een aanrader!

Geachte mevrouw Schoolmeesters,
Goedemorgen Leen,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super vlotte verkoop en verkoop van de…

Super vlotte verkoop en verkoop van de panden.
De makelaars zijn top in hun vak.
Zeer vriendelijke aangename sociale sfeer.

Goedemorgen Bjorn,
Superbedankt voor uw review! Tevreden klanten daar doen we het allemaal voor!
Het is dan ook erg fijn te lezen dat dit zo ervaren wordt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Men werkt er zeer professioneel.

Men werkt er zeer professioneel.
Alles wordt u duidelijk gemaakt via lichtbeelden.
Iedereen op kantoor is super vriendelijk en met vaste klanten wordt terdege rekening gehouden.
Immo Point Schoten is een aanrader.

30. september 2020

Geachte heer Hannes
Goedemorgen Marc
Service is voor ons topprioriteit. Heel fijn te lezen dat deze gewaardeerd wordt! Bedankt!
We hopen u zeker opnieuw van dienst te kunnen zijn bij uw toekomstige vastgoedvragen.
Heel fijne dag verder.

Vriendelijk

Vriendelijk, ter zake, behulpzaam op elk vlak! Na bezoeken altijd mededeling hoe het is geweest... Was door mond aan mond reclame en alles was waar. Bedankt!

30. september 2020

Geachte mevrouw Koolenberg,
Beste Annick,
Bedankt voor de positieve review! Klanten zijn onze topprioriteit en het is erg leuk te lezen dat u dat ook ervaren heeft! Steeds tot jullie dienst!

Mia, Hugo ,Bjorn.Pieters-Maes

Wij danken de heer Johan warmenbol voor de geweldige samenwerking.Zowel voor de verkoop als de aankoop van onze woningen.Steeds berijkbaar,geweldige service,zeer zeer goede verkoper met vakkennis.Altijd zeer vriendelijk en warm onthaal.Een mens die
vertrouwen uitstraald.Deze man verdiend een flinke promotie en of opslag.Een gouden aanwinst voor Immo point.

7. september 2020

Beste Hugo, Mia en Bjorn,
Superbedankt voor jullie lovende woorden! Ik heb deze met zeer veel plezier overgemaakt aan Johan!

Super , topservice

Super , goede info, vriendelijk, altijd bereikbaar top

16. juli 2020

Goedemorgen Tim,
Bedankt voor de positieve review! We hopen u zeker opnieuw van dienst te kunnen zijn bij uw toekomstige vastgoedvragen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toffe en correcte verkoper zowel voor…

Toffe en correcte verkoper zowel voor verkoper als voor koper.
Goede onderhandelaar voor zowel koper als verkoper. Kortom een dikke pluim.

15. juli 2020

Geachte mevrouw Deprez,
Goedemorgen Lieve,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede samenwerking

Geachte mevrouw Joris,
Beste Nele,
Bedankt voor uw positieve feedback! We hopen u zeker opnieuw van dienst te kunnen zijn bij uw toekomstige vastgoedvragen!

Heel goede service 👍

5 sterren voor Immo Point en eentje extra voor Kristoff 👍

Goedemorgen Brigitte,
Superbedankt voor uw positieve review! Ik geef dit zeker door aan Kristoff!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Immopoint gaf duidelijke uitleg en gaf…

Immopoint gaf duidelijke uitleg en gaf ons ook goede raad wij zijn zeer tevreden en zeker in deze corona tijd

Geachte heer en mevouw Wuyts
Beste Annie en Paul,
Bedankt voor uw positieve review!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mensen heel goed en vriendelijk en…

Mensen heel goed en vriendelijk en hebben er veel voor gedaan maar prijs te laag

Geachte heer Lampen,
Beste Marc,
Bedankt voor uw positieve review! Wij zetten ons steeds maximaal in voor elke verkoop en verhuur. Het is dan ook erg fijn te lezen dat dit door u zo ervaren is. De uiteindelijk verkoopprijs is het resultaat van een onderhandeling en het wederzijds akkoord van verkoper en koper. Dat ondanks onze inspanningen deze niet naar verwachting was, is het gevolg van verschillende aspecten waaronder de marktsituatie.
We hopen u opnieuw van dienst te kunnen zijn bij uw toekomstige vastgoedvragen!

Goede afspraken,snelle verkoop,juiste…

Goede afspraken,snelle verkoop,juiste prijsbepaling.

Zeer goede samen werking met Hannes en zijn medewerkster Leen

Mvg

De Meyer stefan

9. juli 2020

Geachte heer De Meyer
Beste Stefan
Bedankt voor uw positieve review! Ik breng deze zeker over naar Immo Point Hannes en Leen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn appartement in Turnhout werd…

Mijn appartement in Turnhout werd succesvol verkocht door Immopoint Lahuis uit Wuustwezel. Ik raad hem ten zeerste aan voor de verkoop van je pand. Grts M. Van Gorp

Geachte mevrouw Van Gorp
Goedemorgen Maggie
Bedankt voor de positieve feedback en review! Heel fijne dag verder!

Heel tevreden!

Heel tevreden!
Goed onthaald,duidelijke afspraken,correct uitgevoerd.
Altijd welkom voor een overzicht.
Lekker koffie!

Geachte mevrouw Fimmers,
Goedemorgen Annemie
Bedankt voor uw positieve feedback en review!
Tevreden klanten is onze prioriteit nr.1!
U bent natuurlijk altijd welkom voor een kopje koffie en wehopen in de toekomst opnieuw met u te kunnen samenwerken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professionele kijk en verkoop van…

Professionele kijk en verkoop van vastgoed.

Geachte mevrouw Van Leemputte
Goedemorgen Fabiana
Heel fijne dag verder!
Immo Point

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.