Tak til Carl for kyndig vejledning :-) lille minus har senere vist sig: at hverken rådgiver eller tilbuddet oplyste om den kommende indexregulering for 2026 der i praksis gjorde, at præmierne på fo... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring. IDA Forsikring tilbyder forsikringer med god dækning: Indboforsikring Husforsikring Bilforsikring Rejseforsikring Ulykkesforsikring Du kan beregne din pris via IDA Forsikrings online tilbudsberegner, og du vælger selv, om du vil købe forsikringen med det samme.
Kalvebod Brygge 31-33, 1780, København V, Danmark
- idaforsikring.dk
Helt sikkert billigst
Helt sikkert billigst.
Har aldrig været ude for problemer med udbetaling af forsikring (har heller ikke særlig tit haft brug for det).
Vente tiden er lang, men deres call-back funktion virker fint. (Derfer kun 4 stjerner).
Giver i øvrigt godt 4800 kr og en selvrisiko på godt 11000 kr for min Tesla Model 3. Det har jeg ikke fundet billigere.
Dont do it
Dont do it. Der er mange bedre alternativer derude hvor de ikke skifer højt og flot på kunderne.
Elendig sagsbehandling - løber fra ansvaret for egen fejl
Jeg fik i marts tilbud af IDA forsikring på min bilforsikring, som blev accepteret til start 1.5.2020.
Da der den 26.4 stadig ikke var kommet nogen police til mig, skrev jeg til IDA for at høre om status.
Her får jeg så at vide at bilen ikke kan forsikres, idet den er registreret som 10 personers bus, men at den gamle forsikring allerede er opsagt af IDA!.
Jeg forstår ikke hvorfor IDA ikke bare har slået op i motorregisteret, hvor denne info hele tiden har været tilgængelig.
I det mindste burde IDA have afklaret dette inden IDA opsagde den gamle forsikring. Og hjælpe mig ud af den situation som IDA på grund af deres fejl har bragt mig i.
Hvis man laver fejl må man som minimum tage ejerskab for sagen og gøre hvad man kan for at løse det problemet.
Ikke bare at løbe fra ansvaret og lade kunden sejle i sin egen sø…
Jeg håber at IDA vil gøre deres arbejde bedre fremover, så man undgår at bringe kunderne ud i den situation man har bragt mig i.
Så ingen stjerner herfra – der er plads til forbedringer!
Peter Lauritzen
SEO Denmark
Selvrisiko på 11.000kr???
Ulykkeforsikring er billig nok, men bilforsikring er vanvittigt dyrt!
Til Tesla model 3 kræver de 14.000 kroner mere om året, mens Codan koster 10.000. Derudover er minimal selvrisiko dobbel så høj hos IDA. Selvrisiko på 11.000kr minimum? Seriøst?
Jeg kan slet ikke forstå, hvad er så det særlig tilbud til IDA medlemmer er, hvis man kan træffe det et andet sted 30% billigere? Især er det irriterende, fordi IDA påstander at gå så meget op i elbiler, grøn omstilling osv, men kun på papir! I virkeligheden har de ikke et ordentlig tilbud til deres egne medlemmer, som har valgt at køre en elbil!
Dårlig service i alle led
Jeg har været medlem af IDA-forsikring i ca. 15. De senere år har jeg oplevet store fejl, dårlig kommunikation og dårlig behandling i forbindelse med skader. Kort sagt dårlige forhold i alle sammenhæng med kontakten til IDA forsikring. Det skal siges at IDA-forskring reelt er en skal omkring Tryg forsikring og det er muligt at mange af de reeelle problemer ligger hos Tryg.
Rådskade:
Her skal man virkeligt passe på!. Ida (tryg) forskring har en selvrisiko pr. bygningsdel (for min forskring 3600kr). Det lyder i sig selv jo ikke så slemt. Trygs fortolkning og anvendelse af denne selvrisiko har dog storre konsekvenser. Vi opdagede en omfattende skade i en kun 14år gammel bygning. Der var råd under taget i spær, bærende stolper og remme. Ialt ca. 12meter af facede skulle pilles ned, taget understøttes, og overnævnte dele udskiftes. Men da tryg forsikring regner hver del som en seperat bygningsdel (dvs. hvert spær, hvert tagpalde, hver rem, hver stolpe) gangede de simpelthen hver del med selvrisikoen! Dvs. selrisikoen blev mere end 50000kr eller over 90% af skadens omkostninger i en relativt ny bygning.
Komunikation:
Ida forskring har ikke længere en email man kan skrive til. Dette er et fænomen som større selskaber formentlig er begyndt at benytte sig af for at undgå at kunden har mulighed for at dokumentere sine henvendelser. Man kan ringe i hverdagen mellem 9 og 16 (dvs. inden for normal arbejdstid) eller skrive via "deres eget besked system". Udover at det er meget lidt brugervenligt kan man ikke i idas ejet besked-system ikke se sin historik over tidligere hendvendelser mm. Det er ganske skræmmende hvis der en dag skulle opstå tvister.
Bestilling/ændring af forsikring:
Jeg har oplevet at IDA forsikring automatisk tegnenede nye uykkes forsikringer til mine børn da de ikke længere var dækket af en fælles familie-forskringen grundet ændringer i vilkår. Det forholdt sig dog således at mine børn var forskritet andet sted. Jeg meddelte ida forsikring at jeg ikke ønskede de pågældedne forsikringer, men da forskringen var tegnet måtte jeg betale alligevel for den første måned. Det er i sig selv ikke et højt beløb, men ida forskring havde udsendt hvert forsikring (jeg har fire børn) i et et seperat brev med et seperat opkrævningsgebyr på ca. 80kr. Telefon samtaler og en lang række beskeder senere endte jeg med at betale...
På et tidspunkt opdagede jeg at jeg via. betalingsservice havde betalt meget for min forskring. Det vist sig at IDA forskring (uden at informere mig) havde tegnet en hel række forskringer til mig. F.ek.s havde de tegnet to ulykkesforsikringer til mig og ved en fejl registret hvores hus til dobbelt størrelse (i.e 6 badeværelser, 2 køkkender, 450m2, osv). De endte med at betale alt tilbage her, men utroligt at den slags systemfejl kan opstå.
Je ghar flere gange bedt om at få ophævet en af mine forskringer, dels telefonsik (det kan jeg ikke dokumentere) og dels skriftligt (via IDA beskedsystem) - her et lille halvt år sener er forskring endnu ikke opsagt men da jeg ikke kan dokumentere mine henvendelser (email komunikation er som nævnt tidligere ikke muligt) kan jeg ikke dokumentere at jeg har bedt om det tidligere.
Alt i alt rigtigt dårligere oplevelser med IDA-forskirng der gør at jeg nu prøver at finde et andet selskab. IDA-forskring har skarpe priser, men virkelig dårlig service.
Jeg snakkede med en af jeres "sælgere"
Jeg snakkede med en af jeres "sælgere". Hun var super ubehøvlet. Hun afbrød mig flere gange selvom jeg sagde vent lidt, fordi jeg gerne ville forklare hele mit problem, men uden held. Jeg har snakket med jer et par gange, og samtlige gange er jeg blevet bedt om at tegne forsikringerne via jeres hjemmeside alene uden guide, og derfor ville jeg gerne have en chance for at forklare mig inden hun smækkede røret på Det skal i øvrigt lige siges at alle andre selskaber jeg har snakket med i tidens løb gerne vil hjælpe. Enten ved at lave tilbuddet over telefon eller guide.
Jeg prøvede at forklare hende at de gange jeg forsøgte mig via jeres hjemmeside, blev jeg ikke navigeret hen til en afsluttende side, fordi den sagde jeg ikke var IDA medlem. "Så måtte jeg prøve igen, for det bør virke" sagde hun. Ydermere antød hun at det var mig der var dum, og at systemet var ligetil, da jeg fortalte min mening om ''enrollment flowet'' og at det rent faktisk er svært at købe noget af jer. Det er som om at dem der har bestemt politikken ikke helt ved, at folk der ikke sidder med forsikringer til daglig, ikke finder det "ligetil". Hun forsatte ved at give mig hvad man kan kalde et lynkursus i hele flowet, hvor efter jeg efterspurgte hjælp til selve tilmeldingen, hvor hun svarede at den havde jeg da lige fået.
Gennem hele samtalen talte hun ned til mig, på trods af jeg blot (måske stædigt) ønskede hjælp til køb af en vare - hvilket var noget så ubehageligt. Afsluttende sagde hun, at hun fortalte jo ikke det her fordi hun var et ondt menneske med en lidt for pædagoisk stemme, og her måtte jeg altså grine. Det havde jeg på intet tidspunkt påstået hun var. Efter samtalen var jeg nærmest i chok over at blive behandlet så nedladende af et andet voksent menneske. Det skyldtes måske min åbning på samtalen, hvor jeg lagde mig fladt ned og fortalte at jeg måtte have hjælp, fordi jeg ikke kunne finde ud af jeres hjemmeside.
Det er super ærgerligt, eftersom jeg har haft super god rådgivning fra jeres folk fra fagforeningssiden.
Forfærdelig kundeservice
Min bofælle ringede ind, for at få svar på nogle spørgsmål i forhold til betaling, da hun ikke synes, at de beløb hun blev trukket, passede med det der skulle trækkes. Altså hun mente der blev trukket for meget. Og i stedet for at blive taget seriøst, blev hun snakket ned til, som om det var hende der var dum, og flere ting kunne hun ikke få et ordentligt svar på. Hun var så ked af det da hun havde lagt på, hvilket jo overhovedet ikke er meningen! Virkelig dårlig stil, når man tilmelder sig et forsikringsselskab, der rækker ud til de studerende, hvor det ofte vil være deres første selvstændige oplevelse med forsikring, og så blive behandlet på den måde.
Glem det hvis du skal forsikre varevogn
Har været tilfreds kunde gennem mere end 10 år. Da jeg nu skulle forsikre min nye bil tog jeg kontakt inden købet blev gennemført. Jeg fik af vide, at jeg bare skulle ind og taste lidt oplysninger når jeg havde købt bilen.
Nu står jeg med bilen og IDA Forsikring vil ikke tegne en forsikring, da det er en varebil på papegøjeplader. Dette var ellers tydeligt fortalt inden købet af bilen blev gennemført.
Et selskab som taler udenom den oprindelige skade for at finde belæg i sine forsikringspolicer.
Vi står med en vandskade i en kældervæg som skyldes kraftigt nedbør i Oktober måned.
Man mærker hvordan forsikringsselskabet taler sig ud af hvad der oprindeligt skyldes skaden, for at kunne finde belæg i deres forsikringspolicer for dermed ikke at skulle dække skadens omfang.
Vi har alle vores forsikringer hos Tryg (IDA Forsikring).
Når skaden sker, er der ingen hjælp at få. Man føler sig som forsikringstager meget lille og handlingslammet.
En af markedets bedste pris/dækning
En af markedets bedste pris/dækning
Fint service på telefon og selvbetjening
Deres studieopholds forsikring er en…
Deres studieopholds forsikring er en udvidet rejse forsikring og dækker INTET relateret til et studie i udlandet, som fx ens studiebolig.
Man bliver sendt frem og tilbage mellem Tryg og IDA fordi ingen rigtig ved hvor ansvaret ligger.
De er det mest besværelige forsikringsselskab at få hjælp af. De forskelsbehandler og giver to edentiske sager to vidt forskellige svar og de er ubehøvlede og nedladende.
Der er en grund til de er billige! Vælg et andet forsikringsfirma!
Meget arbejdskrævende grundet dårligt service
Meget arbejdskrævende for brugeren grundet dårligt service... Er nu for tredje gang i kontakt med IDA forsikring for samme problem som kun delvist bliver løs..! Har også oplevet at ringe til dem hvor jeg beder dem ringe tilbage, bliver hurtig ringet op igen men desværre i så kort tid at jeg selv med telefonen i hånden ikke kunne tage nå at tage den inden de havde lagt på igen..!
Jeg syntes derfor ikke besparelsen er stor nok ift det ekstra arbejde man som bruger skal lægge i at få hjælp!!! Kan på ingen måde anbefalde dem
Altid flinke og hjælpsomme…
Altid flinke og hjælpsomme når man har spørgsmål eller har været ude for en skade. Eneste problem jeg har oplevet er at kundeservice ikke har så godt styr på prissætningen af studieopholdsforsikringen.
De sælger et produkt, og forringer det efter køb!
Tegnede en guld aftale gennem IDA, idet vi kunne spare penge på denne aftale. Men efter at have udfyldt det formelle, så får jeg besked på at sende dem en tilstandsrapport(?).
Jeg spørger kritisk ind til formålet med dette. De refererer til, at der er behov for taksator på huset. (Der er tale om et ganske almindeligt parcelhus). Jeg har haft 4 husforsikringer gennem min tid, men har aldrig haft taksatorbesøg før.
En uges tid efter modtager jeg så en police med nogle afgørende personlige forebehold, bla. at skjulte rør indenfor 1 meter af afløb ikke dækkes. Til trods for, at tilstandrapporten ikke retfærdiggør dette. Jeg havde naturligvis forventet de generelle dækninger, som jeg valgte. Det er en skammelig og helt uacceptable fremgangsmåde, hvor man sælger en vare og herefter på bagkant forringer den.
Spar penge på forsikring og brug dem på bobbelplast i stedet
Stjernerne giver er for prisen og kun prisen. God nok er det billigt, men kundeservice er ikke eksisterende. Jeg skiftede flere forsikringer fra et andet selskab til IDA, og ikke nok med at selve købet af forsikringstilbuddene og indtastning af oplysninger tog 2,5 timer, er der her en måned siden åbenbart stadig problemer med at for skiftet forsikringerne fra det andet selskab.
Det er simpelthen grinagtigt, og telefonkøen og servicen er til at få lange patter af...
Udbetaling ved skader ved jeg intet om endnu, men hvis deres service er repræsentativt for hvordan de behandler deres sager, håber jeg aldrig at vi får indbrud eller skader...
Dårlig Service
Det eneste positive der er ved Ida Forsikring er prisen og Tryg som samarbejdspartner..
Servicen er ikke særlig god, sommetider virker det helt som om de slet ikke gider at snakke med kunden og egentlig bare vil videre med livet. Måske er de stresset?
Oplysningerne i policer er ofte mangelfulde ift. mange andre selskaber, hvilket kan gøre administrationen af forsikringer langtrukket og svært sommetider.
Laver de en fejl, ber de kunden om at rette den, velvidende at kunden ikke har adgang til visse oplysninger der kræves for det (Prøvet en gang).
Ekstremt lange svartider, ring-tilbage-funktionen virker ikke. De ringer ihvertfald ikke tilbage inden for 3 dage (Prøvet 3 gange).
Deres medarbejdere lader ikke altid til selv at være opdateret på deres normer og har også givet individuelle forkerte oplysninger, hvilket kan være svært at forhold sig til (Prøvet en gang).
De får 2 stjerner for prisen, og de enkelte gode medarbejder det er lykkedes at få fat i en gang imellem, de levere til gengæld også en god service. Men er man ikke god til forsikringer og administrationen af disse, etc. bør man måske giver de sidste penge til et andet selskab der er nemmere at arbejde med.
Altid behjælpelige medarbejdere
Altid behjælpelige medarbejdere, der har styr på det.
Jeg genkender ikke al den dårlige kritik. Hvis der er lange telefonkøer, bruger jeg da bare ring-tilbage-funktionen.
Det er for billigt = ingen kundeservice
Det er billigt, men måske for billigt, med ekstremt lange svartider...
Jeg vil noget så simpelt som at udvide min bilforsikring med en leasing dækning, men det har ikke været muligt pga. enormt lange svar tider.
IDAforsikring svarer ikke på eksterne mails, men har et internt mailsystem, der kræver et specielt link og der er ikke adgang fra "min Side". Telefonsupport er stort set fravalgt da man altid bliver nr 30-50 i køen... Eller køen er fuld, så man bliver bare smidt af.
Billigt og pålideligt, men med ekstremt lange svartider...
Vi har alle vores forsikringer gennem IDA og er meget tilfredse med prisen og den hjælp vi har fået, når vi har haft brug for at anmelde skade eller lignende. Der har desuden altid været hurtig udbetaling af erstatning.
Eneste minus er, at der er virkelig (!!!) lange svartider på mail og telefon. Når man skriver en mail får man et autosvar med, at der vil gå 17 hverdage inden svar. Og i telefonen kan man nemt vente i flere timer. Det er virkelig ringe - meget ringere end hos andre selskaber.