Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 56 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne fremhæver ofte den positive oplevelse med personalet, som beskrives som venligt, imødekommende og hjælpsomt. Mange sætter pris på den kompetente rådgivning og den gode kundeservice, hvor medarbejderne tager sig tid til at forklare og besvare spørgsmål detaljeret. Dog er der en del utilfredshed med prisudviklingen, hvor mange oplever markante prisstigninger på forsikringer, ofte uden varsel eller forbedret dækning. Nogle kunder føler, at der mangler kundeloyalitet, og at priserne ikke længere er konkurrencedygtige sammenlignet med andre selskaber. Derudover nævner enkelte manglende service og hjælp ved skader eller spørgsmål.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med service. Mange forbrugere roser den gode service, vejledning og den... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om priserne. Mens nogle forbrugere roser selskabet for at tilbyde gode priser... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet positivt og udtrykker stor tilfredshed med medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice. Kunderne rapporterer om klar og kompetent rådgivning,... Se mere

Product

Kunder havde positive oplevelser med produktet. Forbrugere roser sælgeren for at være behagelig og god til at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Tak til Carl for kyndig vejledning :-) lille minus har senere vist sig: at hverken rådgiver eller tilbuddet oplyste om den kommende indexregulering for 2026 der i praksis gjorde, at præmierne på fo... Se mere

Rigtig behagelig samtale – jeg følte mig i gode hænder, uden at blive presset til noget. Derudover fik jeg rigtig god rådgivning.

Jeg har oplevet, at IDA Forsikring uden tvivl har nogle af de bedste priser på forsikringer samtidig med, at forsikringerne dækker meget. Jeg har flere gange ringet til IDA Forsikring, og de er altid... Se mere

Det var en super god oplevelse. Min kæreste og jeg havde en behagelig samtale med gennemgang af vores behov og flytning af nuværende forsikringer til IDA. Personen vi talte med virkede oprigtig og ser... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed

Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring. IDA Forsikring tilbyder forsikringer med god dækning: Indboforsikring Husforsikring Bilforsikring Rejseforsikring Ulykkesforsikring Du kan beregne din pris via IDA Forsikrings online tilbudsberegner, og du vælger selv, om du vil købe forsikringen med det samme.

3,5

Middel

Meg sur kundeservice

Meg sur kundeservice. Når man nu endelig kommer igennem til kundeservice efter at have været nr. 50 i køen, er hende kundeservice damen mega ubehjælpelig og flabet. Hun starter i stedet en unødvendige diskussioner da jeg som kunde forklarer mit problem. Helt vildt uprofessionelt. Vi melder os ud i dag.

17. september 2024

Ingen hjælp at hente

Jeg fortryder at jeg har valgt et medlemskab hos IDA. Min lejlighed har for nyligt været udsat for røg- og sodskade hvorfor jeg ikke har kunne bo i den, "heldigvis" havde jeg indboforsikring gennem IDA, men dette har ikke kunne betale sig og ville ønske at jeg ikke havde. Indtil videre har de ihverfald virket som nogle store amatører og det har vist sig at det bedre kunne betale sig slet ikke at være forsikret igennem dem.

11. august 2024

Sendte mig forgæves i Greenmind

Dag 0: Telefon meldes i stykker.
Jeg snakker med IDA Forsikring, der siger at jeg vil blive kontaktet af nogen der står for det med telefoner, om næste skridt.
Når en telefon er i stykker skal sagen ikke "behandles" den skal sendes til et værksted (Greenmind) som kan tage stilling til næste skridt.

Dag 3:
Efter 45 minutters ventetid på at få fat i en medarbejder, advarer han om at Greenmind har travlt og der kan gå op til 20 dage med en reperation af en telefon. Han anbefaler at jeg kan aflevere den til et andet værksted, og få et tilbud jeg kan sende ind. Jeg siger at det er okay, bare jeg kan komme videre i processen, og vi aftaler jeg kan tage ned og aflevere den. "Du kan bare køre direkte ned og aflevere den i Greenmind" siger medarbejderen.
Jeg tager tidligere fri fra arbejde for at passe det ind i den travle hverdag med små børn.
Da jeg står i Greenmind tre kvarter senere får jeg at vide at der ikke er oprettet en sag på det, og at han ikke kan gøre noget før der er det. Jeg vil få en mail når det er gjort... Jeg må køre igen, uden at kunne aflevere telefonen.

Dag 4: Da der stadig ikke er kommet en mail klokken 11, forsøger jeg at få fat i dem igen... Selvom telefonen er åben, er det åbenlyst at alt bemanding er gået til frokost, da jeg står som nummer 4 i køen mellem 11.30 og 12.10, og derefter rykker jeg et par stykker frem i køen (sikkert fordi de andre i kø giver op). Det begynder først at rykke på sig 12.50 sikkert når frokostpausen er slut. Så lad dog være med at have telefonerne åbne når der ikke er bemanding.
Da jeg endelig kom igennem, kunne ham jeg snakkede med godt se "at der var gået noget galt". Men han kunne så genoprette den, og med det samme give mig et reperationsnummer til Greenmind. Det betyder altså at medarbejderen dagen før ikke havde fulgt opgaven til dørs, og bare lade mig køre derned. Han må jo have set det fejle med det samme, eller været ligeglad.

22. august 2024

Fejl hos forsikringsselskab rammer kunder!

Efter gentagen rod med dækningsforklaringer, oplever jeg nu at min dækning er begrænset fordi en medarbejder i Ida/Tryg ikke har opdateret min adresse på alle mine policer. Denne fejl fra en medarbejder/fagperson hos forsikringsselskabet har gjort at jeg har haft en lille "besparelse" mens fejlregistreringen har stået på, og jeg kan derved ikke opnå fuld dækning. Det er da en skandale at man forventer at hr. og fru. Danmark skal være jurister for at krydstjekke for forsikringsselskabets fejl!!
Som man nok har gættet er dette kundeforhold ophørt.

2. juli 2024

Useriøs skadebehandling

Anmelder en fejl i vaskemaskinen, hvor motoren til tromlen ikke køre rundt, men pumpen stadig virker.
Fra sin kontorstol er der en skadebehandler som afviser skaden med, at det ikke er en overspænding/kortslutning, da pumpen stadig kører rundt. Hvordan kan man fra sin stol vurdere at der ikke har været en overspænding i printet........... Det her er ubetinget den værste kundeoplevelse, og koster jer bare endnu mere tid på den samme sag.

25. juni 2024

God husforsikring

Vi havde en skade på vores nye bolig - vi gik enormt god hjælp og blev vejledt i hele processen også selvom størstedelen af skaden skulle betales gennem ejerskifte. Så 5 stjerner til deres husforsikring og service dertil.

Ventede dog desværre RIGTIG længe på behandling af refundering af en rejse pga. sygdom - alle andre medrejsende (andre forsikringsselskaber) fik penge retur før os, så det var ærgerligt, men vi fik pengene retur og det er det vigtigste. Så 4 stjerner til rejseforsikringen.

19. februar 2024

Vælg dem ikke

Jeg vil aldrig anbefale andre at vælge IDA/Tryg forsikring. De få gange vi har skulle bruge dem, har de skrevet sig ud af at skulle hjælpe os. Til trods for at alle tilvalg er valgt i forsikringerne, skriver de sig ud af dækningen, og hvis man ikke vil acceptere fravalget af de dele i forsikringen, så kan man ikke få en forsikring hos dem.

29. april 2024

Dårlig kundeservice

Vi fik at vide (såvel skriftligt som mundtligt) at min husstand kunne tegne forsikringer hos dem, selvom kun jeg er (studie-)medlem, hvorfor vi rykkede alle vores forsikringer derover. Et par måneder efter får vi så at vide, at det kun er mig, der må have forsikringer hos IDA Forsikring. Vi havde ellers en fordelagtig forsikringsaftale og høj anciennitet hos et andet selskab, som vi nu også har mistet grundet skiftet...

Vi klagede naturligvis; i klagen vedhæftede vi mailen fra deres medarbejder, som udtrykkeligt bekræfter, at min mor og bror også kan have forsikringer hos dem.
Vi fik ikke medhold i klagen; årsagen var, at det af deres vedtægter fremgår, at det kun er deres medlemmer, der kan være forsikringstagere.

Faktum er at vi blev lovet noget andet.
Som kunde er det vel ikke min pligt at oplære forsikringsrådgiveren i deres vedtægter.
Så jeg mener stadig, at det er deres ansvar, at deres egen medarbejder fraviger deres egne vedtægter...

Jeg giver to stjerner alligevel, dels fordi det er meget billigt, dels fordi forsikringerne har dækket som de skulle i den periode de var aktive - så med undtagelse for ovennævnte er det ok.

11. april 2024

Jeg har været glad for IDA Forsikring

Redigering: Jeg har været glad for IDA Forsikring, men leverandøren Tryg kan være et problem nogle gange. Dog ser det ud til at være blevet noget bedre den seneste tid. Derfor opjusterer jeg foreløbigt til 3 stjerner.

3. april 2024

De er konsistent dårlige og dækker ingenting

UPDATE: Man skal vist bare brokke sig og skrive klager hver gang. Det virker til, at IDA Forsikring opererer ud fra tankegangen, at går den, så går den (tilsyneladende).
---
De er konsistent dårlige og dækker ingenting. Det kan da godt være, at de er billige, men de afviser enhver skade, og gider desuden ikke rigtigt sagsbehandle på reelle skader. Jeg blev fx bedt om selv at kontakte en række forhandlere, fordi de ikke gad gøre deres job. Min flyforsinkelse på 5.5 timer afviste de, og jeg måtte klage over flere måneder til bl.a. Transportstyrelsen, inden jeg blev gjort opmærksom på, at forsikringen skulle have dækket.

16. marts 2024

Fint produkt, sjusket og tidskrævende service

Ida har et ret godt produkt, men deres kundeservice og processer for nye kunder virker sjuskede og useriøse.

Jeg bestilte en indboforsikring hos dem, og fik at vide, at de ville opsige min gamle forsikring.

Dog satte de en forkert opsigelsesdato hos forhenværende selskab, som ville have kostet mig 500 kroner i dobbeltbetaling, havde jeg ikke opdaget det. Øv.

Så skulle jeg bruge flere timer på at skrive frem og tilbage og ringe til deres kundeservice for at få dem til at rette det.

Derudover havde de ved en fejl oprettet 2 forsikringer (samme slags) i stedet for én. Endeligt var det svært at acceptere tilbuddet og at blive medlem.

Ærgerlig oplevelse, men fint produkt.

8. marts 2024

Skifte forsikring til IDA.

Skifte forsikring til IDA.
Jeg har ville skifte forsikring til IDA forsikring, men det har ikke været lige let hver gang.
Jeg har talt med dem omkring 6-7 gange den seneste uge, og næsten hver evige eneste gang har jeg fået en ny forsikring stukket i min mailboks i stedet for at prøve at hjælpe mig med at acceptere det tilbud jeg allerede har fået.
(Jeg ved ikke om dem som tager telefonen får ekstra profession for at "sælge" en forsikring, men det kunne godt lugte af det)

Derudover sender de tilsyneladende person forsikring på både mig selv og min kæreste. Men min kæreste kan alligevel ikke acceptere den via det tilbud (har jeg senere fået af vide).
Så det er fuldstændig ubrugeligt.

3 ud af de 6-7 gange har jeg endt med at lave en aftale om at når jeg havde lagt på vil de sende en mail med tilbuddet og en lille forklaring hertil. Ingen af de gange har jeg modtaget en mail og har derfor været nødsaget til at ringe til dem igen.

Det er som om at I skaber mere telefonkø end højst nødvendigt og sender alt alt for mange tilbud.

I får 2 stjerner fordi I er billige

29. februar 2024

Altid behjælpelige

Altid behjælpelige

God oplevese og tryghed når man står i spanien med et barn der har fået skoldkopper.

Der var ingen bekymringer og både IDA forsikring og Falck Global Assistance sørgede for vi havde den hjælp vi skulle bruge

15. juni 2023

Ventetiden er helt til grin

Ventetiden til at tale med kundeservice er jo helt til grin. Jeg var nummer 71 den ene gang. Når man beder om at blive ringet op, bliver man aldrig ringet op.

I stedet for at rette hjemmesiden til, så man kan klare det hele online (fx månedlig betaling af bilforsikring), får man at vide, at man skal ringe ind, for at stå i kø i flere timer.

29. januar 2024

Vi oplevede i oktober og her i Januar…

Vi oplevede i oktober og her i Januar vandindtrængen og fugtophobning som IDA forsikring/TRYG hurtigt accepterede og fik igangsat hjælp til os ligesom et stormskadet hegn hurtigt blev håndteret.
God service, konkurrencedygtige priser og vigtigst god dækning gør at forsikringskonkurrenter trods gentagne henvendelser kan holdes i strakt arm. Kan kun anbefales

11. januar 2024

Dårlig oplevelse med Tryg/IDA Forsikring - Falsk markedsføring og manglende gennemsigtighed!

Vi har desværre haft en yderst skuffende og ubehagelig oplevelse med Tryg/IDA Forsikring, i forbindelse med forsikringsindgåelse af kæledyrsforsikringer.

En lille uge efter tegnelsen af forsikringerne blev vores ene kat pludselig alvorligt syg (omfattende organsvigt) og måtte akut indlægges. Vores kat døde desværre efter flere dages indlæggelse, hvor dyrelægerne gjorde alt hvad de kunne for at redde den.
I situationen hvor alt dette skete var vi blot lettede over at havde en forsikring på katten (som vi forventede dækkede), så den efterfølgende dyrelægeregning ikke ville være alt for uoverskuelig for os. Derfor bekymrede vi os i situationen kun på at der skulle gøre alt for at redde katten.

Dyrelægen håndterede alt super professionelt og med en fuldmagt fra os sendte de regningen til Tryg.
Tryg reagerede hurtigt, med en afvisning på erstatning, med henvisning til at kæledyr ikke dækket for sygdom de første 30 dage jf. deres forsikringsbetingelser..
Her er det værd at nævne er at når man indgår en forsikringsaftale via IDA forsikrings online portal så får man ikke (det gjorde vi i hvert fald ikke) tilsendt police og forsikringsbetingelser med det samme. For vores vedkommende gik der flere dage før dette blev sendt til os..

Da vi tegnede kæledyrsforsikringen på IDA Forsikrings online portal fremgik det klart, at der ville være fuld dækning fra den valgte startdato (samme dag som vi tegnede forsikringerne). Der var ikke nævnt nogle væsentlige betingelser for forsikringen eller nogle væsentligt forbehold. I god tro forventede vi selvfølgelig, som ganske almindelige forsikringstagere uden jurabaggrund eller særlig kendskab hertil, at det som der står på portalen er korrekt og at vi kan gå ud fra det. For os er det logik, men det skal man åbenbart tage med et gran salt når det er IDA/Tryg man indgår aftalen med. Her skal man vente op til flere dage på de "rigtige" betingelser i form af police og forsikringsbetingelser kommer, hvorefter man kan se hvilken aftale man i virkeligheden har indgået...

Selvom vi har klaget over dette og påpeget de urigtige oplysninger / falsk markedsføring på portalen overfor både tryg og IDA, afviser de at det er deres ansvar, de kommer med et utal af dårlige undskyldninger og giver samtidigt os skylden for det hele..
Tryg/IDA har tilsyneladende en så lav moral at de godt kan love guld og grønne skove, men når det kommer til stykket så er der ingen dækning og de fralægger sig alt ansvar.

Hele behandlingsforløbet har været præget af manglende gennemsigtighed og utrolig lang behandlingstid.

6. august 2023

IDA og Ødelagt mobil.

Super fint.

Fik repararet min telefon igennem IDA og fik lov til at vælge eget værksted.

Også kæmpe ros til Gladteknik for godt arbejde og MEGET god kundeservice.

Hurtig behandlingstid og meget personlig behandling.

14. december 2023

Er dette din virksomhed?