Tak til Carl for kyndig vejledning :-) lille minus har senere vist sig: at hverken rådgiver eller tilbuddet oplyste om den kommende indexregulering for 2026 der i praksis gjorde, at præmierne på fo... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring. IDA Forsikring tilbyder forsikringer med god dækning: Indboforsikring Husforsikring Bilforsikring Rejseforsikring Ulykkesforsikring Du kan beregne din pris via IDA Forsikrings online tilbudsberegner, og du vælger selv, om du vil købe forsikringen med det samme.
Kalvebod Brygge 31-33, 1780, København V, Danmark
- idaforsikring.dk
Dejlig nemt og god service
Dejlig nemt og god service.
Virkelig hjælpsom og nem behandling hele vejen igennem.
Nul service fra IDA
Nul service fra IDA - Har forsøgt at få tilbud på fuld forsikringsdækning på en husforsikring. Men der var ikke hjælp at hente hos telefonsupport - Kun arrogante svar. Vi finder et andet selskab.
Super god oplevelse
Jeg havde langt møde med IDA om tilbud på forsikringer, og jeg er aldrig blevet så godt taget i mod. God tid, detaljeret forklaring på alle muligheder og priser, super rådgivning om behov, så jeg ikke kom til at få for meget med.
Kompetent og omhyggelig gennemgang af…
Kompetent og omhyggelig gennemgang af de tilbudte forsikringer.
Det var generelt fint.
Fik svar på de spørgsmål jeg havde på…
Fik svar på de spørgsmål jeg havde på en god og letforståelig måde + sparer penge på forsikringen og får en bedre dækning. Meget tilfreds.
Kompetent og ligeværdig kommunikation…
Kompetent og ligeværdig kommunikation omkring et vigtigt emne.
Det giver en god mavefornemmelse at man ved at det ikke er en sælger der sidder i den anden ende og rådgiver.
Rigtig godt forsikringsselskab!
Super behagelig telefonsamtale, meget venlig og imødekommende! De hjalp med det jeg nu skulle bruge hjælp til, og kunne gennemgå mine forsikringer med mig på en god måde. Fik tegnet en forsikring telefonisk, og det spillede også bare. Vi er så glade for IDA☺️
ADVARSEL - Din kasko dækker måske ikke
Du køber din drømme bil, og for at sikre dig bedst muligt vælger du at få den kaskoforsikret.
Nu forventer du sikkert, at din bil vil blive bragt tilbage til standen før et eventuelt uheld eller måske endda erstattet.
Der må jeg skuffe dig, for det kan sagtens tænkes det ikke vil ske med rimelighed.
Selv har jeg en Fiat Coupé 20VT Limited, som var forsikret ved Tryg. På første tur i år var jeg uheldig, at et rådyr løb ud foran mig. Bilen blev kørt på værksted, og blev på Tryg's anvisning, takseret med nye dele. Det løb op i godt 66.000 kr.
Jeg ønskede bilen genopbygget, da jeg er rigtig glad for den, men delene kunne ikke findes som nye. Derfor har flere værksteder forsøgt sig, men uden held - delene kan ikke findes.
Så skulle man måske tro at bilen skulle totalskades - men nej - det skal den ikke.
Tryg henholder sig til en passage i deres betingelser, der ikke forpligter dem til yderligere erstatning, hvis dele er udgået, eller ikke kan fåes.
Selvom juristerne hos FDM ikke mener at det er den rigtige passus der er anvendt, er der tilsyneladende ikke meget hjælp at hente - men Tryg står selvfølgelig også bag FDM's forsikringer.
Så nu står jeg med en skadet bil, som jeg ikke kan få dele til og med en "betaling" der langt fra dækker hvad jeg skal betale for en bil magen til.
Alternativt skal jeg selv grave brugte stumper op på kryds og tværs.
Vær derfor yderst opmærksom, hvis du kører i en bil, der kan være lidt vanskelig at få dele til. Så kan du står med en skadet bil, der ikke kan køre, som du ikke kan få dele til - og med en erstatning, der langt fra er rimelig!!
God rådgivning og grundig håndtering.
God rådgivning og grundig håndtering.
Så gik den ikke længere…
Jeg har faktisk været glad for IDA forsikring, men det sidste års tid er kvaliteten af forsikringerne faldet dramatisk. Samtidigt er priserne stukket af, og det er tydeligt, at de aftaler de forhandler med Tryg ikke længere er landets bedste.
Rigtig behalig samtale
Rigtig behagelig samtale – jeg følte mig i gode hænder, uden at blive presset til noget. Derudover fik jeg rigtig god rådgivning.
Forsikring
Jeg fik rigtig god hjælp til oprettelse af studieforsikring:)
Behagelig og god samtale
Behagelig samtale, men en meget kompetent og forstående sagsbehandler.
God pris på forsikringer
God pris på forsikringer og god kundeservice fra Carl Clemmensen. Han var god til at forklare produkterne og besvare spørgsmål.
God pris og dækning samt søde medarbejdere
Jeg har oplevet, at IDA Forsikring uden tvivl har nogle af de bedste priser på forsikringer samtidig med, at forsikringerne dækker meget. Jeg har flere gange ringet til IDA Forsikring, og de er altid rare at tale med og hjælpsomme. Når man er uvidende omkring forsikringer og har mange spørgsmål, så er det rart, når folk tager sig tid til at forklare og svare - og det gør de bestemt hos IDA Forsikring. Jeg kan derfor varmt anbefale dem ☺️
Super behagelig samtale
Der blev ikke set ned på at der var ting man ikke viste angående forsikringer, hvilket var super rart. Der blev svaret på alle ens dumme spørgsmål.
Tak for samtalen og venligheden.
24% bilforsikring prisstigning . Har aldrig haft en skade..
Har været fint tilfreds de sidste 12+år jeg haft forsikringer ved IDA forsikringer. I dag fik jeg besked om 24% prisstigning på min bilforsikring... Har aldrig haft en skade eller kostede dem 1 krone! Svineri!