1. Computerservicering

ICT van den Hooven is een betrouwbare ICT-partner voor zowel particulieren als kleine ondernemingen. Met jarenlange ervaring op het gebied van systeembeheer, netwerkoplossingen en IT-ondersteuning biedt het bedrijf maatwerkoplossingen die écht werken. Of het nu gaat om het aanleggen en onderhouden van netwerken, het beveiligen van data of het leveren van nieuwe hardware, ICT van den Hooven denkt met je mee en zorgt voor een oplossing die aansluit bij jouw wensen en budget. Persoonlijke service en direct contact staan centraal, geen ingewikkelde ticketsystemen, maar gewoon snelle en duidelijke communicatie.

4,2

God

Met mijn ICT problemen ga ik altijd…

Met mijn ICT problemen ga ik altijd naar ICTvandenHooven. Soms alleen voor advies en soms voor een oplossing. In beide gevallen ben ik alleen nog maar tevreden geweest met de vriendelijke service!

16. september 2025

Snel gefixt!

De touchpad van mijn laptop was kapot en werkte half. gelukkig kon ik bij ICT van den hooven terecht en zij hebben dit binnen no-time gefixt! fijn zo ict aan huis!!

8. februar 2025

Probleem opgelost

Probleem opgelost, niks te klagen

Mijn wifi viel steeds weg en apparaten wilden niet goed verbinden met het netwerk. Nick is geweest, heeft alles doorgemeten en de boel opnieuw ingesteld. Sindsdien geen problemen meer.

Geen gedoe, geen verkooppraatjes gewoon opgelost. Dat mag ook wel eens gezegd worden.

19. februar 2025

Laptop liep steeds vast

Laptop liep steeds vast – nu niet meer

Mijn laptop liep telkens vast tijdens het opstarten, super frustrerend. Stan is geweest, heeft de boel opgeschoond en wat dingen aangepast in het systeem. Sindsdien draait alles weer soepel.

Geen gedoe, gewoon netjes geregeld. Tevreden.

24. maj 2025

Topbedrijf

Topbedrijf! Denken echt met je mee

Supertevreden over ICT van den Hooven. Ze reageren snel, zijn duidelijk in hun communicatie en lossen dingen gewoon goed op. Geen gedoe, gewoon doen wat ze beloven en nog iets extra’s ook.

Of het nou ging om het oplossen van een storing, hulp op afstand of advies over nieuwe apparatuur, ze waren er altijd snel bij en legden alles goed uit (zonder moeilijke vaktermen).

Fijn bedrijf om mee samen te werken, voelt persoonlijk en betrokken. Echt een aanrader als je iemand zoekt die verstand van zaken heeft én bereikbaar is als je ze nodig hebt.

22. maj 2025