Normaal vul je bij een bestelling je postcode in, hier startte je met de straatnaam. Ik keek niet verder dan mn neus lang was en daardoor had ik per ongeluk mn pakketje naar Purmerend laten sturen.. o... Se mere
Zelf had ik een paar weken geleden een Fanny Pack besteld. Snelle levering en ideaal voor het festival. Dochterlief wou ook 1 dus besteld ook snel geleverd maar met productie fout! Mail gestuurd me... Se mere
Echt een top tas! Ik draag de fannypack normaal vooral naar festivals, maar ik ben momenteel op Aruba en gebruik hem hier letterlijk iedere dag. Wat ik zelf het handigst vind, is het verborgen drin... Se mere
J'ai récemment commandé une sacoche et j'en suis très déçu. Elle a durée 3 jours. Les coutures de la tirettes ont lâché, la tirette est ducoup partie j'ai dû réparer comme je pouvais pour pouvoir fai... Se mere
Bij ICCLUB geloven we in zelfexpressie, het vieren van je ware zelf en het genieten van het leven. Wij moedigen je aan om jezelf uit te drukken door middel van je kleding en je accessoires, om te dragen waarin je je comfortabel en authentiek voelt. IC ("I See") staat voor het zien van je ware identiteit.
Ruysdaelstraat 24, 2021EN, Haarlem, Holland
- info@icclubclothing.com
- icclubclothing.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Werd snel geleverd en kwaliteit is top
Werd snel geleverd en kwaliteit is top. Ga hem komende week proberen maar ik denk dat het top is. Geen flesjes of glas meer in je handen
Top winkel
Het pakketje kwam super snel binnen en de kwaliteit van de tas voelt goed erg blij met deze aankoop!
De tas heb ik afgelopen zaterdag…
De tas heb ik afgelopen zaterdag gebruikt op mysteryland hij is super handig. Ben er erg blij mee.
De rits van het tasje was kapotgegaan, na opsturen van foto's heb ik meteen een nieuwe gekregen. Super service dus. Daarnaast is het een ontzettend handige tas!!
Top materiaal
Top materiaal
Heel handig!
Super tevreden klant dat ik zelfs een 2de heb besteld🤩
Zeer content ermee.
Is praktisch om te dragen en zeker dat je een drinkfles erbij kunt steken.
Super handig tasje voor festivals
Het tasje was binnen 1 dag bezorgd, daarnaast is het een heel fijn ruim tasje waar van alles in past en vooral die beker houder is enorm handig.
Top tas + service
Super goede service! Tijdje geleden de tas besteld echter ging het fles netje na 1 keer gebruiken stuk. Kan gebeuren echt gebeuren. dit is hierna heeel snel en goed opgelost!! Credits naar Timo van de klantenservice!!!
Fijn ruim tasje ideaal voor een festival
Erg vriendelijk en snelle reactie!
Ik had een probleem met het gaas. Dus mail gestuurd en kreeg meteen een reactie en werd netjes opgelost met een nieuw tasje plus een gratis waaier als compensatie dat de eerste niet goed was. Super!
Fan-TAS-tische tas & perfecte service
Wat een fijne tas en bijbehorende service! Het netje van mijn tas was iets te krap gemaakt waardoor er alleen een blikje in kon. Ik heb dit bij de klantenservice gemeld en ze hebben mijn tas kosteloos vervangen. Kunnen veel (web)shops nog wat van leren! Bedankt Timo!
Ik ben weer helemaal klaar voor het volgende feestje 🥳
Super fijne service
Super fijne service. Reageren snel, spullen snel opgestuurd. Helemaal top
Heel fijn
Heel fijn! Snel geleverd. Handig voor feestjes maar ook voor dagelijkse gebruik
Super fijne service
Super fijne service! Was per ongeluk iets vergeten toe te voegen aan de bestelling waarna ik een mailtje kreeg vanuit hun. Dit is direct ook aangepast en de bestelling was binnen no time binnen. Producten zelf ook heel fijn, ideaal tasje vooral!
Super goede klantenservice
Super goede klantenservice, ze helpen je goed tot dat je helemaal tevreden bent!