hypotheek.winkel - Waregem Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Stationsstraat 99, 8790 Waregem, Vlaams Gewest, BE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Héél tevreden bij hypotheek.winkel Waregem! Annelies kent haar job door en door en dat straalt vertrouwen uit. Het geeft je meteen een goed en veilig gevoel. Wij kunnen hypotheek.winkel Waregem alleen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Annelies heeft ons geholpen ons droomhuis te vinden. We zijn haar enorm dankbaar, altijd stond ze voor ons klaar en konden altijd bij haar terecht met onze vragen. We kunnen het alleen maar aanraden a... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We voelden ons bij Annelies direct op ons gemak. We hadden niet het eenvoudigste dossier maar hadden het volle vertrouwen er in dat het in orde zou komen. Annelies was altijd bereid om onze vr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Annelies Vanhaesebrouck heeft me heel goed geholpen bij het vinden van een hypothecair krediet, ze is heel vriendelijk en spaarde geen enkele moeite om m'n moeilijke vragen te beantwoorden ;-) De Hypo... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Prioritetslånsmægler

Om hypotheek.winkel - Waregem

Skrevet af virksomheden

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.

Hoe doen wij dat?

Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.

Interessant voor jou?

Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.

En dat is niet alles…

Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 65 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

843 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Annelies, you are the best!!!

Hello Annelies, thank you so much for helping us purchase our home. Your knowledge and experience allowed us to rest easy. You are the top women of all time at Hipoteekwinkel in Waregem! You helped us realize our dream of owning our own home. Your patience and commitment were top notch.
THANK YOU FROM THE BOTTOM OF OUR HEARTS!
You always devoted enough time to us and explained everything carefully step by step. You're the best!🤗

28. juni 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Annelies - Hypotheekwinkel Waregem

Wij zijn heel erg tevreden over de samenwerking met de hypotheekwinkel uit Waregem. Altijd werden wij vriendelijk onthaald en ook begeleid. Annelies nam de tijd om naar ons te luisteren en oplossingen te zoeken. Alles werd duidelijk uitgelegd waardoor het eenvoudig om de documenten in orde te brengen. Annelies is een meerwaarde voor de hypotheekwinkel en stelt haar cliënten voorop. Nog veel succes, Annelies! Vriendelijke groet, Martine & Paul Vandenbossche - Bodard

15. januar 2024

Heel goed geholpen door Annelies

Heel goed geholpen door Annelies. Zij heeft ons stap per stap goed begeleid in het proces van verkoop/aankoop van onze woning. Had ook al een plan B en C voorzien mocht plan A niet werken. Persoonlijke aanpak en betrokkenheid zijn top! Dankjewel hiervoor

15. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer behulpzaam en duidelijke communicatie

Wij zijn op suggestie van iemand anders eens gaan horen bij Hypotheekwinkel in Waregem, en er was eigenlijk meteen een klik met Annelies en met het concept. Wij hadden weinig goesting om bij elke bank langs te gaan en te onderhandelen voor een lening, dus het concept dat Hypotheekwinkel de vergelijking voor ons maakte, hoorde perfect bij ons.

Van in het begin kregen we ook zeer duidelijke uitleg, en op alle vragen kregen we een antwoord.

Tijdens onze zoektocht naar een huis konden hier we steeds opnieuw terecht met vragen.
Eens een huis gevonden was het eigenlijk een zeer 'smooth' process: Alle gegevens waren reeds ingevuld, dan hebben we naar de aanbiedingen van banken gekeken + verzekering. En verder werd alles geregeld.

Dus via deze weg, nogmaals bedankt Annelies (en Hypotheekwinkel) voor alle hulp!

15. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een review is voor mij geen…

Een review is voor mij geen samenraapsel van een aantal stereotiepe zinnen, al of niet opgesmukt, en literair verpakt. Neen, voor mij komt een review recht uit het hart.
Ik was op zoek naar advies voor het afsluiten van een hypothecaire lening en dat ik daarvoor bij “Hypotheekwinkel” in Waregem terecht kwam is geen toeval. Mijn grootmoeder is namelijk een rasechte Waregemse; geboren en getogen in Waregem; en nog altijd “thuis” in Waregem. Maar dat ik in de “Hypotheekwinkel Waregem” voor advies en begeleiding, een medewerker zoals Annelies Vanhaesebrouck, heb getroffen, dat is wel toeval; meer nog, ik noem dat een “Godsgeschenk” om met zó iemand; vriendelijk en spontaan; zaken te kunnen doen.
Voor mij was de zoektocht naar een hypothecair krediet een nachtmerrie en het afsluiten van een hypotheeklening één grote stap in het ongewisse waar ik echt tegen opzag.; en toen ….. heeft Annelies het helemaal van mij over genomen en mij met haar expertise en professionele aanpak echt gerust gesteld.
De aanvraag verliep verder vlekkeloos. Annelies kent de materie, de markt, de wetgeving en de procedures. Annelies is een “Krack in haar vak”.
Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Annelies; dank zij haar deskundigheid; voor mij en rekening houdend met mijn situatie, de beste voorwaarden voor mijn contract zal weten te vinden hebben, in een uitgebreid en complex aanbod.
Ik ben zeer tevreden en daar hebben “Hypotheekwinkel” en Annelies in het bijzonder, een grote verdienste in, waarvoor mijn welgemeende dank.

getekend,
Eric DE SMUL

16. oktober 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een professionele manier van werken !

Wanneer je een huis wil kopen, kan je via de hypotheekwinkel goed advies krijgen voor: de verzekeringen, de beste lening,...
Het administratieve deel was ook stap voor stap zeer goed gedaan - zij contacteren instellingen, bereiden de documenten voor,... wat voor ons een grote hulp was.
Snelle communicatie, zeer vriendelijk en een professionele manier van werken.

Bedankt Annelies voor de hulp en het advies !!
Emilija & Giovanni

10. maj 2023

Professionele manier van werken

Wanneer je een huis koopt, kan je alles te weten komen via de hypotheekwinkel in verband met financïele plannen: de verzekeringen, kiezen voor de beste lening,...
Snelle communicatie, zeer vriendelijk en een professionele manier van werken.
Bedankt Annelies voor de hulp en het advies !!
Emilija en Giovanni

10. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een dikke dankjewel voor alle hulp!

Het leek mij bijna onmogelijk om als alleenstaande een huis te kunnen kopen. Maar ondertussen woon ik, dankzij Annelies haar grote hulp, nu 2 maanden in mijn eigen huisje.
Ik had geen idee hoe ik dit alleen moest aanpakken en zag door het bos de bomen niet meer.
Ik ben dus heel erg dankbaar dat Annelies mij stap voor stap door dit hele proces heeft geloodst.

Een dikke dankjewel!

28. september 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik werd in de hypotheekwinkel enorm…

Ik werd in de hypotheekwinkel enorm goed begeleid en geholpen door Annelies! Ze legde alles heel goed uit en volgde alles nauwgezet en correct op. Het was voor mij een geruststelling om begeleid te worden door zo'n ervaren en heel vriendelijke dame.
Zeker een aanrader naar andere kopers toe!

13. juni 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Review hypotheekwinkel

We voelden ons bij Annelies direct op ons gemak.

Annelies was altijd bereid om onze vragen te beantwoorden.

Bedankt Annelies

19. februar 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.