Banner for Home Barista

Home Barista Anmeldelser 143

4,7

Beste Barista’s T is bijna bijzonder om nog met echte mensen te praten als je op een website komt. Humor vind je niet in een robot en ik kom zelden tot een oplossing…. De vriendelijke ben... Se mere

Die Espressomühle ist hervorragend zu einem sehr guten Preis. Leider wurde meine Anschrift falsch übertragen, obwohl ich sie richtig angegeben hatte. Aus meiner Hausnummer wurde "SF", diese gibt es... Se mere

Einfach fantastisch! HomeBarista ist die ultimative Anlaufstelle für alle Kaffeeliebhaber. Die Auswahl an hochwertigem Equipment und röstfrischen Bohnen ist beeindruckend. Der Kundenservice ist extrem... Se mere

Compré un molinillo a un precio estupendo, de una calidad increíble y en 5 días ya lo tenía en casa. No puedo más que recomendar esta tienda.

1. Leverandør af kaffemaskiner

Om Home Barista

Homebarista.be :
Your one-stop online destination for premium coffee & tea gear.

At Homebarista we cater to both aspiring home baristas and experienced coffee professionals, offering over 1,000 carefully selected coffee, tea and accessory items, from entry-level tools to high-performance machines.

Wide-ranging product categories:

• Espresso machines & grinders: Choose from advanced equipment such as the G-Iota Pro 83 V2, the G-iota Gen 2 or Allground Sense scale-grinder series.
  • Barista tools & accessories: From tampers, distribution tools, knock boxes and milk-jugs to digital thermometers, tamper mats and drawer systems, our Homebarista own-brand line includes items like Ø58 mm tampers, milk jugs (350 ml, 600 ml) and teapots and so much more !
  • Brewing equipment & filter coffee gear: We stock Hario V60 drippers, kettles, filters and servers; Chemex 6-cup models; Acaia scales and stands.
  • Consumables & flavouring: We carry speciality latte-art powders, chai concentrates and hot chocolate mixes (e.g., Fonte series), capsule systems and high-quality filters.
  • Premium brands & exclusive ranges: We’re proud to represent top brands such as Acaia, Eureka, VST, Hario, Puqpress, Rhino, Loveramics, Fonte and many more for you to access the best equipment and accessories available in Europe.
  • Fast, reliable shipping across Belgium and neighbouring countries: Free shipping for orders over €100 in BE/FR/DE/NL/LU.
  • Why customers trust us ? Transparent and trustworthy after-sales & service policy: a two-year statutory warranty on consumer purchases (Machines & electronics), and dedicated technical support.
  • Excellent customer feedback: We maintain a strong Trustpilot rating, thanks to our responsiveness and support for both novices and advanced users.
  • Our promise: Whether you’re just starting out in espresso, filter brewing, or latte art, or you’re upgrading to a professional machine and grinder, Homebarista is committed to providing the gear, the expertise and the support you need. We believe that the right equipment empowers you to serve exceptional coffee or tea, consistently and confidently.

Thank you for choosing Homebarista, where passion for coffee meets professional equipment and expert service.

4,7

Svarer typisk inden for 24 timer

Compré un molinillo a un precio…

15. april 2026

Besvarelse fra Home Barista

Querido José, ¡muchas gracias por su pedido así como por su comentario!

Quick Delivery

First time ordering on the website. Quick delivery and items arrived in perfect condition.

14. april 2026

Besvarelse fra Home Barista

Dear M.O, thank you for your first order on homebarista.be, we're glad that everything arrived in time !

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd. Dank

9. april 2026

Besvarelse fra Home Barista

Beste klant, bedankt voor uw reactie. We zijn blij dat u uw bestelling zo snel hebt ontvangen!
Louis

Les pièces se trouvent facilement sur…

Les pièces se trouvent facilement sur le site , et la livraison est rapide

31. marts 2026

Besvarelse fra Home Barista

Cher Anthony, merci pour votre commentaire. Si vous avez besoin de pièces que vous ne trouvez pas sur le site, n'hésitez pas à nous contacter par mail.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering
Oscar 2 bevalt zeer goed. Eenvoudig te bedienen en super als je 3-5 cappuccino moet maken

30. marts 2026

Besvarelse fra Home Barista

Bedankt voor je reactie! 😊 Fijn om te horen dat de Oscar II zo goed bevalt en handig is bij meerdere cappuccino’s. Veel plezier ermee!
Louis

Je suis très satisfait de ce magasin

Je suis très satisfait de ce magasin. Le personnel est à l’écoute des clients et, en cas de problème, il met tout en œuvre pour le résoudre efficacement. Je recommande vivement ce magasin en ligne.

20. marts 2026

Besvarelse fra Home Barista

Cher Guéorgui, merci beaucoup pour votre commentaire. Nous sommes ravis d’apprendre que notre travail a été à la hauteur de vos attentes.

Schnell - zuverlässig - alles Bestens

Die Bestellung verlief reibungslos - die Sendung kam sehr schnell! Toller Artikel, wirklich! Was will man mehr?

20. marts 2026

Besvarelse fra Home Barista

Liebe Katharina, vielen Dank für Ihren Kommentar sowie für Ihre Bestellung! Wir tun in der Tat unser Möglichstes, damit jede Bestellung auf diese Weise verläuft.

Alles lief gut

Ich hatte bedenken bei der Zustellung und mir wurde prompt geantwortet und mein Problem beseitigt. Der Kontakt war überaus freundlich. Der Versand erfolgte prompt und das Produkt kam heil an. Vielen Dank!

13. marts 2026

Besvarelse fra Home Barista

Liebe Franzi, wir freuen uns, dass Ihre Bestellung sicher und zügig bei Ihnen angekommen ist, und danken Ihnen herzlich für Ihr Vertrauen!

Hat zu lang gedauet

11. marts 2026

Besvarelse fra Home Barista

Lieber Cihan, wir verstehen Ihr Anliegen vollkommen. Lagerbestandsfehler können leider gelegentlich vorkommen, und auch Lieferungen benötigen manchmal etwas Zeit. Wir haben jedoch unser Bestes getan, um das Problem so schnell wie möglich zu lösen.
Vielen Dank nochmals für Ihren Kommentar sowie für Ihre Bestellung.

1a Ware, 1a Versand

Gute Beschreibung der Kaffeemühle,
kam sicher verpackt und sehr zügig.
Bin rundum zufrieden!

11. marts 2026

Besvarelse fra Home Barista

Vielen Dank für Ihren Kommentar und Ihre Bestellung! Viel Freude mit Ihrer Mühle :)

Geen gedoe

Geen gedoe; netjes volgens afspraak geleverd en goede kwaliteit.

4. marts 2026

Besvarelse fra Home Barista

Beste Leo, bedankt voor je reactie. We zijn blij dat je bestelling op tijd is aangekomen en dat je er tevreden over bent,