Banner for Huysinc

TrustScore 3.5 ud af 5

3,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Authentiek, niet gekunsteld, creatief, meedenkend en niet bezig het zo duur mogelijk te maken, maar juist proberen binnen het jou aangegeven budget te blijven. Ik vond het een hele fijne verzorgende d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het eerste moment bij het uitzoeken van een keuken, badkamer en toiletten zéér deskundig en vriendelijk begeleid. De communicatie vooraf en tijdens de montage verliep prima. De monteur is een va... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed geholpen door Jannick, dacht mee met onze wensen! Zeer vriendelijk en helder in het advies. Voor het monteren van de keuken zijn William en Jeroen geweest, wat een vakmanschap hebben zij g... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rij zo hard als je kan voorbij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring met Bo en huysinc. Wat zijn wij voorgelogen zeg. Ze spelen onder een hoedje met de aannemer. Dit bedrijf verkoopt slecht en beschadigd... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Badeværelsesrenovering
  3. Stormagasin
  4. Gulvforretning
  5. Køkkenrenovering
  6. Køkkenudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

Huysinc keuken, badkamer & tegels is een interactieve showroom waar ruim 4.500 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Een unieke beleving waar je onder andere virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt, je keuken past op ware grootte, keuzes maakt op overzichtelijke pleinen en véél meer! Ontdek het op de website of breng een bezoek aan de showroom!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Zeer teleurstellend.

Zeer teleurstellend.
Lijkt allemaal prima bij binnenkomst met koffie en lunch mogelijkheid.
Daarna uitleg en vragen om offerte.
De medewerkster wilde geen specificaties geven en in onze ogen riep ze zo maar wat.
Via mail nog 2x gevraagd om specificaties .Uiteindelijk kwam er toch eenonderbouwing.
Daarin werd vermeld: bijna € 3000,00 aflever kosten. Bij onze vraag waarom dit zo hoog was kwam er een antwoord dat dit hun prise waren. Uiteindelijk bij andere zaak keuken aangekocht.Prijs is bijna 30% minder terwijl ook deze leverancier op maat maakt en dus ook de niet gangbare maten kan leveren.
Ik zal niemand aanraden om hier naar toe te gaan.

29. september 2021

Goed geholpen!

Jeroen heeft ons ontzettend goed geholpen met onze nieuwe badkamer. Doormiddel van de augmented reality bril konden we alvast in onze badkamer kijken, super leuk!

16. september 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste Sebastiaan, bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over de VR-beleving.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Netjes en vakkundig uitleg gehad van…

Netjes en vakkundig uitleg gehad van Marcel
Over de nieuwe keuken.
We waren zeer tevreden en blij toen we de zaak verlieten bij van Wanrooij 👍

13. september 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste Jos, bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.

Uitgebreid advies

Uitgebreid advies van Mark gehad, denkt goed mee, komt met praktische aanvullingen, winkel heeft veel faciliteiten om je te helpen bij t visualiseren van het ontwerp

1. september 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste Bianca, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het advies van Mark. Alvast veel plezier met je nieuwe keuken toegewenst!

👍👍👍

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en verwachtingen in een open gesprek en hier werd direct een duidelijk beeld gegeven van de mogelijkheden via een duidelijke uitleg en schetsen. Daardoor hebben we ook alleen de gewenste artikelen bekeken waarbij helder uitgelegd werd wat de verschillende mogelijkheden zijn en wat ze uit ervaring aanraden. Mede daardoor verliep de dag erg soepel en waren we in een relatief korte tijd klaar met het samenstellen van het eerste idee van onze badkamer en keuken. Ook was het geen probleem om een vervolg afspraak te maken om de opties later te herzien of eventueel aan te passen. Daarnaast tussen de afspraken door genoten van een heerlijke lunch in de open keuken met zelfgemaakte broodjes en een kopje soep. Een extra bedankje aan Wouter voor de badkamer en Michael en Jannick voor de keuken. Kortom een geweldig assortiment voor ieders wens en budget en erg klantvriendelijke medewerkers voor je badkamer en keuken!

26. august 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste Yannick, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze adviesgesprekken en de lunch die wordt verzorgd.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geen ruimte tot nadenken

We schrokken erg van de prijs. Toen we dat aangaven werd ons verteld dat dit het is dus dat we dan maar beter de standaard badkamer konden afnemen. Aangegeven dat we liever zelf even erover nadenken en hier later op terug komen omdat we zo even met kosten moesten schuiven. Werd ons niet in dank afgenomen dat er nóg een afspraak gemaakt moest worden. Liever hadden we gehad dat ons per tegel of per iets wat we aangeven was aangegeven wat dat aan meerwerk kost. Dan hadden we het kunnen inschatten. Nu was ons budget ineens verdubbeld en niks in mogelijk. Vragen werden beantwoord met een vraag waardoor het hele gesprek niet concreet en duidelijk is. Ik verwacht van jullie dat jullie ons adviseren in keuzes en mogelijkheden. Die waren al snel van de baan.

18. august 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste Femke, Als lerende organisatie werken we graag aan verbeteringen. We pakken dit bericht intern op om hiervan te leren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service. Verkoopadviseur Lincy is echt top!

18. august 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste WJA Vos, Bedankt voor je mooie review!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie showroom,goede adviseurs die ons…

Mooie showroom,goede adviseurs die ons prima geholpen hebben aan een keuken en badkamer naar onze wens.

16. august 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste heer van Maurik, bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je het showroom bezoek zo fijn hebt ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne ervaring, er wordt goed meegedacht

We werden gastvrij ontvangen en goed verzorgd. Nog belangrijker er werd goed naar onze ideeën geluisterd. Ook werd er goed meegedacht toen we te ver van ons budget afkwamen door de juiste concessie voorstellen te doen.
Al met al een fijne ervaring en tevreden

4. august 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste heer, mevrouw van der Wel, bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je het showroom bezoek zo fijn hebt ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn heel gastvrij ontvangen bij van…

We zijn heel gastvrij ontvangen bij van wanrooij. En zeer goed geholpen door Bas van Alebeek. Samen met hem hebben we een mooie keuken samengesteld en hij begreep precies wat wij wilde.

2. august 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste Daniel en Ronnie, bedankt voor jullie review! Fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn door Bas.

Zeer teleurstellende ervaring

Online via videoverbinding onze keuzes voor de badkamer en het toilet gemaakt. Ondanks het feit dat het om grote bedragen gaat, moesten we van de desbetreffende verkoper zeer snel beslissen. Ons werd beloofd dat we zodra de showroom weer open was, onze gemaakte keuzes mochten bekijken en wijzigen. Inmiddels vele maanden verder en geen uitnodiging meer gehad. Wel snel moeten tekenen voor de offerte, maar niet welkom in de showroom om te kijken waar je voor hebt getekend. Meermaals contact gezocht met de winkel, maar constant wordt ons beloofd dat ze contact met ons zullen opnemen voor een afspraak. Ondertussen krijg je wel een factuur opgestuurd en mag je een aanbetaling doen. Vreemde manier van zaken. Je verwacht met deze uitzonderlijke situatie ook wel wat flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Erg jammer dit!

1. august 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste Jim, Als lerende organisatie werken we graag aan verbeteringen. Kun je het referentienummer doorgeven, dan zoek ik het graag voor je uit.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super dag gehad bij van wanrooij...

Super dag gehad vandaag bij van wanrooij. Goed geholpen door zowel Sandra (voor de badkamer) en Bjorn (voor de keuken). Enthousiaste en leuke medewerkers die (in onze ervaring) goed begrepen wat wij wilde, en daar ook een mooie tekening bij konden maken.
De lunch die we aangeboden kregen was ook erg lekker, en hebben door de dag heen vaker drinken aangeboden gekregen.
al met al ben ik zeer tevreden over hoe de dag verlopen is.

31. juli 2021

Beste Miguel,

Fijn om te lezen dat je een super dag hebt gehad in de showroom!
Bedankt voor je review.

samenstellen keuken en badkamer

Na de bezoeken in het warenhuis zijn wij uitstekend geholpen en nog belangrijker geadviseerd, waardoor wij nu een voor ons werkbare keuken, en praktisch sanitair hebben.

31. juli 2021

Beste Wim,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent!
Bedankt voor je review

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Desires are becoming true here!

Super cozy and comfortable place where meets your desires and wishes for your ideal future home styles. The people are extremely polite and friendly and can listen your ideas and offer you the best solutions for them. They have really thousands offers for any kind of style. You feel like home while making plans for your new home.

30. juli 2021

Dear Sasho,

Thank you for your positive review!

Deskundig en fijn advies

Super goed geholpen. De adviseur dacht ontzettend goed met ons mee en liet de verschillende opties zien passend bij ons budget. We zijn erg positief en met een goed gevoel de winkel uit gelopen en we zijn goed geslaagd.

29. juli 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste Jip, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je met een goed gevoel de showroom bent uitgelopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisch advies voor onze keuken en badkamer.

Voor de badkamer zijn we zeer goed geholpen door Bas van der Meulen. Hij luisterde goed naar onze wensen en heeft ons kundig advies gegeven om tot onze droom badkamer te komen. Dat advies hadden we ook echt nodig, want met alleen Pinterest kom je er echt niet hebben we gemerkt. We zijn ontzettend blij met de hulp en het eindresultaat.

Stephan Ledderhof heeft ons ontzettend goed geholpen met onze droomkeuken! We kwamen binnen met een totaal ander idee (een witte keuken) dan waar we mee naar buiten gingen (een zwarte keuken), maar mede door het kundige advies van Stephan zijn we tot alle keuzes gekomen. We zijn goed begeleid in het hele proces en zijn ongelooflijk blij met wat het uiteindelijk geworden is.

27. juli 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste Marleen, bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.

Prettige ervaring

Behulpzame, kundige en vriendelijke gastvrouw. Prachtige showroom.

23. juli 2021

Besvarelse fra Huysinc

Beste Bensieful, bedankt voor je review!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.