Most of the adverts are scams!
Watch out for Deli or Delina.
When you feel like it's too good to be true it probably is.
Actuele huurwoningen vindt u bij Huurda... Een huurwoning zoeken begint bij Huurda. Het aanbod huurwoningen en huurhuizen in Nederland groeit per dag
Most of the adverts are scams!
Watch out for Deli or Delina.
When you feel like it's too good to be true it probably is.
Heel veel scammers die goedkope huur appartementen op de website zetten, waaronder een met de naam Deli (Delina Folsen).
Je kan niet via TripAdvisor appartementen verhuren. Toch gebruikt ze die als haar tussenpersoon om je proberen te scammen.
Ze komt met een leuk verhaal dat ze een immigrant is en terug is verhuisd naar Spanje. Gek he, dat een immigrant meer dan 10 appartementen in verschillende regios probeert te verhuren.
Tip: gebruik google photos om die foto's van de advertentie op te zoeken.
Zonde van je tijd en gebruik andere sites.
Ik had contact met een verhuurder over een heel fijn pand in den haag. Na verschillende berichten verwisselen, gaf ze me haar whatsapp om verder te spreken. Toen ik haar zei dat ik tijd nodig had om het geld te berzamelen. Wou ze druk zetten dat 850 binnen 1 dag via tripadvisor zou moeten betalen en de andere 850 dus totaal 1700 later kon sturen. Na onderzoek doen en de fotos op google te zoeken. Zag ik dat het zelfde huis in barcelona te huren was. Anders ingericht maar zelfde huis.vieze mensen
Zitten flinke scammers op deze site. Vertrouwde het al niet. Tot na drie weken ik ineens antwoord kreeg en pas kon bezichtigen als ik eerst 1700 overmaakte . Zou via TripAdvisor gaan en zou als ik na de bezichtiging toch niet tevreden was het geld terug krijgen. Natuurlijk niet gedaan en Na Google image search het desbetreffende huis in Spanje te koop zien staan. Wat een grap !
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.