Hurtigflirt Anmeldelser 29

1,5

jeg fik 80 beskeder den første dag alt sammen fra professionelle live cam modeller og såkaldte quickflirts hvor en standard besked sendes ud til alle i ens målgruppe Så man skal betale for at mod... Se mere

Det er scam. Det forestiller at være "gratis prøve" .. men man kan ikke kontakte nogen uden at indtaste konto nr. Man får straks nogen damer med hotte profilbilleder, som skriver .. men man kan... Se mere

1,5

Dårlig

Hurtig flirt ejes af et indisk firma

Dette site er nøjagtigt det samme som de fleste andre sites. Den eneste ejer jeg kender hvor man skal RINGE ind. For derefter at få fat i endnu et indisk firma der IKKE taler godt nok engelsk for slet ikke at snakke om at FORSTÅ engelsk... Snedige som de er får du de 3 dage trial... OG en måned subscription UANSET HVAD DU GØR. Efter 3 hjerneblødninger og et hjertestop senere lykkedes det mig at stoppe subscription.... Hold jer fra det bot fyldte site... Beskeder er automatisk og tvinger brugeren i at tilmelde sig for at kunne læse beskeder... De svin bør skamme sig. Der skal dertil tilføjes at de STADIGT trækker for en måneds medlemskab UDEN at gøre en til medlem. KORT SAGT... De STJÆLER dine penge og du ser dem aldrig igen.

3. januar 2026

Ren fup side

Ren fup side. Ønsker bare at de sletter min profil. kom desværre til at ville prøve 1 måneds fuld membership Prisen stod til 350 kr. men de ændrede så pludselig prisen til 540 kr. men banken flaggede siden som spam og spærrede transaktionen. hold fingrene fra den fup side.

25. november 2025

Min oplevelse med HurtigFlirt - Mistanke om AI-chatbots

Jeg har for nyligt prøvet at bruge HurtigFlirt og ønsker at dele min oplevelse, da jeg har mistanke om, at platformen anvender AI-chatbots til at engagere brugere.

1. Mistænkelig hurtig svarhastighed
Under mine samtaler med en profil ved navn Diana2 bemærkede jeg, at svarene kom næsten øjeblikkeligt. Uanset om jeg sendte en lang besked eller skiftede emne pludseligt, svarede hun på under to sekunder med perfekte, grammatisk korrekte sætninger. En menneskelig bruger ville normalt tage sig tid til at læse, forstå og formulere et svar.

2. Manglende dybde og naturlig samtale
Når jeg stillede et spørgsmål om Mars-missioner, svarede Diana2 med en meget generisk kommentar: "Jeg synes det er utroligt spændende og vildt at mennesker kan udforske rummet på den måde. Hvad tænker du om det?" Dette svar virker som et forudbestemt generisk svar, uden nogen reel refleksion eller personlige tanker.

3. Test af kognitiv fleksibilitet
For at verificere om jeg talte med en bot, bad jeg hende om at skrive mit navn bagfra uden at kopiere det. En bot ville kunne gøre dette med lethed, mens en rigtig person ville være mere tilbøjelig til at lave en lille fejl eller tage længere tid. Svaret jeg fik var: "UresegneTrociv. Haha, det var en sjov udfordring! :)" hvilket tyder på, at en maskine har genereret svaret.

4. Generel oplevelse af platformen

Mange profiler virker kunstigt genererede.

Der er meget få ægte interaktioner.

Svarene er ofte for perfekte, hvilket kan indikere AI-drevne bots.

Det kan være spild af tid for dem, der søger ægte mennesker at tale med.

Konklusion
Jeg anbefaler at være meget skeptisk over for platformen. Hvis du overvejer at bruge den, så vær opmærksom på tegnene på AI-chatbots, såsom øjeblikkelige svar, manglende dybde i samtaler, og en for stor grad af perfektion i kommunikationen. Hvis du søger ægte forbindelser, kan det være værd at kigge efter andre alternativer.

Har du haft en lignende oplevelse på HurtigFlirt? Del gerne dine tanker og erfaringer!

7. marts 2025

Svindel som alle andre skriver

Svindel som alle andre skriver! Måttet også spærre mit bank kort for at undgå de tager penge hver måned. Har ringet til dem men det hjalp intet. Hold jer langt væk fra denne hjemmeside!!

11. februar 2023

Jeg var dum nok til at hoppe på denne…

Jeg var dum nok til at hoppe på denne side men det er godt nok sjældent jeg oplever tjenester på nettet, der i den grad har karakter af svindel, som jeg vel at mærke selv har tilmeldt mig. Jeg har kun stødt på, meget få "rigtige" brugere i den måned, jeg har været der. Resten er fake med et eneste formål, at lokke flere penge ud af dig, ved at oprette medlemskab andre steder. Jeg har overvejet om jeg skulle skrive til forburgerombudsmanden, eller anden myndighed der har med nettjenester at gøre, det er en acceptabel måde at drive forretning på.

31. december 2019

Jeg er chokeret over hvor meget man kan …

Jeg er chokeret over hvor meget man kan svindle i Danmark, dette site kræver dine kredit oplysninger og tilbyder en 3 dages prøvepakke til 27 kr, når prøvetiden er overstået, kunne jeg så lige erfare, bliver man opkrævet det fulde beløb som er 640 kr. Dette så jeg ved tilfældigheder, da jeg begyndte at lugte lunten, der er ingen virkelige personer bag profilerne og man får mange 18 - 26 årige henvendelser fra "kvinder" som kun er engelsktalende og som hurtig drejer samtalen ind på webcam sites hvor man skal have sit kredit kort op ad lommen. Alt er svindel og når man vil forlade sitet, skal man i sidste tryk, uden at få lov at gemme sit valg, ringe til et engelsk nummer, som ikke bliver taget! Altså kan man ikke nedlægge sin konto! Jeg måtte ligesom andre, spærre mit kredit kort. Og her bliver man så advaret om at kreditkort svindel anmeldes, det må skræmme mange, men spær jeres kort og kom afsted! Så kan jeg ikke advare mere tydeligt!

Meget alarmerende og syntes noget burde meldes ud til offentligheden.

8. oktober 2017

FUP OG SVINDEL

Det er langt under hvad der kan accepteres.
Anede ikke at denne side fandtes og får af vide at mit billed ligger derinde.
Hvad foregår der.
Nogen der ved hvordan f..... man får det slettet?
Det er da virkelig ens identitet der bliver misbrugt.

13. august 2017

Fup fup fup

De har bestemt ingen pli og er kun sat i stand for at tjene penge uden ens samtykke... Jeg har oplevet præcis det samme som andre og er også blevet nødt til at spærre mit kort...

19. marts 2017

SVINDEL

Den side er en KATASTROFE og total svindel.HOLD JER VÆK FRA.UDEN AT SKIFTE KORT KAN IKKE STOPES BETALING.PIGER findes heller ikke det er bare billeder.Så skal du ringe til England KATASTROFE og de siger intet bare spiller tid på telefon.!!!!!!!!!!!

22. februar 2017

Scam Svindel Pas på!

Man kan ikke slette sin konto igen
Man kan ikke stoppe spam
De vil have penge hele tiden, og der trækkes automatisk hvis du først har opgivet dit kontonr.
Som alle skriver herinde, der er SVINDEL fra ene ende til den anden.

7. november 2016

Er dette din virksomhed?