Fine priser og fine produkter. Uhyrlig ringe service. Dels kræver de fuldt postgebyr ved returninger - en kæmpe uskik, specielt med produkter hvor det kan tage et par forsøg at finde de r... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Svarer typisk inden for 2 uger
Alt for lang leveringstid
Alt for lang leveringstid, og jeg kan se jeg ikke er den eneste der syntes det.
På hjemmesiden fremstår det som 3-4 dage levering, det passer langt fra! Jeg har nu ventet 10 dage. Det simpelthen ikke okay i ikke er tydeligere med den lange ventetid.
Jeg er ellers glad for hunkemøller men jeg bestiller ikke på app’en fremover
Hold jer langt væk.
Hold jer langt væk.
Jeg har bestilt en vare for knap 3 uger siden, på hjemmesiden står 2-4 dages levering, ikke en pip fra den i mellemtiden og ikke svar på een eneste af mine mails til “kundeservice” varen er i mellemtiden sat ned. Den kommer retur med det samme !!! Tankevækkende at det er nemmere at handle med Temu
Under al kritik
Under al kritik
Bestilte en fødselsdags gave i god tid med levering til i butik med 3-4 dages leveringstid. Ringer flere gange til butikken da der er gået 8-10 hverdag hvor jeg ingen hjælp kan få- jeg skal selv enten ringe til postnord (uden at have et tracking nr på pakken) eller ringe til kundeservice. Kundeservice efterlyser pakken og lover at vende tilbage men der kommer ingen opfølgning som lovet. Kontakter igen kundeservice som vil vende tilbage og at jeg selv kan undersøge om varen er på lager i en butik nær mig. Får efterfølgende en mail at pakken er væk og de refunderer pengene. Så nu står vi uden fødselsdag gave til et barn selvom vi var i god tid.
Der er ingen information fra deres side af hvad der sker med pakken eller at den er forsinket.
Under al kritik - undgå at handle hos hunkemøller!
Leveringstider var skrevet forkert på…
Leveringstider var skrevet forkert på pakken og kunne ikke få flyttet pakken til korrekte leveringssted. Heldigvis var det samme kommune
Lang leveringstid og svært at komme i kontakt med kundeservice…
Har nu lagt to ordre ved Hunkemøller inden for et par uger.
Den første ordre blev leveret efter 9 dage - ellers ingen udfordringer.
Den anden levering kom hurtigt i løbet af et par dage, til gengæld manglede der en vare i pakken. Jeg har forsøgt at kontakte kundeservice via telefon mange gange, men bliver altid smidt af med en telefonsvarer, der siger, at de beklager meget, at de ikke kunne håndtere mit opkald. Har nu skrevet en henvendelse via deres hjemmeside, men efter at have læst anmeldelserne her på siden, er jeg da meget i tvivl, om jeg modtager svar…
Manglende bestilling
Eeeej jeg ville ønske jeg havde læst trustpilot før jeg købte. Jeg kigger altid, men jeg semi kender butikken fra shoppingcentre, så tænkte ikke det ville være så dårlig.
Jeg købte den 9 Januar, fik mail den 10 om at den var sendt og den 20 Januar fik jeg flere mails der ville have et review af mit køb... som jeg aldrig har fået.
Jeg ringer til butikken hvor den skulle komme, de sagde den var på vej. Nu er der gået endnu flere dage.
Mange siger lang levering, men 13 dage og stadig ikke kommet.
De kunne godt sende mails omk forsinket levering.
Sillebroen Frederikssund
Køber i butikken i Sillebroen, Frederikssund en gave den 23/12/2024.
Da jeg vil være sikker på, om varerne kan byttes i Malmø, såfremt dette bliver nødvendigt, får jeg klart svar fra ekspedienten på, at det absolut kan lade sig gøre - intet problem.
Deres tøj kan byttes i alle Hunkemöller butikker, også uden for Danmark.
Det viser sig så, at den ene del skal byttes.
Hunkemöller butikken i Malmø siger konsekvent "NEJ". De vil IKKE bytte til en anden størrelse. De er iskolde og viser et skærmbillede som åbenbart skulle bevise, at de ikke må bytte fordi butikkerne ikke har noget med hinanden at gøre.
Jeg ringer til Frederikssund afdelingen og får beskeden "Jamen, det skal de". Men det kan jeg jo ikke bruge til noget, når der allerede er diskuteret i lang tid, med Malmø-butikken, som ikke er til at hugge eller stikke i.
Da pigen jeg taler med (Sofie Jørgensen), ikke vil acceptere at vi kommer og returnerer varen den 3/1/2025 - altså efter ombytningsperioden er ovre (gaven er ikke tilbage i Danmark før) beder jeg hende om at tale med chefen for butikken. Hun er der selvfølgelig ikke men jeg beder om at hun ringer tilbage, hvilket jeg får et "Ok" til.
Efter 1 uge har jeg intet hørt og ringer derfor igen.
Beskeden, fra en anden pige der også hedder Sofie, er den samme "chefen har travlt". Javel, vil du bede hende ringe igen. Det vil hun gerne.
Efter et par dage har jeg stadig intet hørt. Jeg ringer og får igen Sofie nr. 2 i røret, som stadig ikke vil/kan hjælpe. Hun har heller ikke drøftet det med chefen. Det eneste hun bevidstløst gentager er "Jamen de skal bytte det".
"Men Sofie, det kan jeg jo ikke trumfe igennem, når de ikke vil, trods I lovede det" responderer jeg, men Sofie er iskold som jordbæris.
"Din chef ringer jo ikke retur" siger jeg. "Hun har meget travlt" er Sofies svar:
Hunkemøller har altså for travlt til deres kunder. Sikke en skodoplevelse, med piger der ikke kan hjælpe, ikke kan forstå ens situation, ikke sørger for at chefen ringer tilbage, ikke hjælper ved fx. at ringe til Malmø afdelingen og tjekke selv, som jeg har bedt om det alle 3 gange jeg har talt med dem. Blot svaret "det skal de".
Come on - tag jer sammen piger, det er da ikke en måde at behandle kunder på. I er jo helt væk ...
39 dage uden svar fra kundeservice
Havde under Black Friday købt en masse vare til over 3000 kr. Da jeg forsøger at hente min pakke i midt december for jeg afvide at de har udleverer den til en anden ved en fejl. Det er selvfølgelig ikke Hunkemøllers skyld, men Postnord skriver at det kun er Hunkemøller som kan gøre indsigelse, da det er deres forsendelse. Så jeg skriver selvfølgelig til Hunkemøller.
De skriver at de har stor travlhed så der kan godt gå 4-5 dage inden jeg for svar. Jeg skriver første gang d. 13 december. Jeg skriver anden gang d. 5 januar.
I dag er der d. 20 januar og jeg har stadig ikke hørt er pip fra dem, udover auto mails som siger at de vender tilbage om 24 timer. 39 dage efter min første mail. Det er dybt useriøst og dårlig behandling af deres kunder
Nul stjernet herfra
Nul stjernet herfra. Kan ikke komme i kontakt med kundeservice, har ventet på svar i 2 måneder nu 😡
VIRKELIG DÅRLIG KUNDESERVICE
Jeg modtog en ordre d. 3/1-25, hvor en vare manglede ved levering, og ingen tegn på brud på kassen.
Jeg har forsøgt 4 gange nu siden d. 3/1-25, at kontakte kundeservice, både på mail og via kontaktformular på webshoppen, og jeg modtager INTET svar overhovedet - Det er under al kritik, og virkelig dårlig kundeservice 😡
Aldrig køber jeg varer via jeres webshop igen 😤
Jeg afventer fortsat en tilbagemelding ASAP!
0 stjerner til 'kundeservice'
Bestilte online med levering til butik. Jeg må sig at jeres leveringstider, advisering og 'kundeservice' er til 0 stjerner. Ringer man til jer, kan man ikke komme igennem til en medarbejder og taster man ordrenummer og leverings postnummer bliver man sendt i loop i jeres telefonunivers.
I henviser også til jeres messenger eller live chat. Skrev til jer i messenger, men blev henvist til live chatten eller kontaktformularen. Sjovt nok findes live chatten ikke nogen steder - og så var der kontakt formularen tilbage.
Jeg valgte at ringe til den butik hvor pakken skulle leveres til. Den en stjerne går til butikken, hvor man kunne oplyse at pakken var kommet, men deres sms advisering ikke virkede.
Det må i kunne gøre bedre!
Lang leveringstid
Jeg må desværre give 3 stjerner, da jeg har oplevet en utrolig lang leveringstid på 16 dage. Det er første gang jeg handler på nettet fra Hunkemöller. Det er ikke alene fragtvirksomheden, som har forsinket perioden. Min pakke blev ikke sendt fra Hunkemöllers lager. Der gik alt for mange dage.
Aldrig modtaget pakke, umuligt få fat i kundeservice
jeg bestilte min pakke d. 2. december 2024, og har fortsat ikke modtaget den. Har ringet til dem 6+ gange, mailet dem 3-4 gange, alt sammen uden svar. de er vitterligt umulige at få fat på. Jeg er seriøst blevet scammet, jeg kan oprigtigt ikke fatte at det er virkeligt, at man kan drive så sh*t en virksomhed
Meget meget dårlig kundeservice
Meget meget dårlig kundeservice. Man prøver at ringe til dem og ingen tager telefonen eller så siger de “alle agenter er i øjeblikket optaget” og slukker telefonen, i stedet for at sætte en i kø. Jeg vil hellere sidde i kø end at bare blive smidt væk. De påstår at de har en “live chat”, men alligevel er den ikke nogle steder at finde. Jeg ville ikke råde nogle til at bestille fra dem online!
Bestilte en pakke d.25/12
Bestilte en pakke d.25/12, hvor der står levering mellem 3-5 hverdage, selvfølgelig er jeg bekendt med helligdage, som påvirker leveringen.
Jeg har flere gange forsøgt kontakt via messenger, mail og telefonisk kundeservice for, at få information om min pakke da den i længere tid har stået, som registreret hos postnord, men fortsat ikke er nået i deres varetægt.
Dette er gjort uden nogle former for svar fra hunkemoller. Deres telefoniske kundeservice er mildest talt umulig, at komme igennem til da man efter kort tid enten får af vide, at de har for travlt eller at dit pakkenr er forkert.
Vil derfor til hver en tid råde folk til at købe i de fysiske butikker fremfor online.
Jeg har da sjældent oplevet så ringe…
Jeg har da sjældent oplevet så ringe service.
Har returneret i butikken, får af vide pengene kommer retur til konto. Det var d. 7 dec. Har gentagne gange skrevet en mail,skrevet på messenger og ringet flere gange. Hører ikke noget?
Er det så over 500 kr ud af vinduet🫣
INGEN KUNDESERVICE
Komplet umuligt at komme i kontakt med Hunkemöller. Forstår ikke hvordan de kan drive et seriøst firma, uden kundeservice? Har prøvet alle kontaktformer, uden held. Anser pengene for spildte. Køb IKKE online.
OPDATERING: Kontaktede kundeservice første gang den 11.dec 24. Har her den 21. Jan 25, fået pengene retur. Så langsomt arbejdende kundeservice. Hæver bedømmelsen til 2 stjerner.
Komplet ukontaktbar!
Utrolig dårlig kundeservice!
Jeg lavede en ordre, modtog pakken, og ingenting var som forventet, så jeg sendte det hele tilbage, det er nu 3 uger siden og jeg har INTET hørt, og de er komplet umulige at komme i kontakt med! Har prøvet VIRKELIG mange gange på mail uden held, og ringet endnu flere gange, hvis man overhovedet er heldig at komme i kø i telefonen så afslutter den selv når man har været i kø i 45 min, så det er ikke en mulighed at komme igennem til nogen! Jeg aner jo ikke om de har modtaget min pakke eller om den er forsvundet i forsendelsen, i så fald kunne da have været fedt at jeg kunne lave en efterlysning af den!
Vil fraråde at handle hos Hunkemöller!
Købte nattøj til konen i julegave
Købte nattøj til konen i julegave, Jeg blev tilbudt at købe en gaveæske til 30 kr uden til og fra , ellers pakkede de ikke gaver ind - what!? Der var ingen travlhed overhovedet, så den manglende service forstår jeg simpelthen ikke. Og skulle jeg komme hjem med det under armen, og bede konen om selv at pakke sin gave ind. Nej vel.