Handlet her et par gange. Hurtig forsendelse, ingen bøvl - blot ligetil. Dejlige produkter :) købte smagekasse til min hvalp- de lækreste naturgumleting! Så vi har siden købt forskellige ting lignend... Se mere

Ledte efter en side med EU produceret natursnacks, da jeg går op i at mine hunde får noget godt og ikke en masse 'skrammel' besluttede mig for at prøve Hundeverden. Kan kun sige at vi er meget tilfred... Se mere

Åge glæder sig hver måned, til at modtage kassen med godbidder,super kvalitet,som bliver indtaget med glæde.. Camilla er flink til melde ud hvis der er udfordringer med evt leverandører og så er de... Se mere

Fin butik og gode produkter. Kvaliteten er absolut helt i orden. God og grundig beskrivelse ved produkterne, det sætter jeg stor pris på! En lille ting - er en smule skuffet over allergikassen jeg b... Se mere

1. nr. 26 af de 53 bedste virksomheder i Butik med kæledyrsudstyr

Kvalitetsudstyr til hund og hundeejer. På webshoppen finder du hundelegetøj til hygge, aktivering og træning. Her er især fokus på holdbart legetøj, som er produceret af kvalitetsmaterialer, der kan holde til hundeleg og hundetænder. Legetøj til aktivering af din hund i hjemmet eller udendørs, eksempelvis til flydelegetøj hundesvømning eller legetøj og belønningslegetøj til hundetræning, fx agility eller andre former for hundesport. Vi tilbyder også et bredt udvalg af sunde og naturlige godbidder og snacks til hunde. De er primært tørrede snacks samt godbidder uden kunstige tilsætningsstoffer baseret på naturlige proteinkilder. Du finder også forskellige godbidder til hundetræning, træningspølser som du selv kan skærer i tern, der passer til din hunds størrelse. Vi har desuden et godt udvalg af hundeudstyr i god kvalitet; seler, snore, halsbånd, samt diverse tilbehør til hundeturen, og du finder ligeledes forskellige naturligt producerede plejeprodukter, der kan give din hund velvære og pleje til pels, hud, poter, negle, m.m. Produkterne er personligt udvalgt i forhold til kvalitet, funktionalitet, design, holdbarhed og materialer. Vi har fokus på naturlighed, bæredygtige materialer og produktion i højsædet, så din hund får den bedste kvalitet. Vi leverer altid personlig service og rådgivning - og sælger udelukkende produkter, vi selv ville benytte. Som kunde på Hundeverden.dk kan du være sikker på en god kundeservice og produkter, vi kan stå inde for.

4,8

Kun ros herfra!

Kun ros herfra!
Rigtig fine produkter. Naturlige og gode for de firbenede. Prisen er også til at være med på. Og hvor er det bare fint pakket ind også. Super personligt, med et kort hvor der er skrevet en lille hilsen på.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Camilla. Kan klart anbefales!🐾🤩

11. februar 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for din anmeldelse og din flotte anbefaling, Sabrina! Det sætter jeg stor pris på!

/Camilla, Hundeverden

Meget tilfreds med kvaliteten af de…

Meget tilfreds med kvaliteten af de snacks jeg har købt til min hund.
De virker friske og i god kvalitet, hvilket ikke er en selvfølge med tørrede hundesnacks.
Godt udvalg.

Min hund er også kæmpe fan, og vi kommer helt sikkert til at handle her igen.

30. januar 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Rigtig dejligt at høre, at I er godt tilfredse med produkterne! Tusind tak for din flotte anmeldelse, Cecilia.

/Camilla, Hundeverden

Åge glæder sig hver måned

Camilla er flink til melde ud hvis der er udfordringer med evt leverandører og så er der bolcher med i smagekassen,kunder elsker gratis ting..
Keep up the good work...!!!

10. januar 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for de fem stjerner, Tonni og Åge! Der kommer helt sikkert goodies i kassen igen næste måned ;-)

Fantastiske godter

Fantastiske godter… Jeg er blot i tvivl om holdbarhedslængde mm.
Hunden er SÅ glad🐶

19. januar 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for det flotte 5 stjerner, Tine!
Du kan altid se holdbarheden på de enkelte snacks på mærkaterne på den vedlagte indholdsseddel i kassen. Men jeg fremhæver gerne datoerne på sedlerne fremover, så de er nemmere at finde. Tak for input.

/Camilla, Hundeverden

Lækre snacks i høj kvalitet

Altid en fornøjelse at handle hos hunde verden.
Høj kvalitet og god feedback.
Hundene elsker når der kommer en pakke til dem fra hundeverden.dk

28. november 2024

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for din fine anmeldelse, Niels Christian! Det er altid dejligt at høre, at hundene elsker produkterne.

Handler der gerne igen

Jeg er jo nok forvendt, men bestilte mine varer fredag formiddag og havde stadig intet hørt onsdag over middag, hvorfor jeg tillod mig at skrive og spørge til modtagelsen. Efter et par timer fik jeg så besked om at min vare var ekspederet - torsdag fik jeg svar på min mail, at mine varer var forsinkede og fredag modtog jeg så mine varer.
Jeg gad godt have haft besked om forsinkelsen allerede fredag eller mandag - men som sagt, er jeg jo nok bare forvendt med meget hurtig modtagelse = luksus"problem".
Svaret jeg fik var utrolig venligt og personligt og det samme var hilsenen som lå i pakken - derfor alligevel 5 stjerner.

17. januar 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Sikke en dejlig feedback og flot anmeldelse, Trine! Den er jeg mega glad for.
Jeg hader altid, når der lige er lidt problemer med en ordre eller forsendelse, og så bliver jeg bare ekstra glad, når det hele løser sig på en god måde, trods alt!
Jeg håber dine hunde bliver glade for legetøjet.

/Camilla, Hundeverden

Min Lab Freja har været meget glad for…

Min Lab Freja har været meget glad for smags-kassen og især Nytårsaften benet var hun meget glad for og brugt meget tid på.
Kan klart anbefales. 🐾❤️

23. december 2024

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for din flotte anbefaling, Lena! Er glad for at både smagekasse og nytårsbenet var et hit hos Freja ❤️

/Camilla, Hundeverden.dk

Hurtig levering og mine hunde elsker de…

Hurtig levering og mine hunde elsker de naturlige tyggeben fra hundeverdenen

6. november 2024

Besvarelse fra Hundeverden

Tak for din flotte anmeldelse, Kristina. Dejligt at høre at hundene er vilde med dem - og der kommer hele tiden nye, lækre varianter at smage.

God oplevelse

Lækker hvalpe smagekasse som har bragt stor lykke herhjemme

28. oktober 2024

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for din fine anmeldelse, Jane - den sætter jeg stor pris på!

/Camilla, Hundeverden

Hurtig levering. Godt udvalg og rigtig fin indpakning

Bestilte en pakke her i torsdags med deres oktober smags kasse samt lidt ekstra godt. Forventede slet ikke pakken før næste uge. Men den landede allerede idag (søndag) så tusinde tak for den super hurtige levering over weekenden. Den smags kasse som vi modtog var også mere end meget pengene værd. Går jeg ned i den lokale bruges, skal jeg smide 99kr for 4-5 griseøre, men her betalte jeg 109kr for en god mængde af blandede gode kvalitets snacks. Kan virkelig varmt anbefale deres side, vi overvejer i hvert fald selv kraftigt at melde os til deres måneds smags kasser. Udvalget er super fint, leveringen er hurtig og selve pakken er rigtig fint pakket ind med et personligt sødt lille kort. 5 stjerner herfra :)

3. november 2024

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind, tusind tak for den meget flotte anmeldelse! Jeg er meget taknemmelig.
Bedste hilsener fra Camilla, Hundeverden

Jeg købte september måneds godbidkasse

Jeg købte september måneds godbidkasse. Den er ikke spist endnu, men det er spændende og lækre vovsesnacks, der nok skal være et hit. Nem bestilling, hurtig svar og levering og en pæn indpakning. Jeg ved godt, snuden er ligeglad, men jeg glædes over et “pænt” produkt.

8. september 2024

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Anne!

Jeg er glad for, at også hundemor synes godt om godbidskassen. Så kan det jo næsten ikke blive bedre ;-)

/Camilla, Hundeverden.dk

Der mangler oversigt over hvad de…

Der mangler oversigt over hvad de forskellige ben hedder

22. august 2024

Besvarelse fra Hundeverden

Hej Joan - tak for din anmeldelse.
Hvis der manglede en oversigt i pakken, er det en fejl fra mig side - jeg må have glemt at lægge den i kassen. Jeg sender den straks til dig på din mail.

De 2 marven jeg købte til mine hunde

De 2 marven jeg købte til mine hunde, splintrede fuldstændig i lange spidse stykker, da de tyggede i dem. Det kunne være blevet en dyr fornøjelse, hvis ikke jeg opdagede det med det samme. Værst tænkeligt perforering af indre organer.
Det er overhovedet ikke i orden at sælge.

Det var ikke et pænt svar, men så slap du for at kompensere mine hunde,for jeres marvben. Ja Heldigvis var jeg i nærheden, mens de spiste benene.

15. august 2024

Besvarelse fra Hundeverden

Av av ikke sjovt med en enkelt stjerne anmeldelse!
Jeg er ked af at høre om benene, der splinterede, men er glad for at du som ansvarlig hundeejer har været opmærksom på benene og dine hunde, som man altid bør være. Og dermed heldigvis ingen skade gjort.
Jeg vil rette kontakt til min leverandør ang. benene. Normalt er marvben nogle af de mest "sikre" ben at servere for sin hund - og jeg har aldrig selv oplevet dem splintre på den måde heller.
Jeg ville ønske du lige havde taget kontakt til mig, så vi kunne have taget en snak om kompensation for de "dårlige" ben fremfor kun at lave en dårlig anmeldelse.