Handlet her et par gange. Hurtig forsendelse, ingen bøvl - blot ligetil. Dejlige produkter :) købte smagekasse til min hvalp- de lækreste naturgumleting! Så vi har siden købt forskellige ting lignend... Se mere

Ledte efter en side med EU produceret natursnacks, da jeg går op i at mine hunde får noget godt og ikke en masse 'skrammel' besluttede mig for at prøve Hundeverden. Kan kun sige at vi er meget tilfred... Se mere

Åge glæder sig hver måned, til at modtage kassen med godbidder,super kvalitet,som bliver indtaget med glæde.. Camilla er flink til melde ud hvis der er udfordringer med evt leverandører og så er de... Se mere

Fin butik og gode produkter. Kvaliteten er absolut helt i orden. God og grundig beskrivelse ved produkterne, det sætter jeg stor pris på! En lille ting - er en smule skuffet over allergikassen jeg b... Se mere

1. nr. 26 af de 53 bedste virksomheder i Butik med kæledyrsudstyr

Kvalitetsudstyr til hund og hundeejer. På webshoppen finder du hundelegetøj til hygge, aktivering og træning. Her er især fokus på holdbart legetøj, som er produceret af kvalitetsmaterialer, der kan holde til hundeleg og hundetænder. Legetøj til aktivering af din hund i hjemmet eller udendørs, eksempelvis til flydelegetøj hundesvømning eller legetøj og belønningslegetøj til hundetræning, fx agility eller andre former for hundesport. Vi tilbyder også et bredt udvalg af sunde og naturlige godbidder og snacks til hunde. De er primært tørrede snacks samt godbidder uden kunstige tilsætningsstoffer baseret på naturlige proteinkilder. Du finder også forskellige godbidder til hundetræning, træningspølser som du selv kan skærer i tern, der passer til din hunds størrelse. Vi har desuden et godt udvalg af hundeudstyr i god kvalitet; seler, snore, halsbånd, samt diverse tilbehør til hundeturen, og du finder ligeledes forskellige naturligt producerede plejeprodukter, der kan give din hund velvære og pleje til pels, hud, poter, negle, m.m. Produkterne er personligt udvalgt i forhold til kvalitet, funktionalitet, design, holdbarhed og materialer. Vi har fokus på naturlighed, bæredygtige materialer og produktion i højsædet, så din hund får den bedste kvalitet. Vi leverer altid personlig service og rådgivning - og sælger udelukkende produkter, vi selv ville benytte. Som kunde på Hundeverden.dk kan du være sikker på en god kundeservice og produkter, vi kan stå inde for.

4,8

Hurtig og god handel

Hurtig og god handel. Varene svarede til beskrivelsen. Hyggeligt med personlig håndskrevet besked

21. september 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Annemette! Den sætter jeg kæmpestor pris på.

Camilla, Hundeverden

Hurtig levering og vildt lækre…

Hurtig levering og vildt lækre produkter. Min Bichon elsker de naturlige snacks 🫶🏼

25. september 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Hvor er det dejligt at vide, at din hund rent faktisk også sætter pris på de naturlige snacks!

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Camilla, Hundeverden

Simpelthen top service!!

Simpelthen top service!!

Tusinde tak/ det er her jeg handler fremover til mine aktive hunde 🥰

4. september 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for din fine anmeldelse, Charlotte! Du og dine hunde er altid velkommen som kunde her hos Hundeverden 🥰

Hurtig feedback

Hurtig feedback. Fleksibel levering - også gennem "hundeposten" (via hundenetværk).
Mange gode kvalitetsprodukter i sortimentet

31. august 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Berit! Hundepost er altid en mulighed, når der er så mange søde hundepost-venner derude :-)

/Camilla, Hundeverden

Handlet her et par gange, kommer igen :)

Handlet her et par gange. Hurtig forsendelse, ingen bøvl - blot ligetil.
Dejlige produkter :) købte smagekasse til min hvalp- de lækreste naturgumleting! Så vi har siden købt forskellige ting lignende dette. Vi klikker i kurven igen når vi mangler :)

17. august 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse, Ida! Den sætter jeg meget pris på. Dejligt du er glad for produkter og service. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen tilbage på shoppen!

Hurtig service, god kvalitet

Hurtig service. Virkelig lækkert udvalg af gode råvarer. Min hund på 4 er vild med det.
Varm anbefaling herfra

11. juni 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for din anbefaling og flotte anmeldelse, Marie Louise. Dejligt at din hund sætter pris på lækre sager!

Gode produkter

Bestilte to belønningslegetøj her, som jeg ikke kunne finde andre steder. Meget tilfreds! Hurtig levering og produkterne var super.

14. april 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for en flot anmeldelse, Astrid. Er glad for at du er godt tilfreds med de nye legetøj - de er også supergode!
God fornøjelse med dem.

/Camilla, Hundeverden

Hurtig levering af gode produkter

Hurtig levering af gode produkter som var effektivt pakket. Og endda med en lille personlig note :) Det var min første ordre hos Hundeverden.dk, men vil bestemt handle hos dem igen.

14. april 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for din fine anmeldelse, Lasse! Jeg glæder mig til at byde dig velkommen som kunde igen.

Den hurtige service

Den hurtige service , muligheden for at købe allergi venlig fodder og godbidder til min allergi hund til en god pris og min hund er helt vild når vi får pakker derfra .

22. marts 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak, Pia! Dejligt at høre at dine hunde er vilde med lækkerierne.

/Camilla, Hundeverden

Fin butik og gode produkter

En lille ting - er en smule skuffet over allergikassen jeg bestilte, synes personligt den var en lille smule fesen i indholdet. Den almindelige smagskasse levede til gengæld helt op til forventningerne.

1. marts 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for din fine og uddybende anmeldelse, Marie. Jeg er ked af, hvis du ikke syntes om den allergivenlige smagekasse. Heldigvis er der nyt indhold i kassen hver måned, så jeg håber at kassen vil kunne friste dig igen i fremtiden.

/Camilla, Hundeverden

Mega gode hunde sager guffer af…

Mega gode hunde sager guffer af naturligt , så godt.... ville ønske det var lidt billigere til man kunne købe ekstra...
👍👍👍🥰🥰🥰 ellers rigtig god service og behandling og pakning ... sødt kort med hilsen

21. februar 2025

Besvarelse fra Hundeverden

Tusind tak for det flotte anmeldelse, Tina 👍 Ja desværre koster gode snacks produceret i Europa mere end de kinesiske - man ville ønske det ikke var sådan. Men så må man prøve at leve ud fra devisen "lidt, men godt" <3

/Camilla, Hundeverden.dk