Vi besøgte Humør Shoppen i Rødovre Centrum, fordi butikken så spændende ud, og vi havde lyst til at kigge rundt. Desværre blev oplevelsen hurtigt ødelagt. Mens vi gik rundt i butikken, oplevede... Se mere
Har lige været i humørshoppen i Rødovre Centrum for at hente en pakke. Jeg vil samtidigt købe 2 stk spejdersnus. Jeg går hen for at tage i mod min pakke og opdager at han havde taget for 3 stk... Se mere
Skuffende at jeg fik at vide min købte legetøjs julegave ikke kunne refunderes eller få tilgodebevis. "Det stod på skiltet i butikken" sagde ekspedienten mrn det havde jeg desværre ikke set. Og jeg vi... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Lad være med at shoppe her!
Lad være med at shoppe her!
Værste oplevelse!
De har lang svartid og ikke styr på deres varelager!
Reagerede først på min ordre da jeg selv en uge efter rykkede for ordren. Svaret var de ikke kunne finde varen og derfor annullerede handlen!
DÅRLIGhumørshoppen med VÆRSTE kundeservice!!!
Hvis man kunne give minus stjerner ville jeg gøre det. Butikken er udstyret med det værste svar på gammel, sur stodder, der tydeligvis er MEGET udbrændt i sin job. Han burde være fyret for flere år siden, kan jeg se på tidligere anmeldelser herinde. Var i butikken ca 20 sek med mine 3 døtre, der bugner med alverden Kina-bras (som børn jo elsker), min datter tager en dum gummidims op i hånden og straks flyver denne mandsling omkring hjørnet og siger, at vi IKKE må røre ved tingene 😳😳😳 hvad pokker - jeg kunne forstå dette hvis man solgte designerure eller andet værdifuldt. Men det her var gummidyr og skrammel fra Kina!! Vi forlod butikken og kommer aldrig igen.
Butikken burde ændre navn til DÅRLIGhumørshoppen 😳
En fed butik med gode varer.
Den værste og mest ubehøvlede service!
Den værste og mest ubehøvlede service jeg nogensinde har oplevet. Yderligere blev varen bestilt d. 17 januar, men først modtaget d. 23 februar.
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside
Super hurtig levering
Kun gode anbefalinger herfra
Utrolig dårlig oplevelse
Hej Humørshoppen Rødovre Centrum
Jeg har ofte hentet pakker hos jer. Jeg har tit fået hjælp af en yngre meget venlig mand. Onsdag d.9/12-20 formiddag/frokost-tid skulle jeg atter hente pakke, jeg var opereret i hoften fredag 4/12 og havde faktisk nærmest kæmpet mig frem til pakkeshoppen, og ja jeg blev faktisk lidt muggen, da ekspedienten dels ikke var særlig venlig og dels ikke ville udlevere pakken - fordi jeg ikke havde pakkenummer med. Det var min fejl, at jeg ikke havde det. Torsdag d. 10/12 forsøgte jeg igen at hente min pakke denne gang med det fulde pakkenummer. Men nej, den samme mandlige ekspedient nægtede at udlevere min pakke til mig. Han sagde, at jeg udover pakkenummer også skulle have en kode !!!! Til Postnord ? spurgte jeg. Ja fik jeg at vide. Indrømmet jeg blev vældig vred på ham. Han ved lige så godt som jeg, at Postnord ikke bruger koder - udover pakkenummer. Jeg ringede til Postnord og fortalte, at ekspedienten i Humørshoppen nægtede, at udlevere min pakke. Hun ringede til butikken, og fik den besked, at jeg godt kunne hente min pakke.
Så nu prøver jeg igen i morgen - for tredje gang at hente min pakke - dog uden kode, så nu får vi se, om jeg får den med hjem ??
Der er én stjerne i min bedømmelse af butikken, det skulle der ikke have været - men ellers kunne jeg ikke skrive en anmeldelse, men det er også den eneste grund.
Svaret fra Humørshoppen
Svaret fra Humørshoppen, så må man selv vurdere...
Hej Andreas.
Du har købt 2 feriebillet, hvor vi har en papegøje legetøj på billetten. I taber 1 feriebillet, undervejs desværre.
Du kommer ind i butikken med 1 feriebillet og vi kan kun udlevere 1 papegøje. Butikken får kun betaling for de aflevere ferie billetter. Vi får ikke for de solgte ferie billetter.
Du køber 1, som du efterfølgende gerne vil have pengene retur, vi giver ikke pengene retur, men giver et tilgode bevis, som kan bruges inden for 1 år.
Mvh. Susanne Humørshoppen
Jeg har lige haft en god oplevelse i…
Jeg har lige haft en god oplevelse i forbindelse med køb af krus på Humørshoppen.dk :)
Ualmindelig ubehagelig og meget…
Ualmindelig ubehagelig og meget børnefjendsk ældre ”ejer” af butik. Vi var der i 10 minutter her nåede han at skælde ikke mindre end tre mindre børn ud på en ret ubehagelig måde (deres måbende forældre var tilstede).
Min datter ville købe en gave til en ven - sådan i squichy-ting - hun når lige at tage den op i hænderne for at kigge på den før den ret ubehagelige herre kommer hen og tager den ud af hænderne på hende og lægger den på plads - siger til hende at hun ikke må trykke på den - men altså så langt nåede hun ikke engang 🤔
Jeg siger stille til min datter at her skal vi vist ikke handle - denne kommentar hører han og råber en ubehagelig kommentar fra kassen hvor han er ved at betjene en anden.
Dette får mig til at gå op til kassen og spørge hvad han sagde - han mumler et eller andet om at man ikke må trykke på tingene osv osv , hvilket får mig til at spørge hvorfor i alverden handler med ting til børn når han har den holdning Og tilsyneladende har det lidt stramt med børn generelt. Han svar med et nedladende smil hertil er - “der er vist så meget du ikke forstår” .
Så ja hvis i vil have jeres humør spoleret og triste børn så gå da endelig derhen og betal i øvrigt overpris for hans skrammel - mange af de samme ting fåes i Tiger mv til ca. Halvdelen
Jeg var i sidste uge i Humørshoppen i Rødovre centret
Jeg var i sidste uge i Humørshoppen i Rødovre centret. Til mit barns fødselsdag købte jeg en tal-ballon for 29 kr. Derefter gik jeg i Tiger-butikken for mere pynt, men jeg så den samme tal-ballon, prisen her var 2 balloner for 10 kroner 😡😡😡 Dyrt butik, 6x højere pris end andre forretninger!
Dårlig service og ulovligt håndtering af returretten, da jeg kun 5 min. efter købet fik at vide, at man ikke kan få sin penge retur.
Den sure ældre herre var total umulig og til forsvar for mit undrende spørgsmål svarede, at DET HANDLER OM OVERLEVELSE. Det var bare så den dummeste jeg havde hørt! Sikke en foretningskonkurrenceevne! Det må snart være deres nedgang siden de forskrækker kunderne væk på denne måde👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Hold jer væk fra denne dyr butik med dårlig service
Super dejlig forretning ned sjove…
Super dejlig forretning ned sjove ting,.men tænker ikke det rigtige navn med humør shoppen, og absolut ikke børnevenlig, betjening , af ejeren..bliver altid skældt ud over at de mærker på tingene, el de kigger i den "frække afdeling" hvad er sjovt og absolut ikke forbudt..tænker at butikken tiltrækker mange børn..super betjening af de ansatte.
Ikke muligt at få penge retur, 5 min efter købet..
Driblede forbi deres forretning i Rødovre Centrum og fandt nogle produkter jeg fandt sjove - desværre valgte jeg at købe varerne i butikken, da jeg 5 minutter senere fandt næsten et produkt magen til i en anden forretning 6 x billigere.
Jeg gik tilbage til forretningen for at få mine penge tilbage, men det kunne ikke lade sig gøre, jeg kunne få et tilgodebevis .. troede ikke engang det var lovligt at nægte en kunde deres penge retur, hvis man fortrød et køb. Det kan godt være produktet ikke var identisk, men princippet i at de ikke giver penge retur ved et køb undrer mig meget.
En ting er sikkert, de kunne lære lidt af andre forretninger og hvad jeg ellers kan læse mig frem til her på trustpilot, ville et kursus i kundeservice give god mening :)
Virkelig ringe butik
Virkelig ringe butik i Rødovre, var lige gået ud af butikken med en vare, ser den koster 2/3 på nettet, går ind igen og vil have prisgaranti eller mine penge retur, men det var bare ærgerligt! Mega snobbet chef (ældre herre) der bare griner mig op i hovedet da jeg ser deres anmeldelser på trustpilot og konfronterer ham med dem. Nu har jeg så 300kr tilgode i en butik der kun har overpriser!!!! SINDSYG ringe service!! Men kan jo tydeligt se jeg ikke er alene med den erfaring! Ville ønske jeg havde læst herinde inden jeg købte noget!!!
Elendig service!
Den 12-12/17 bestilte jeg en sjov tommestok hos humørshoppen som en gave, der står at leveringen vil tage ca. 5 hverdage. Næste dag modtager jeg en mail fra dem hvor at der står at denne vare er udsolgt og kommer først på lager inden for 3-7 dage, og om jeg ønsker at vente på den eller annullere ordren, hvorefter jeg skriver tilbage, at jeg gerne vil vente på ordren. Den 21-12/17 skriver jeg så til dem om der er noget nyt omkring min ordre, da jeg ikke har hørt noget fra dem. Til den dag idag har jeg stadig ikke fået noget svar, eller den ting jeg bestilte selvom jeg har betalt.
Magen til dårlig service er svært at finde!
Dårlig Dårlig Service
Hvis jeg da bare havde læst trustpilot før jeg bestilte havde jeg aldrig købt vare i humørshoppen, mage til dårlig service skal man lede længe efter.
Man bestiller 4 kopper og da man modtager pakken er 2 kopper itu, min pakke blev leveret på min bopæl i mens jeg var ude og rejse, og da jeg efter 8 dage kommer hjem og åbner pakken er 2 kopper itu, jeg kontakakter firmaet, og får denne fine besked , du har haft pakken i 9 dage inden du kontakter os så det er din egen skyld vi hjælper dig ikke. Desuden får man ikke at vide at nogle af de bestilte varer er udsolgt, men de beklager dog at de ikke havde overført pengene.
ELENDIG SERVICE I BUTIKKEN I RØDOVRE …
ELENDIG SERVICE I BUTIKKEN I RØDOVRE CENTER!
HAR ALDRIG I MIT LIV FØLT MIG SÅ PINLIG BERØRT AF EN KRIME JEG IKKE HAR GJORT! EN FREDAG EFTERMIDDAG BESLUTTER MIN SØSTER OG JEG, AT TAGE IND I HUMØRSHOPPEN FOR AT KØBE DRIKKEVARE SAMT NOGET GUFF. EFTER 5 MIN GÅ GANG I BUTIKKEN LØFTER JEG NOGET I BUTIKKEN HVOR EN LILLE PAPIR GAVE VÆLTER OG MIN SØSTER ANGIVENLIGT SAMLER DEN OP OG LÆGGER PÅ PLADS FOR MIG. DER GÅR IKKE ENGANG 1 MIN FØR en ældre mand KOMMER LØBENDE EFTER MIN SØSTER OG SMIDER DEN VÆRSTE KOMMENTAR I HOVEDET PÅ HENDE, OG TRUER HENDE MED OG TJEKKE OVERVÅGNINGEN OM AT HUN HAVDE VÆLTET VAREN OG NÆGTET AT STILLE DEN PÅ PLADS! HAN BLEV HELT RØD I HOVEDET DA MIN SØSTER SPURTE OM HUN MÅTTE SE OVERVÅGNINGEN.
MÅTTE STILLE VARENE JEG SKULLE KØBE PÅ PLADS OG GÅ FORBAVSET UD AF BUTIKKEN. ALDRIG I MIT HAR JEG VÆRET SÅ DÅRLIG BEHANDLET. DET ER TYDELIGVIS IKKE FØRSTE GANG den ældre mand HAR BEHANDLET SINE KUNDER DÅRLIGT, HAN BURDE ANMELDES FOR NEDGØRELSE AF SINE KUNDER.
HAN HAVDE ÅBENBART OVERVÅGET OS HELE DE 5 MIN. VI VAR DERINDE. JEG SÆTTER ALDRIG MINE BEN I DEN BUTIK MERE.
OPDATERING: kan kun grine af måden han håndtere anmeldelserne på😂 har fået en klage fra ham ang. sprogbrug. Tag dig sammen og tag ansvar for dine usle handlinger. Jeg væmmes over måden du føre service overfor dine kunder.....!!
Dårlig online oplevelse
Jeg bestiller mandag den 10/7 nogle fest artikler og udklædning til min venindes 30 års fødselsdag den kommende lørdag. Jeg bestiller blandt andet et skærf hvor der står birthdaygirl og en hårbøjle med "30".
Og modtager herefter en ordrebekræftelse.
Jeg modtager så torsdag aften efter kl 21 en mail hvor der står mine varer er udsolgt!! Jeg skriver til dem at det er meget beklageligt at de så ikke har haft markeret dem udsolgt.. og hvorfor får jeg den mail på sådan et tidspunkt ??? 😱 Jeg får bare svar tilbage at de beklager der har været en fejl i lageret..
jeg synes det er dybt uprofessionelt. Og latterlig lille undskyldning.
Fantastisk butik
Fantastisk butik, med stort udvalg. Fik varerne rigtig hurtigt.
Den dårligste betjening vi nogen sinde …
Den dårligste betjening vi nogen sinde har oplevet. Min datter købte en Turbo Spinner til 100kr. Efter 2 dage går den i stykker. I Butikken fortæller en sur og ikke særlig imødekommende ældre mand med briller at han ikke ville tage den retur eller ombytte varen da det var vores egen skyld at den var gået i stykker. Vi forsøger at forklare at det er legetøj og det jo godt kan gå i stykker uden at vi selv er skyld i det. Han nægter stadig og siger at vi er fulde af løgn fordi vi ikke vil indrømme at det er os selv der har ødelagt den. Jeg beder ham bekræfte skriftligt på vores bon at han ikke ønsker at ombytte varen, hvilket han også nægter. Vi fortælle at vi vil skrive en anmeldelse om ham på Trustpilot, han råber så efter os at vi skal huske ikke at lyve. Vi sætter ikke vores ben i butikken mere.
ANTIHUMØRSHOPPEN I RØDOVRE
Det er sidste gang vi nogensinde har sat vores ben i denne butik i Rødovre. Hold jer væk fra denne butik hvis der står en ældre mand, med briller som står bag kassen. Man må åbenbart ikke røre tingene i butikken men kun se på dem. Vores barn blev overfuset af denne mand, da hun stod med en ting i hånden, hun ville købe og fik strengt at vide,at hun ikke skulle ødelægge tingene. Hun stod lige så forsigtigt og undersøgte om den virkede. Kort efter begyndte ekspedienten, at skændes meget højlydt og voldsomt, bankede i disken osv overfor en anden kunde. Det var så voldsomt, at de kunder der var i butikken forlod den rystet og meget chokeret over denne opførelse. Vi forlod selv butikken efter at have sat den ting, vi ville have haft købt på plads, da vores barn var dybt chokeret, utryg og syntes at det var en meget voldsom oplevelse. Så vi sætter ALDRIG vores ben i den butik igen. Den ældre mand med briller som stod i butikken burde nok både have et service kursus og et kursus i at styre sin aggressivitet .